Ted jsem volal do ČHMÚ a na zitra objednal 23° polojasno. To snad bude stacit
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Kláda se povedla.. fakt parádní . Jirko je to trochu jiná s přemístěním, co řikáš ? pěkný
Zvlast kdyz chodis kazdej den na rehabilitace se zadama. To se pak premistuje samo
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Jasný, ale na záda (resp. páteř) je horší tlak, kdy se člověk zakloní. Měl jsem spíš namysli to udýchat.
No to jak funim je tam myslim moc dobre slyset
Dneska jsme si s Jirkou dali pěkný trénink a to tahání auta, převracení pneu a log lift.
Původně to měli zkusit další dva chlapi, ale nakonec to zůstalo jen na nás. Až budou pokupě všechna videa, taK je sem dáme.
Naposledy upravil s.sman dne so červenec 05, 2008 9:52 pm, celkově upraveno 1 krát
Tak dnes od 17.00 probehl nas 1. strongman trenink. Z predem predpokladanych 4. ucastniku jsme nakonec zbyli dva a to ja a Lukas (s.sman). To nam vsak nezabranilo si to poradne uzit.. Trenovane discipliny byly: Car pull, Tire flip and Log lift. Kazdou jsme si vyzkouseli celkem 3x.
I) CAR PULL - na vzdalenost cca 25m (a do kopce!) jako zatez poslouzilo moje mondeo s vahou celkem cca 2t
Na casech je krasne videt jak jsme se oba po prvnim kole seznamili s technikou a hned to bylo u obou o 6s rychlejsi.
--------------------------------------------------------------------------------
II) TIRE FLIP - 5x otoceni na cas (vaha cca 400kg)
.. z pneu bylo neprve potreba vylit vodu, ktera tam vcera naprsela
Ja
1.kolo - 25,4s
2.kolo - 26,8s - nebylo s kym zavodit :-D
3.kolo - 23,2s - tady sice taky ne, ale trosku jsem se hecnul
Tady byl muj nelepsi cas az treti, ale zpusobil jsem si taky velmi vazne zraneni na prste
Lukas
1.kolo - 25,1s
2. a 3. kolo - technicky nezvladl
- "povedene" video pozdeji
..a takhle to dopadne kdyz se clovek "premotivuje"
III) LOG LIFT - 80kg - 75s na pocet opakovani
... Lukas mel z nove klady neskryvanou radost, i kdyz ji v prvni chvili povazoval spise za zavodni bob
Ja
1.kolo - 9x
2.kolo - 10x
3.kolo - 8x - uz jsem fakt nemohl a padl jeste pred limitem
Klada mi na konci davala pekne zabrat i kdyz to funeni co tam slysite neni zrovna moje
Lukas
1.kolo - 10x
2.kolo - 14x
3.kolo - 14x
_________________ Měsíček:To se lehko řekne, jenže nemohu si dovolit žádný "přášky" a pixly .. jediné co mi může pomocí je 3 kilová činka (benchpress).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru