|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Azmodan

|
Zaslal: st červenec 23, 2008 5:57 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Azmodan dne st červenec 23, 2008 5:57 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Phenomenom
|
Zaslal: st červenec 23, 2008 5:57 pm Předmět: |
|
|
Tak takhlae si já ženskost krásu atd. rozhodně nepředstavuji....ale proti gustu....
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: st červenec 23, 2008 6:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: st červenec 23, 2008 6:08 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | JPS napsal: | | Pavelcb napsal: | | lucynqa napsal: | http://www.steelboots.cz/index.php?zobraz=produkty&detail=1377
krasne boticky k sukni |
ježiši |
otresny boty, kolik to ma 2kg? |
Teď jsem ti je teda zvážil. Jedna má přesně 980g, to není tak hrozný. |
skoro sem se trefil kdyz se to nekomu libi at to nosi, ale u holky si to nedokazu predstavit....
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: st červenec 23, 2008 7:49 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | no mam, ale je zadana a asi stastne, jen ten jeji ji v tech botach nerad vidi ...ona je ma zeleno-cerne a ma je snad 10let a porad neprotece do nich, kdyz prsi. |
Jj, mam doma pekne cierne od doktora Martensa :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 10:34 am Předmět: |
|
|
Lucynqo, nic proti tvému vkusu, ale pro 90% lidí jsou takové boty vhodné do hnoje a ne k sukni.
O jejich funkčnosti se nebudu rozepisovat, ale pokud chceš sportovní nepromokavé ( GoreTex ) boty, doporučuji zn. Garmont nebo pokud chceš boty typu kanady ( ne tyto umělohmotné barevné hnusy z odkazu ), pak výborné a lehké jsou boty Goretex Airpower .
Žádné z mnou uvedených typů bot se pochopitelně k sukni nehodí.
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 11:05 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil tysonek dne čt červenec 24, 2008 11:08 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 11:07 am Předmět: |
|
|
Takový botky, pokud se pěkně doplní černým oblečkem, vějířem pžípadně slunečníkem a líčením typu Marylin Manson moc sluší holkám na festivalech typu Brutal Assault, ale i Masters of rock atd _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 11:16 am Předmět: |
|
|
nevim co se Vam na tech botkach nelibi, jasne, ze se nehodi k ruzove minisukni, ale kdyz se to doplni oblecenim ktere k tomu pasuje, tak je to fakt hezke.
ja si je koupil pred dvema lety a porad jsou v perfektnim stavu, vydrzi toho opravdu hodne, navic jsou pohodlne a dobre se v nich chodi
Diana myslim napsala, ze to jsou umele barevne hnusy, pokud to byla narazka na material, tak steely jsou z prave kuze, podrazky sesroubovane vruty
Navic at si kazdy nosi co chce
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 11:34 am Předmět: |
|
|
To Hanis :
Já jsem stará konzervativní kráva co nerozumí mladým a odvážným, takže na mé tlachy nedej. Stejně mě za chvilku budeš pouštět v tramvaji sednout
Abych ti to lépe vysvětlila, tak Lucynčiny boty nehaním a pouze jsem napsala, že pro 90% lidí jsou to boty do hnoje a ne k sukni, což je myslím docela dobrý odhad.
Nikomu neberu, že se mu líbí, nebo že je nosí, protože to je každého věc.
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 11:38 am Předmět: |
|
|
Hanis
Já sem dřív tyhle boty taky nosil a nevydrží vůbec nic za chvíli se roztrhaji a ta podrážka se utrhá i s těma vrutama. _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 11:40 am Předmět: |
|
|
| Domi napsal: |
LJ trochu zamakal pres posledni mesic
samozrejme to on neni, ale je to jen mnou, nebo sou v obliceji skoro k nerozeznani ? (kdyby mel LJ kratsi vlasy) | to se obávám že moc hulíš
Rozdíl je jasnej. Mám vlasy .
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 11:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 11:45 am Předmět: |
|
|
jak casto mas potrebu fotit svuj portret? _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|