|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MOOG

|
Zaslal: út červenec 29, 2008 8:55 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Freimen napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Freimen napsal: | | chci zase začít trochu cvičit a v tomhle počasí potřebuju chodit brzo ráno... |
A nebo najit posilku kde maji funkcni klimu a nesetri elektrinou. |
a co by klima vyřešila? Když pominu, že to není dvakrát zdravé a někteří lidi z toho mají pravidelně angínu, tak ten přechod z klimatizované místnosti do 30 stupňového hicu by se srdcem zamával asi tak 100x tolik, než jít cvičit ráno... |
Klima zdrava neni pokud se to s ni prehani a hlavne pokud mnohokrat za den prechazis z klim. mistnosti ven a dovnitr. Jednou za den se ten desetistupnovy sok prezit myslim da. Je to trochu podobne rozdilu teplot v zime venku a vevnitr. |
Je to ryze individualni, ver, ze nekomu to jednou bohate staci... Obzvlaste pri problemech s pumpou...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
YUD

|
Zaslal: út červenec 29, 2008 9:03 pm Předmět: |
|
|
On je tygr takovej rozumbrada, co všecko ví nejlíp, že jo?
Mně třeba klima taky nedělá dobře a to nemám díkybohu takový trable jako Lukáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út červenec 29, 2008 9:20 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | On je tygr takovej rozumbrada, co všecko ví nejlíp, že jo?
|
Neboj od zari me zacne spousta prace, tak tu uz strasit skoro vubec nebudu
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st červenec 30, 2008 6:41 am Předmět: |
|
|
mě klima taky vadí...spolehlivě po ní dostanu rýmu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: st červenec 30, 2008 7:16 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | mě klima taky vadí...spolehlivě po ní dostanu rýmu. |
Jak rikam s klimou se to nesmi prehanet.Pokud je nekdo nachylnejsi k nemocem, ma si nastavit teplotu treba 25 stupnu. Ovsem dlouhodobe pobyvat nebo pracovat v mistnostech kde je teplota vyssi nez cca 25C a neustale se potit jak prase je teda pekny humus a taky to unavuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 7:24 pm Předmět: |
|
|
povedlo se mi utery:
i streda:
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 7:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 7:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 7:27 pm Předmět: |
|
|
hehe, mě se takhle poved i dnešek _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 7:28 pm Předmět: |
|
|
tak dobre, patek sem snad ani davat nebudu, to je na rade svickova _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 7:29 pm Předmět: |
|
|
Uz sem ti nekdy rikal, ze te nemam rad ? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 7:30 pm Předmět: |
|
|
heeeej, o co jde? je to dietni! mel jsem k tomu jen plechovku kukurice _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 11:01 am Předmět: |
|
|
Vcera v noci jsem dostal strasnou chut na bebe, tak jsem sel do automatu a hodil tam 10kc, navolil kod... a nic, na displeji se objevilo "opakujte volbu", tak jsem znovu vytukal kod....zase nic, tak do tretice "opakujte volbu", tak jsem to udelal a najednou vypadly 3ks najednou za cenu jednoho... No radost jsem z toho vlastne ani nemel, protoze jsem to samozrejme sezral, coz jsem zrovna nechtel
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 5:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|