| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Trenujete i na dovolene ? |
| ano |
|
32% |
[ 15 ] |
| ne |
|
67% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 46 |
|
| Autor |
Zpráva |
henno

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 8:50 am Předmět: Trenujete i na dovolene ? |
|
|
Neodpustite si trenink ani na dovolene?
Napadlo mne ze by se hodilo podelit se zkusenostmi ve ktere destinaci, v jakem hotelu bylo jake fitko...vybaveni, cena atd.
Momentalne se chystam do Egyptu, tak bych ocenil nejake postrehy za ktere predem dekuji.
Z mych predchozich zkusenosti:
Egypt- Sharm el sheikh- hotel Mariott- super posilka, vybaveni Universal, vstup zdarma
Egypt-Hurghada- hotel Palma de Mirette- vybaveni slabe, na urovni sklepni posilovny, vstup zdarma _________________ kdyz nemuzes, tak si pridej :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Robb
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 9:03 am Předmět: |
|
|
Nikdy, dovolená je od toho aby si člověk odpočinul a užil, a ne cvičill.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 9:12 am Předmět: |
|
|
Já jsem o dovelené na chatě a osvědšil se mi tenhle trénink:
tak asi 5-6x denně si dám sérii shybů na bradlech a sérii kliků. Je to docela zajímavá změna a dají se tím zlepšit hlavně ty shyby _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 9:24 am Předmět: |
|
|
I kdyz jsem do cviceni blazen a mnohdy jsem si planoval, ze na dovolene budu cvicit, tak jsem stejne nikdy necvicil, obzvlaste nekde v teplych krajinach u more, kde mam uplne jine zajmy a starosti a na cviceni si ani nevzpomenu a vubec mne to nechybi.
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 9:38 am Předmět: |
|
|
kdyby na místě vykonávání dovolené byla posilka, tak bych během týdne určitě minimálně 2x zašel + plavání. Ale když se nejde, tak se nic taky nestane, já mám spíš vždycky problém udržet dobrou stravu. Je to všude hrozně drahy (syry, maso atd....)
|
|
| nahoru |
|
 |
igracek84
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 10:18 am Předmět: |
|
|
Cvičit v hotelový posilovně na dovolené mě nikdy nebavilo.. Zajímavější je mrknout do nějaký lokální posilky mimo hotel (vím, že všude to není možné).
Ale stejně je nejlepší si pořádně fyzicky i psychicky odpočinout - když už chce člověk něco dělat, tak si myslím, že se najde spousta jiných, lepších aktivit
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 11:55 am Předmět: |
|
|
Ano pokud je to mozne... Nezapomenu na trenink v thajskem old school fitku, kde rejzozrouti jezdili superserie "Bitka v ringu + cokoliv s cinkama". Ale trebas letos jsem v Recku nemel moznost jit do nejakeho fitness a na kliky apod. jsem se v tom vedru z vysoka vykaslal (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 12:06 pm Předmět: |
|
|
Přímo v posilovně ne. Plavání stačí. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
anjelik

|
|
| nahoru |
|
 |
Juice2
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 12:53 pm Předmět: |
|
|
Kdybych na dovolene jako kondicak resil stravu a trenink, tak to by bylo fakt uz asi postizeni  Takze rozhodne ne, dovolenou vyuzivam jako odpocinek. _________________ Na starym stroji se nejlip cvici!
Mrtvej tah dobrej tah!
|
|
| nahoru |
|
 |
kerber
|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 10:27 am Předmět: |
|
|
Poslední dva roky jsem byl jen v Egyptě, vždy 5hvěždičkový hotel, posilovny celkem dostačující, vstup zadara, chodil jsem ráno před snídaní na 40 min na kolo a večer cvičit.
Dnes odjezd do Tunisu, bohužel mě nenapadlo zjistit, jestli je tam fitko, tak uvidíme, týdenní pauza by možná neuškodila.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 11:16 am Předmět: |
|
|
Trenovat na dovolenke jedine ako sucast relaxu,napr. rano po ranajkach si zaplavat v bazene kym pojdem von,alebo si pred ranajkami dat par serii,ale nie drtit cinky a nosit so sebou piksle s jedlom... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 11:21 am Předmět: |
|
|
ja som si na dovolenke bud rano alebo vecer hodil rychlo par serii klikov,par zhybov,nejake brusaky a hotovo..
chodit do fitka na dovolenke by ma teda nenapadlo.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 12:09 pm Předmět: |
|
|
Na dovolenke sa na všetko kvalitne vybodnem, síce nejakých 80-100g bielkovín dám denne vždy, ale pritom jem somariny, vždy sa podarí nejaký tuk pribrať. Niekedy som si plánoval na dovolenku kliky, chodiť behať a seriózne plávať, ale nikdy som to nedodržal :) Telo predsa potrebuje aj oddych.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |