Trenujete i na dovolene ?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trenujete i na dovolene ?  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Trenujete i na dovolene ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Trenujete i na dovolene ?
ano
32%
 32%  [ 15 ]
ne
67%
 67%  [ 31 ]
Celkem hlasů : 46

Autor Zpráva
henno

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 8:50 am    Předmět: Trenujete i na dovolene ? Odpovědět s citátem

Neodpustite si trenink ani na dovolene?
Napadlo mne ze by se hodilo podelit se zkusenostmi ve ktere destinaci, v jakem hotelu bylo jake fitko...vybaveni, cena atd.
Momentalne se chystam do Egyptu, tak bych ocenil nejake postrehy za ktere predem dekuji.

Z mych predchozich zkusenosti:

Egypt- Sharm el sheikh- hotel Mariott- super posilka, vybaveni Universal, vstup zdarma
Egypt-Hurghada- hotel Palma de Mirette- vybaveni slabe, na urovni sklepni posilovny, vstup zdarma
Robb

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdy, dovolená je od toho aby si člověk odpočinul a užil, a ne cvičill.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ondřej1

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem o dovelené na chatě a osvědšil se mi tenhle trénink:

tak asi 5-6x denně si dám sérii shybů na bradlech a sérii kliků. Je to docela zajímavá změna a dají se tím zlepšit hlavně ty shyby

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
Draper

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

I kdyz jsem do cviceni blazen a mnohdy jsem si planoval, ze na dovolene budu cvicit, tak jsem stejne nikdy necvicil, obzvlaste nekde v teplych krajinach u more, kde mam uplne jine zajmy a starosti a na cviceni si ani nevzpomenu a vubec mne to nechybi.
kwaker

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyby na místě vykonávání dovolené byla posilka, tak bych během týdne určitě minimálně 2x zašel + plavání. Ale když se nejde, tak se nic taky nestane, já mám spíš vždycky problém udržet dobrou stravu. Je to všude hrozně drahy (syry, maso atd....)
igracek84

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvičit v hotelový posilovně na dovolené mě nikdy nebavilo.. Zajímavější je mrknout do nějaký lokální posilky mimo hotel (vím, že všude to není možné).
Ale stejně je nejlepší si pořádně fyzicky i psychicky odpočinout - když už chce člověk něco dělat, tak si myslím, že se najde spousta jiných, lepších aktivit
Zacharo

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano pokud je to mozne... Nezapomenu na trenink v thajskem old school fitku, kde rejzozrouti jezdili superserie "Bitka v ringu + cokoliv s cinkama". Ale trebas letos jsem v Recku nemel moznost jit do nejakeho fitness a na kliky apod. jsem se v tom vedru z vysoka vykaslal (:
s.sman

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přímo v posilovně ne. Plavání stačí.
anjelik

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kedysi najdolezitejsia vec co ma na dovolenke zaujimalo bolo ci je posilovna v hoteli a kolko bielkovin budem moct naladovat zo svedkych stolov. asi tak po 5 rokoch sa to vsak radikalne zmenilo a zistil som ze pokial tych 10-12 dni na posilovnu bielkoviny a vsetko co stym suvisi uplne zabudnem bude to mat premna omnoho väcsi prinos. takze dovolenka jednoznacne posilovna ani nahodou, svedske stoly samozrejme ved je tam tolko sladkosti a dobrôt
Juice2

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdybych na dovolene jako kondicak resil stravu a trenink, tak to by bylo fakt uz asi postizeni Takze rozhodne ne, dovolenou vyuzivam jako odpocinek.

Mrtvej tah dobrej tah!
kerber

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2008 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední dva roky jsem byl jen v Egyptě, vždy 5hvěždičkový hotel, posilovny celkem dostačující, vstup zadara, chodil jsem ráno před snídaní na 40 min na kolo a večer cvičit.
Dnes odjezd do Tunisu, bohužel mě nenapadlo zjistit, jestli je tam fitko, tak uvidíme, týdenní pauza by možná neuškodila.
Petey

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2008 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenovat na dovolenke jedine ako sucast relaxu,napr. rano po ranajkach si zaplavat v bazene kym pojdem von,alebo si pred ranajkami dat par serii,ale nie drtit cinky a nosit so sebou piksle s jedlom...
poldi

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2008 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som si na dovolenke bud rano alebo vecer hodil rychlo par serii klikov,par zhybov,nejake brusaky a hotovo..
chodit do fitka na dovolenke by ma teda nenapadlo..
Iron Lung Power

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2008 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na dovolenke sa na všetko kvalitne vybodnem, síce nejakých 80-100g bielkovín dám denne vždy, ale pritom jem somariny, vždy sa podarí nejaký tuk pribrať. Niekedy som si plánoval na dovolenku kliky, chodiť behať a seriózne plávať, ale nikdy som to nedodržal :) Telo predsa potrebuje aj oddych.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2008 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

byl sem v chorvatsku a tam samozrejme nebylo fitko ,tak sem kazdy rano zacinal klikama drepama sedama lehama aspon neco no

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Trenujete i na dovolene ? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: