No ja bych na aerobku do fitka zasadne chodit nemohl uz jen z toho duvodu, ze mam pod sebou ovykle potopu a kolem sebe nekolik mokrejch rucniku, coz neni moc prijemne.
Lucy jo táák mě majitel otvírá na půl osmou jen kvůli mě tak je to super a stíhám na debvět do práce :o)
Se máte, já musím vstávat ve 4 abych stihl v 6 do práce .
Lucy a Drapere, já můj stroj moc v lásce nemám, dokonce když vstanu ho nenávidím
Ale zatím se ještě netrápím, ale už nato s hrůzou myslím.
a to ja porad rikam, ze nechapu lidi, co muzou zit bez rotopedu :D
Lucy jo táák mě majitel otvírá na půl osmou jen kvůli mě tak je to super a stíhám na debvět do práce :o)
Se máte, já musím vstávat ve 4 abych stihl v 6 do práce .
Lucy a Drapere, já můj stroj moc v lásce nemám, dokonce když vstanu ho nenávidím
Ale zatím se ještě netrápím, ale už nato s hrůzou myslím.
Me ta aerobka po ranu vubec nevadi, dietka je rozhodne horsi peklo
_________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
počkej od toho to fitko je ... a osobně by mi bylo divné kdybys slezl z kardia a byl suchej
mno nevim, ale po mych 2 hodinovych rotopedovych maratonech jsou 3-4 rucniky totalne nacucle vodou, podemnou igelit, na kterem se drzi asi 10cm vody , o sobe ani ani nemluve a navic mne ta sul z potu nebo co to je vzdy pekne podrazdi oblicej, takze to bych si to take radeji nechal pekne doma v soukromi :D
počkej od toho to fitko je ... a osobně by mi bylo divné kdybys slezl z kardia a byl suchej
mno nevim, ale po mych 2 hodinovych rotopedovych maratonech jsou 3-4 rucniky totalne nacucle vodou, podemnou igelit, na kterem se drzi asi 10cm vody , o sobe ani ani nemluve a navic mne ta sul z potu nebo co to je vzdy pekne podrazdi oblicej, takze to bych si to take radeji nechal pekne doma v soukromi :D
pak je tady otázka jsou 2 hodiny ještě vůbec k něčemu?
pak je tady optázka jsou 2 hodiny ještě vůbec k něčemu?
to neresim, me to proste bavi a vim, ze to casem omrzi....
tak pokud jedeš na kondičkua že to to baví pak ok :o) nechceš si to dát někdy i za mě jsou dny kdy to nenávidím přímo
Dneska jsem potkal při prvním tréninku po 3 měsících (přesně od RW tréninku 2 s Daliborem Hájkem) ve fitku jednoho kamaráda závodníka, se kterým jsem se už dlouho neviděl, po tréninku jsme zašli na jídlo a kafe, pak jsem ho hodil domů, kde mě ještě pozval zcela neplánovaně dál - vejdu do kuchyně a tam na jeho stole dané všechny mé články do brožury, to mě skutečně dojalo a potěšilo zároveň
Dneska jsem zkončil 2.týden tréninku beara a výsledky mě těší. Síla šla nahoru + nějaká hmota. Celkový přírustek 2,6 kilo tělesné váhy. Doplňky Bcaa, vitamíny, minerály, glutamin, protein 70% od Mr.Big, a samozřejmě BSN na doporučení Máry. Jinak už žádný pomocný doplňky. Ještě 4 týdny beara a uvidím.
_________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru