|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
squater

|
Zaslal: so červenec 26, 2008 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | Kdopak to je? |
Rekl bych ze J.D.Dawodu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: so červenec 26, 2008 3:31 pm Předmět: |
|
|
Když jsme u toho nevíte někdo co se stalo Burkovi ? Já že ho měl hodně rád a není vůbec vidět . Někde jsem slyšel že při operaci tricepsu upadl do komatu a je nějakej špatnej :- ( Neví někdo něco blíž ? _________________ We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills, we shall never surrender
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: so červenec 26, 2008 6:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 8:49 pm Předmět: |
|
|
| Arnie (CZ) napsal: | | Když jsme u toho nevíte někdo co se stalo Burkovi ? Já že ho měl hodně rád a není vůbec vidět . Někde jsem slyšel že při operaci tricepsu upadl do komatu a je nějakej špatnej :- ( Neví někdo něco blíž ? |
Z komatu se dostal a dari se mu skvele. Soutezi uz nechal a venuje se naplno sve stale praci a to praci v ochrance miliardare Donalda Trumpa coz dela jiz pres deset let. Nedavno dokonce povysil do vedouci pozice. _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: pá srpen 01, 2008 9:02 pm Předmět: |
|
|
Z komatu se dostal a dari se mu skvele. Soutezi uz nechal a venuje se naplno sve stale praci a to praci v ochrance miliardare Donalda Trumpa coz dela jiz pres deset let. Nedavno dokonce povysil do vedouci pozice.[/quote]
Tak to má dobrou perspektivu:) To je dobrá reklama pro Donalda i pro něho:) A nějaké soutěžení je spíš o egu, třeba dře dál, má 150 kg a nemusí dietit a tak. Závidím:)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: po srpen 04, 2008 9:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 04, 2008 9:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
Domi
(ban)
|
Zaslal: po srpen 04, 2008 10:03 am Předmět: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maikelos

|
Zaslal: po srpen 04, 2008 10:12 am Předmět: |
|
|
Johnie Jackson? _________________ LEPSI ZEMRIT VE STOJE, NEZ ZIT NA KOLENOU!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: po srpen 04, 2008 10:13 am Předmět: Re: . |
|
|
jj je to on,cekal jsem ze jeste nekdo tipne samuela,ale herza uz tu asi neni
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po srpen 04, 2008 1:50 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Peca napsal: |
jj je to on,cekal jsem ze jeste nekdo tipne samuela,ale herza uz tu asi neni |
tak jsem tiše tipoval správně, bohužel jsem si na přesný jméno nezvpomněl a byl jsem línej to hledat
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po srpen 04, 2008 2:16 pm Předmět: |
|
|
| Daniel-James napsal: | | Arnie (CZ) napsal: | | Když jsme u toho nevíte někdo co se stalo Burkovi ? Já že ho měl hodně rád a není vůbec vidět . Někde jsem slyšel že při operaci tricepsu upadl do komatu a je nějakej špatnej :- ( Neví někdo něco blíž ? |
Z komatu se dostal a dari se mu skvele. Soutezi uz nechal a venuje se naplno sve stale praci a to praci v ochrance miliardare Donalda Trumpa coz dela jiz pres deset let. Nedavno dokonce povysil do vedouci pozice. |
A proč vlastně skončil ze závoděním?Měl myslím taky něáké zdravotní problémy..Srdce nebo ledvina,už nevím..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|