|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 1:08 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | tysonek napsal: | | Black Dragon napsal: | | tysonek napsal: | | pár roztomilých foteček pro pejskaře tady to snad nevadí :o) |
aha, ja myslel ze to sou krysy a vono psi |
ty seš držka počki vPraze |
do haje ... napred lucy, tedka i ty? a sakra ... ale z tebe mam vetsi strach, co sem tak slysel, tak narozdil od lucy nejaky ty svaly mas |
tak teď být tebou mám strach větší s Lucy pže oprotí ní jsem nedochůdče a ty sis nadběhl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 1:14 pm Předmět: |
|
|
Black Dragon neví co je Čiči tornádko :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st červenec 09, 2008 1:17 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | Black Dragon neví co je Čiči tornádko :o) |
A to mu můžeš říkat horem-dolem ...Blacku, dávej pozor, podlaha v Axe klouže, můžeš se ošklivě zranit... Teď nedej bože upadne na Santovu modelku a ještě se nám tam pánové servou
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st červenec 09, 2008 1:19 pm Předmět: |
|
|
Dobrá zpráva : koupila jsem krásný kus telecí kýty.
Špatná zpráva : mám hroznou chuť na kachnu se zelím
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 1:19 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | tysonek napsal: | | Black Dragon neví co je Čiči tornádko :o) |
A to mu můžeš říkat horem-dolem ...Blacku, dávej pozor, podlaha v Axe klouže, můžeš se ošklivě zranit... Teď nedej bože upadne na Santovu modelku a ještě se nám tam pánové servou |
to by se horko těžko vysvětlovalo akorát teda.....to by musel být Dragon v dámské sprše, a tam ho nepustěj...no i když , když se trošku přihrbí tak se mezi nás schová
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st červenec 09, 2008 1:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st červenec 09, 2008 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | tysonek napsal: | | Diana napsal: | | tysonek napsal: | | Black Dragon neví co je Čiči tornádko :o) |
A to mu můžeš říkat horem-dolem ...Blacku, dávej pozor, podlaha v Axe klouže, můžeš se ošklivě zranit... Teď nedej bože upadne na Santovu modelku a ještě se nám tam pánové servou |
to by se horko těžko vysvětlovalo akorát teda.....to by musel být Dragon v dámské sprše |
Normalne bych zajasal a rad bych tam sel ... ,ale kdyz sem videl jak se Peterovi spatne chodilo, tak nevim nevim |
Poprvé to je vždy takové všelijaké..Ale když si pak zvykneš a uvolníš se, tak to jde. Kdo jednou zkusil, už nikdy nechce jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 1:27 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Black Dragon napsal: | | tysonek napsal: | | Diana napsal: | | tysonek napsal: | | Black Dragon neví co je Čiči tornádko :o) |
to by se horko těžko vysvětlovalo akorát teda.....to by musel být Dragon v dámské sprše |
Normalne bych zajasal a rad bych tam sel ... ,ale kdyz sem videl jak se Peterovi spatne chodilo, tak nevim nevim |
Poprvé to je vždy takové všelijaké..Ale když si pak zvykneš a uvolníš se, tak to jde. Kdo jednou zkusil, už nikdy nechce jinak |
já teda myslím že bys měl z té sprchy doživotní trauma
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: st červenec 09, 2008 1:30 pm Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, ze mi dnes bylo doma receno cituji: "....no jo, ale ty nejsi zenska..." (mala reakce na trenink) tak Dragon muzu uklouznout i v panske sprse
Ty mas svaly, ja mam cary!!!  Tak se uz zacni bat _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 1:33 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | Vzhledem k tomu, ze mi dnes bylo doma receno cituji: "....no jo, ale ty nejsi zenska..." (mala reakce na trenink) tak Dragon muzu uklouznout i v panske sprse
Ty mas svaly, ja mam cary!!! Tak se uz zacni bat |
mě taky dávaj už klíče od pánských šaten ber to jako pochvalu
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: st červenec 09, 2008 1:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 1:35 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | tysonek napsal: | | lucy napsal: | Vzhledem k tomu, ze mi dnes bylo doma receno cituji: "....no jo, ale ty nejsi zenska..." (mala reakce na trenink) tak Dragon muzu uklouznout i v panske sprse
Ty mas svaly, ja mam cary!!! Tak se uz zacni bat |
mě taky dávaj už klíče od pánských šaten ber to jako pochvalu |
Tak uz se jen naucit rano curat do umyvadla a je to hotovka |
mít o 10cenťáků víc tak tam došáhnu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|