|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út srpen 05, 2008 2:13 pm Předmět: |
|
|
Mam radost z toho, ze je plna zahrade cerstve domaci zeleniny, tohle mne fakt pres zimu chybi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
herza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: st srpen 06, 2008 10:32 am Předmět: |
|
|
Mám radost, že u nás v práci v Eurestu mají teď teplý bufet, kde je vždy buď nějaké kuřecí nebo tuňák. Dnes jsem si naložil tak 250g tuňáka, k tomu rýži a nějakou zeleninu a to vše za 76kč _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st srpen 06, 2008 10:43 am Předmět: |
|
|
| herza napsal: | mám radost z toho, že jsem konečně začal regenerovat, ráno můžu normálně vstát, normálně jíst, chodit normálně na trénink a žít normální život |
To zní jak kdybys prodělal chemoterapii
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: st srpen 06, 2008 11:23 am Předmět: |
|
|
Ja mam radost, ze v sobotu sme grilovali, v nedelu som mal skvely tatarak a pecene koleno v staroradnicnom sklipku na smichove, dnes mi prisiel objednany keramicky nozik, vecer ideme na all you can eat do Ambiente, v stvrtok oslavovat kolegovho novonarodeneho syna (nech je zdravy) a v sobotu ideme robit s kamaratkou sushi :) Ej ale mi je dobre. Este tak niekam zakombinovat cvicenie a bude este lepsie ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: st srpen 06, 2008 11:38 am Předmět: |
|
|
Podarilo se mi pripojit se na net  sice predpokladam, ze asi tak na 5 min. maximalne, ale treba neco stihnu doplnit. _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: st srpen 06, 2008 11:53 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Doufam ze se z toho aspon poseres ... nebo jeste lip treba prasknes |
Zavist, zavist, cista zavist ;-)))))
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: st srpen 06, 2008 1:11 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | Podarilo se mi pripojit se na net sice predpokladam, ze asi tak na 5 min. maximalne, ale treba neco stihnu doplnit. |
Skvely vykon!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Masters
|
Zaslal: st srpen 06, 2008 1:49 pm Předmět: |
|
|
Mám radost , že chodím ještě normálně na záchod. _________________ Uhlí je černé zlato.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne srpen 10, 2008 4:05 pm Předmět: |
|
|
Potesila ma moja dovolenka po dlhej dlhej dobe,takze zajtra rano vyrazam na nase velhory  .Tury,oddych,cerstvy vzduch,relax...Konkretne sem:
_________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
eallinne

|
Zaslal: ne srpen 10, 2008 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: |
|
uuuummmmm to je nádherné místo
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 11:55 am Předmět: |
|
|
Z 2 týdny 5,5 kg dolu, což mě vhledem k tomu, že dietu nedržim zrovna "nejpřísněji" potěšilo. _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 12:15 pm Předmět: |
|
|
| PAVUK napsal: | | Ja mam radost, ze v sobotu sme grilovali, v nedelu som mal skvely tatarak a pecene koleno v staroradnicnom sklipku na smichove, dnes mi prisiel objednany keramicky nozik, vecer ideme na all you can eat do Ambiente, v stvrtok oslavovat kolegovho novonarodeneho syna (nech je zdravy) a v sobotu ideme robit s kamaratkou sushi :) Ej ale mi je dobre. Este tak niekam zakombinovat cvicenie a bude este lepsie ;-) |
Připomínáš mi film Křidýlko nebo stehýnko
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 12:52 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | PAVUK napsal: | | Ja mam radost, ze v sobotu sme grilovali, v nedelu som mal skvely tatarak a pecene koleno v staroradnicnom sklipku na smichove, dnes mi prisiel objednany keramicky nozik, vecer ideme na all you can eat do Ambiente, v stvrtok oslavovat kolegovho novonarodeneho syna (nech je zdravy) a v sobotu ideme robit s kamaratkou sushi :) Ej ale mi je dobre. Este tak niekam zakombinovat cvicenie a bude este lepsie ;-) |
Připomínáš mi film Křidýlko nebo stehýnko |
Tak, v nedelu sa to vylepsilo, robili sme langose :-) Mnaaaaam, take fajne boli. Az som to nevladal dojest :-)
To vies, biely sex, je biely sex ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|