|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petr Weisser

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 6:27 am Předmět: :-)o(-: |
|
|
Vždyť ono by se zas až tak moc nestalo  . _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ondřej1

|
Zaslal: st červenec 02, 2008 8:08 am Předmět: |
|
|
jediný rozdíl by byl, že ty boxéři by tě tak nezničili _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 02, 2008 8:12 am Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | stenatka jsou krasne...ale co z nekterych vyrose
|
nádhera!!ideální velikost psa pro mě
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: čt červenec 03, 2008 8:42 pm Předmět: |
|
|
prave sa mi podarilo zachranit jezka..
chudak maly spadol do takej jamy z ktorej by sa sam nedostal..tak po ceste z fitka som ho vytiahol v uteraku a dal do travy..asi tam uz bol dlho lebo sa ledva hybal tak som mu dal este trochu vody co mi ostalo vo flasi..
ale teraz som sa bol nanho pozriet a uz behal ako novy  a utiekol do takeho maleho lesika
ludia na mna sice pozerali ako na blbca ze co v tej hnusnej diere robim ale nemohol som ho tam nechat _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá červenec 04, 2008 8:16 pm Předmět: |
|
|
začína sa mi dariť ovládať chuť do jedla, čomu som neskutočne rada, už mám o 2,5 kg menej a ide to dole _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá červenec 04, 2008 9:21 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | začína sa mi dariť ovládať chuť do jedla, čomu som neskutočne rada, už mám o 2,5 kg menej a ide to dole |
a jak to delas?
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so červenec 05, 2008 8:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so červenec 05, 2008 8:23 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil TheLeague dne so červenec 05, 2008 8:26 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: ne červenec 06, 2008 9:32 pm Předmět: |
|
|
Z toho ze RAFA NADAL vyhral Wimbledon! _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|