Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 140, 141, 142 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 09, 2008 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PAVUK napsal:
tysonek napsal:
lucy napsal:
Tak uz se jen naucit rano curat do umyvadla a je to hotovka

mít o 10cenťáků víc tak tam došáhnu

Ach, mat tak o 10 cm viac ;-) To by som tam mozno dosiahol aj ja ;-)

seš taky prcek ?:o)))
PAVUK

PříspěvekZaslal: st červenec 09, 2008 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
PAVUK napsal:
tysonek napsal:
lucy napsal:
Tak uz se jen naucit rano curat do umyvadla a je to hotovka

mít o 10cenťáků víc tak tam došáhnu

Ach, mat tak o 10 cm viac ;-) To by som tam mozno dosiahol aj ja ;-)

seš taky prcek ?:o)))

Ja? ;-) Ja som normalneho vzrastu, to len vsetci okolo su prilis vysoki :-) A to sme sa bavili o telesnej vyske?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
lucy

PříspěvekZaslal: st červenec 09, 2008 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
lucy napsal:
Black Dragon napsal:
Jinak k tematu ... nevim proc, ale udelalo mi radost, ze par lidi nezavisle na sobe mi dneska reklo, ze sem jako maly decko

Ja ti udelam taky radost, protoze to jsi na tom o hodne lepe nez ja

jo ... mam min sadla

tak tohle jsem prehledla

....jen pockej, karta se obrati
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 12:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu liposukci ti platit nebudu
lucynqa

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

STRASNE MOC MNE ROZESMALO, KDYZ JSEM ZJISTILA, ZE JSEM ZAPOMELA V MIKINE PAPIROVY KAPESNICEK.... O NIC BY NESLO, KDYBYCH NEPRALA A NEZJISTILA TO PO VYNDANI PRADLO Z BUBNU
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jirka_
Božena

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lucynqa napsal:
STRASNE MOC MNE ROZESMALO, KDYZ JSEM ZJISTILA, ZE JSEM ZAPOMELA V MIKINE PAPIROVY KAPESNICEK.... O NIC BY NESLO, KDYBYCH NEPRALA A NEZJISTILA TO PO VYNDANI PRADLO Z BUBNU

Jooo to je moc fajn, to znam. Zvlast pekne to je na cernem obleceni
Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Diana

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já takhle doma tahám z pánských kalhot vyprané zapalovače a peníze...
YUD

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To se mi stává dnes a denně
PAVUK

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne sa to nestava. Ja proste vzdy vrecka pred pranim pozorne skontrolujem. Mimochodom, preco si niekto odklada pouzitu papierovu vreckovku do vrecka?! Zeny si to este odkladaju do rukavov, nie? Nepochopitelne ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
lucynqa

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PAVUK napsal:
Mne sa to nestava. Ja proste vzdy vrecka pred pranim pozorne skontrolujem. Mimochodom, preco si niekto odklada pouzitu papierovu vreckovku do vrecka?! Zeny si to este odkladaju do rukavov, nie? Nepochopitelne ...

ta vreckovka nebola pouzita ...ale proste som si jednu mikinu neskontrolovala....
PAVUK

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lucynqa napsal:
PAVUK napsal:

ta vreckovka nebola pouzita ...ale proste som si jednu mikinu neskontrolovala....

Ja nehovorim, ze ta tvoja vreckovka bola pouzita :) Mne sa len v mysli objavila ta otazka, ked sme sa bavili o vreckovkach v obleceni :) ASsi som to mal viac sretelne oddelit :)
Diana

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PAVUK napsal:

To já kapsy kontroluji taky, ale dost často se stává, že mi "někdo" hodí prádlo přímo do pračky a ten "někdo" to prostě nekontroluje.

Kapesník do rukávu? To dělala moje babička a mě jako malé robě to také učila. V divadélku Jiřího Wolkera nebo když jsme spolu chodily na Hurvínka Ovšem tenkrát se jednalo o látkové kapesníky.

No fůjjj.. teď mi ten kapesník připomněl, jak se nám babička jala čistit obličej v ZOO Kapesník navlékla na prst, pak ho naslinila a tak nás čistila...nechutné A já už si málem myslela, že jsme měla hezké dětství
PAVUK

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
A já už si málem myslela, že jsme měla hezké dětství

No, ja som si tiez myslel, ze som mal pekne detstvo. Az na psychoterapii mi vysvetlili, ze ani nahodou ;-) Ale som dost spokojny s pocasim, je pekne uz par dni:-)
mirus

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 7:49 pm    Předmět: dneska Odpovědět s citátem

Já mám radost z toho, že konečně po 3 měsících mě přišly laděný výfuky na mýho choppera. A ten zvuk je milionové, konečně k pořádné mašině pořádné zvuk. Ten nemá chybu. Třešnička na dortu, nádhera. Ti kdo viděli a ví co mám, tak teď je to úplná nádhera, hluboké a bublavé zvuk.
MOOG

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2008 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zapozuj u neho a hod foto :o)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 140, 141, 142 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: