|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: ne červenec 27, 2008 10:09 pm Předmět: |
|
|
Chvíli to asi vydrží _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blacktulip

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 29, 2008 9:39 am Předmět: |
|
|
| mirus napsal: | | tysonek napsal: | včerejší trening v úplně fungl novém fitku :o) ještě slepený závaží na strojích jak to nikdo nepoužíval , potvory furt mi to přidávalo o jednu dvě cihly |
Vidíš aspoň můžeš říkat že si byla první, to už se ti v dnešní době nepoštěstí. |
tobě se poštěstilo
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: út červenec 29, 2008 9:43 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 29, 2008 9:44 am Předmět: |
|
|
| mirus napsal: | | tysonek napsal: | | mirus napsal: | | tysonek napsal: | včerejší trening v úplně fungl novém fitku :o) ještě slepený závaží na strojích jak to nikdo nepoužíval , potvory furt mi to přidávalo o jednu dvě cihly |
Vidíš aspoň můžeš říkat že si byla první, to už se ti v dnešní době nepoštěstí. |
tobě se poštěstilo |
Jo, byl jsem včas na správným místě |
no ještě řekni že to na tebe v podstatě zbylo
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červenec 29, 2008 6:42 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem dnes za 210Kč dostal poprvé v životě vlastní svazek 4 bezpečtnostních klíčů od posilovny, můžu tedy jít cvičit třeba o půlnoci..
Škoda, že jsem takové podmínky neměl v době závodění, co bych za to jako kluk dal mít vlastní klíče od fitka...Ale mám radost, chci zase začít trochu cvičit a v tomhle počasí potřebuju chodit brzo ráno...
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út červenec 29, 2008 6:45 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | chci zase začít trochu cvičit a v tomhle počasí potřebuju chodit brzo ráno... |
A nebo najit posilku kde maji funkcni klimu a nesetri elektrinou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červenec 29, 2008 6:51 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Freimen napsal: | | chci zase začít trochu cvičit a v tomhle počasí potřebuju chodit brzo ráno... |
A nebo najit posilku kde maji funkcni klimu a nesetri elektrinou. |
a co by klima vyřešila? Když pominu, že to není dvakrát zdravé a někteří lidi z toho mají pravidelně angínu, tak ten přechod z klimatizované místnosti do 30 stupňového hicu by se srdcem zamával asi tak 100x tolik, než jít cvičit ráno...
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út červenec 29, 2008 6:59 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Freimen napsal: | | chci zase začít trochu cvičit a v tomhle počasí potřebuju chodit brzo ráno... |
a co by klima vyřešila? Když pominu, že to není dvakrát zdravé a někteří lidi z toho mají pravidelně angínu, tak ten přechod z klimatizované místnosti do 30 stupňového hicu by se srdcem zamával asi tak 100x tolik, než jít cvičit ráno... |
Klima zdrava neni pokud se to s ni prehani a hlavne pokud mnohokrat za den prechazis z klim. mistnosti ven a dovnitr. Jednou za den se ten desetistupnovy sok prezit myslim da. Je to trochu podobne rozdilu teplot v zime venku a vevnitr.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út červenec 29, 2008 7:10 pm Předmět: |
|
|
Doprdele s klimou ... diky ni mam tedka krasnou rymu a furt smrkam _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červenec 29, 2008 7:10 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Freimen napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Freimen napsal: | | chci zase začít trochu cvičit a v tomhle počasí potřebuju chodit brzo ráno... |
a co by klima vyřešila? Když pominu, že to není dvakrát zdravé a někteří lidi z toho mají pravidelně angínu, tak ten přechod z klimatizované místnosti do 30 stupňového hicu by se srdcem zamával asi tak 100x tolik, než jít cvičit ráno... |
Klima zdrava neni pokud se to s ni prehani a hlavne pokud mnohokrat za den prechazis z klim. mistnosti ven a dovnitr. Jednou za den se ten desetistupnovy sok prezit myslim da. Je to trochu podobne rozdilu teplot v zime venku a vevnitr. |
ach jo
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út červenec 29, 2008 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: |
ach jo |
OK, tak nic
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|