|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| moja vaha je |
| menej ako 70 |
|
7% |
[ 14 ] |
| menej ako 80 |
|
22% |
[ 40 ] |
| menej ako 90 |
|
31% |
[ 55 ] |
| menej ako 100 |
|
24% |
[ 44 ] |
| menej ako 110 |
|
13% |
[ 24 ] |
|
| Celkem hlasů : 177 |
|
| Autor |
Zpráva |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 12:55 pm Předmět: |
|
|
| migo napsal: | | herza napsal: | | migo napsal: | | 124kg. Chtěl bych jen napsat, že obdivuju, jak se dokázal John takhle vyžrat, a to bez ironie. Jestli je to natural, jak říká, tak klobouk dolů. |
Viděl jsem Tě na živo když jsi měl 115 kg a byl jsi v hodně dobré formě! Mám ten dojem, že o tomhle tu Jarda mluví, pasuje se přesně do Tvé úrovně a to je trochu směšné. Ty jsi skončil na 4.místě na republice v naprosto nejtěžší konkurenci která tam v té době byla a jsi k tomu hodně skromnej a tahle pokora tu Jardovi chybí, proto včera vznikla další slizká diskuze s fotkama, ale musím říc, že Jarda snad ani nic jiného nemohl čekat. Já obdivuju ty co se takhle vyžerou a dokáží se dostat do formy o které rádi básní. |
Díky. Podle mě mu to časem dojde a shodí to sám. Tím, že ho tady budou lidi zesměšňovat, nedosáhnou ničeho. Nebudem se v tom ale pitvat. |
Já jsem Jardu včera nechtěl zesměšnit, já proti němu nic nemám, však to určitě může být fajn chlap. Jen jsem mu chtěl říc, že si už ubližuje. Máš pravdu pitvalo se to už dost.
Jinak budeš ještě závodit?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
migo
|
|
| nahoru |
|
 |
usd07
|
Zaslal: čt červenec 31, 2008 5:26 pm Předmět: |
|
|
185cm, v rýsovačce aktuálně 93kg předtim 105kg _________________ "Každý chce mít svaly, ale nikdo nechce zvedat proklatě těžké váhy."
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 5:17 pm Předmět: |
|
|
Nažranej tak 72kg, na lačno 70 na 175 cm.....nic moc no.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 6:08 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | 190/106kg | jakože málo?...tak naber
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 6:09 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | 190/106kg |
ten smutnej smajl znamena co? Citis se hubenej nebo vyzranej? Asi zrejme hubenej, jak te tak znam, ale ja se pri stejne vysce pri 106 citim tak na hrane, mozna spis hure nez lepe, alespon ve spolecnosti.....
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 6:23 pm Předmět: |
|
|
chlapi je to malo... chcel by som tak 115kg. Navyse som typ co vie velmi lahko zhodit ked chce, ale nabera dost tazko.
draper tym si chcel co povedat ze sa citis horsie v spolocnosti? akoze mas komplex z toho ze si moc velky (alebo maly?), ako to mam chapat? :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 6:50 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | chlapi je to malo... chcel by som tak 115kg. Navyse som typ co vie velmi lahko zhodit ked chce, ale nabera dost tazko.
draper tym si chcel co povedat ze sa citis horsie v spolocnosti? akoze mas komplex z toho ze si moc velky (alebo maly?), ako to mam chapat? :)) |
houbec kompex, proste ve fitku se citim pri 106 ok, nekdy i jako vychrtlina, ale v riflich a tricku zase naopak. Ted mam nejakych 98-100 (tipuji) a v benzem zivote (mimo fitko) se citim asi nejlepe, co jsem se kdy citil. Ovsem trochu nahoru ted zkusi jit (3-5kg max), uvidime v jake kvalite.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 7:07 pm Předmět: |
|
|
no tak samozrejme co sa prakticnosti tyka, je idealna ta vaha do 100kg pri 190cm (mozno aj menej). Uz len co sa tyka oblecenia je to niekedy hruza a to niesom ziadna vazba. By ma zaujmalo v com chodia take 120kg obludy, ked nechcu teda chodit 24/7 v teplakoch.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 7:38 pm Předmět: |
|
|
120 kg gorily nakupujou u strýčka Sama:o)...jinak souhlas - 190 cm...kolem stovky je to ideál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: so srpen 02, 2008 11:00 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | 120 kg gorily nakupujou u strýčka Sama:o)... |
No jak se to vezme. Drive to bylo daleko lepsi. Hadry na vrsek tela jeste mozna, ale pokud je clovek jeste trochu vyssi tak u kalhot nema sanci. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
Zaslal: so srpen 02, 2008 11:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Paty
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so srpen 02, 2008 2:10 pm Předmět: |
|
|
175/84-85 _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|