|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| moja vaha je |
| menej ako 70 |
|
7% |
[ 14 ] |
| menej ako 80 |
|
22% |
[ 40 ] |
| menej ako 90 |
|
31% |
[ 55 ] |
| menej ako 100 |
|
24% |
[ 44 ] |
| menej ako 110 |
|
13% |
[ 24 ] |
|
| Celkem hlasů : 177 |
|
| Autor |
Zpráva |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: st červenec 30, 2008 6:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 8:12 am Předmět: |
|
|
pozeram ze to tu niekto z moderatorov riadne vycistil - hlavne tu vcerajsiu nocnu diskusiu _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 8:22 am Předmět: |
|
|
smazal jsem to já.Kdo sem chce dopsat svoji váhu,tak může.těm co psali k tématu se omlouvám.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 8:48 am Předmět: |
|
|
78kg a roste (: _________________ "Champions are made, not born!"
Naposledy upravil Zacharo dne út srpen 05, 2008 10:41 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
minsc

|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 10:07 am Předmět: |
|
|
74kg (175) _________________ "Vojna je zvláštní druh onanie, kdy č***k honí člověka."
Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.
|
|
| nahoru |
|
 |
migo
|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 11:10 am Předmět: |
|
|
124kg. Chtěl bych jen napsat, že obdivuju, jak se dokázal John takhle vyžrat, a to bez ironie. Jestli je to natural, jak říká, tak klobouk dolů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Juice2
|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 11:25 am Předmět: |
|
|
Tak at vyzle vidi, ze v tom nejsou samy  :
180cm / 87kg
|
|
| nahoru |
|
 |
kerber
|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 11:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 11:45 am Předmět: |
|
|
87-88kg/187cm _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 12:00 pm Předmět: |
|
|
| migo napsal: | | 124kg. Chtěl bych jen napsat, že obdivuju, jak se dokázal John takhle vyžrat, a to bez ironie. Jestli je to natural, jak říká, tak klobouk dolů. |
Viděl jsem Tě na živo když jsi měl 115 kg a byl jsi v hodně dobré formě! Mám ten dojem, že o tomhle tu Jarda mluví, pasuje se přesně do Tvé úrovně a to je trochu směšné. Ty jsi skončil na 4.místě na republice v naprosto nejtěžší konkurenci která tam v té době byla a jsi k tomu hodně skromnej a tahle pokora tu Jardovi chybí, proto včera vznikla další slizká diskuze s fotkama, ale musím říc, že Jarda snad ani nic jiného nemohl čekat. Já obdivuju ty co se takhle vyžerou a dokáží se dostat do formy o které rádi básní.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 12:06 pm Předmět: |
|
|
178/101 to prvni je vyska
Herza ne ze se me zase budes ptat jestli jsem tedka tlustej
Migo budes jeste zavodit?jevil si se v roce 2004,ze si hodne veliky talent.
Naposledy upravil Peca dne čt červenec 31, 2008 12:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 12:09 pm Předmět: |
|
|
moc pekny _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
migo
|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 12:11 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | migo napsal: | | 124kg. Chtěl bych jen napsat, že obdivuju, jak se dokázal John takhle vyžrat, a to bez ironie. Jestli je to natural, jak říká, tak klobouk dolů. |
Viděl jsem Tě na živo když jsi měl 115 kg a byl jsi v hodně dobré formě! Mám ten dojem, že o tomhle tu Jarda mluví, pasuje se přesně do Tvé úrovně a to je trochu směšné. Ty jsi skončil na 4.místě na republice v naprosto nejtěžší konkurenci která tam v té době byla a jsi k tomu hodně skromnej a tahle pokora tu Jardovi chybí, proto včera vznikla další slizká diskuze s fotkama, ale musím říc, že Jarda snad ani nic jiného nemohl čekat. Já obdivuju ty co se takhle vyžerou a dokáží se dostat do formy o které rádi básní. |
Díky. Podle mě mu to časem dojde a shodí to sám. Tím, že ho tady budou lidi zesměšňovat, nedosáhnou ničeho. Nebudem se v tom ale pitvat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|