|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pecina

|
Zaslal: so červenec 19, 2008 9:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 7:31 am Předmět: |
|
|
Gustav Frištenský _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 8:49 am Předmět: |
|
|
| Jirka_ napsal: | | Gustav Frištenský |
samozřejmně strejda s nim zápasil .... bohužel nevyhrál
|
|
| nahoru |
|
 |
Santo
(ban)

|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 9:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 10:23 am Předmět: |
|
|
| Santo napsal: | | Sloty napsal: | | Jirka_ napsal: | | Gustav Frištenský |
samozřejmně strejda s nim zápasil .... bohužel nevyhrál |
pradědeček se s ním přáteli ...vždycky jsem svého pradědečka obdivoval a když mi tohle řekla babička, byl to pro mně rázem skoro bůh |
To Sloty....strejda těžko
A to Santo....že byl Gustav jedním z velikánů našeho sportu, o tom žádná, ale s ohledem na jeho následné povolání bych to přátelství zas tak nepřeceňoval . Ale ne že to pochopíš jako něco proti pradědečkovi!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 12:38 pm Předmět: |
|
|
tak sorry pra pra strejda  lepší
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 1:41 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | tak sorry pra pra strejda lepší |
Mě se neptej, ale stýček by to asi nevzal moc jako lichotku, kdybys mu řekl, že pamatuje zápasit Gustava
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: ne červenec 20, 2008 1:47 pm Předmět: |
|
|
tak to určitě ne  ale já prostě neřešim pra nebo pra pra je to prostě strejda mýho táty táty  bohužel už dávno zemřel na otravu plynem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 7:15 am Předmět: |
|
|
A to Santo....že byl Gustav jedním z velikánů našeho sportu, o tom žádná, ale s ohledem na jeho následné povolání bych to přátelství zas tak nepřeceňoval  . Ale ne že to pochopíš jako něco proti pradědečkovi!!!![/quote]
Co měl za následné povolání?
|
|
| nahoru |
|
 |
Santo
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Lear

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 8:21 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 8:40 am Předmět: |
|
|
Kdysi jsem četl, že měl svého času i hospodu...
Jinak hezký článek, i proto, že nezapomíná na mediálně mnohem u nás méně známého Šmejkala.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 9:17 am Předmět: |
|
|
A pro znalce ve zminenem clanku jeste padla zminka o catch wrestlingu, coz je takovy "americky grapling" - v podstate volny styl s vice ukoncovacimy technikami a jeho nejznamejsim predstavitelem je dneska asi Josh Barnett. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|