|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 09, 2008 3:33 pm Předmět: |
|
|
| PAVUK napsal: | | tysonek napsal: | | lucy napsal: | Tak uz se jen naucit rano curat do umyvadla a je to hotovka |
mít o 10cenťáků víc tak tam došáhnu |
Ach, mat tak o 10 cm viac ;-) To by som tam mozno dosiahol aj ja ;-) |
seš taky prcek ?:o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PAVUK

|
Zaslal: st červenec 09, 2008 6:29 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | | PAVUK napsal: | | tysonek napsal: | | lucy napsal: | Tak uz se jen naucit rano curat do umyvadla a je to hotovka |
mít o 10cenťáků víc tak tam došáhnu |
Ach, mat tak o 10 cm viac ;-) To by som tam mozno dosiahol aj ja ;-) |
seš taky prcek ?:o))) |
Ja? ;-) Ja som normalneho vzrastu, to len vsetci okolo su prilis vysoki :-) A to sme sa bavili o telesnej vyske?
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: st červenec 09, 2008 9:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 12:44 am Předmět: |
|
|
Tu liposukci ti platit nebudu _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 10:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 2:16 pm Předmět: |
|
|
Mne sa to nestava. Ja proste vzdy vrecka pred pranim pozorne skontrolujem. Mimochodom, preco si niekto odklada pouzitu papierovu vreckovku do vrecka?! Zeny si to este odkladaju do rukavov, nie? Nepochopitelne ...
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 2:56 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | | PAVUK napsal: | | Mne sa to nestava. Ja proste vzdy vrecka pred pranim pozorne skontrolujem. Mimochodom, preco si niekto odklada pouzitu papierovu vreckovku do vrecka?! Zeny si to este odkladaju do rukavov, nie? Nepochopitelne ... |
ta vreckovka nebola pouzita ...ale proste som si jednu mikinu neskontrolovala.... |
Ja nehovorim, ze ta tvoja vreckovka bola pouzita :) Mne sa len v mysli objavila ta otazka, ked sme sa bavili o vreckovkach v obleceni :) ASsi som to mal viac sretelne oddelit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 3:42 pm Předmět: |
|
|
| PAVUK napsal: | | Mne sa to nestava. Ja proste vzdy vrecka pred pranim pozorne skontrolujem. Mimochodom, preco si niekto odklada pouzitu papierovu vreckovku do vrecka?! Zeny si to este odkladaju do rukavov, nie? Nepochopitelne ... |
To já kapsy kontroluji taky, ale dost často se stává, že mi "někdo" hodí prádlo přímo do pračky a ten "někdo" to prostě nekontroluje.
Kapesník do rukávu? To dělala moje babička a mě jako malé robě to také učila. V divadélku Jiřího Wolkera nebo když jsme spolu chodily na Hurvínka Ovšem tenkrát se jednalo o látkové kapesníky.
No fůjjj.. teď mi ten kapesník připomněl, jak se nám babička jala čistit obličej v ZOO Kapesník navlékla na prst, pak ho naslinila a tak nás čistila...nechutné A já už si málem myslela, že jsme měla hezké dětství
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 4:53 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | A já už si málem myslela, že jsme měla hezké dětství |
No, ja som si tiez myslel, ze som mal pekne detstvo. Az na psychoterapii mi vysvetlili, ze ani nahodou ;-) Ale som dost spokojny s pocasim, je pekne uz par dni:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 7:49 pm Předmět: dneska |
|
|
Já mám radost z toho, že konečně po 3 měsících mě přišly laděný výfuky na mýho choppera. A ten zvuk je milionové, konečně k pořádné mašině pořádné zvuk. Ten nemá chybu. Třešnička na dortu, nádhera. Ti kdo viděli a ví co mám, tak teď je to úplná nádhera, hluboké a bublavé zvuk. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: čt červenec 10, 2008 8:35 pm Předmět: |
|
|
Zapozuj u neho a hod foto :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|