|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nerv
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
hrki

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 9:24 pm Předmět: |
|
|
Koroze : ty asi nebyvas v panelaku co ? _________________ -------------------------
Go heavy or go home
-------------------------
http://www.lmgym.sk
|
|
| nahoru |
|
 |
Koroze
|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 8:26 am Předmět: |
|
|
Dík za rychlé reakce..
CIZO: ad1: to je přesně to moje dilema.. o klasických stojanech jsem taky uvažoval.Z hlediska místa je to fakt úspora. ALe přesně si zmínil specifické cviky, kuli kterým chci klec + je to místo pro upevnění bandů. Klec jsem přepokládal cca 160 cm dlouhou a doufám, že se tam s nadhozem vejdu. Nemam moc navybranou
ad 2: Takhle vyrobené podium jsem již viděl. Ale není mi jasné, jak to podium celé spojit dohromady (jestli je tedy nutné materiál pojit). napadlo mne buď zbít alespoň ty krajní obvodová prkna, nebo kolem celého tohoto útvaru svařit rám..
ad 3: ano, ta osa nebyla nejlepší invesice. Ale čím dál víc se utvrzuji v tom, že mam vadný kus. Z rozšířených konců se neustále odlupuje chrom (odíráním od kotoučů), Pokud jsi zvyklí na ložiska, tak u tohoto výrobku je při nadhozech ta setrvačnost závaží dost destabilizující, ale to se dá čekat za tu cenu.Ale ten úchop je vážně pekelný. Dřív jsem cvičíval s doma vyráběnou osou (lakovanou) a i na té jsem měl jistější úchop.
nerv: to mne nenapadlo... TO zní docela dobře, promyslím. Otazkou je, na kolilk komplikavaná by ta konstrukce musela být.
hrki: ne
|
|
| nahoru |
|
 |
hrki

|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 8:44 am Předmět: |
|
|
| Koroze napsal: |
ad 3: ano, ta osa nebyla nejlepší invesice. Ale čím dál víc se utvrzuji v tom, že mam vadný kus. Z rozšířených konců se neustále odlupuje chrom (odíráním od kotoučů), Pokud jsi zvyklí na ložiska, tak u tohoto výrobku je při nadhozech ta setrvačnost závaží dost destabilizující, ale to se dá čekat za tu cenu.Ale ten úchop je vážně pekelný. Dřív jsem cvičíval s doma vyráběnou osou (lakovanou) a i na té jsem měl jistější úchop.
|
no zatial som nikde nevidel tycku na ktorej by sa ten chrom nelupal. rozdiel v kvalite som videl akurat tak ze na niektorych sa to lupalo na celej a na kvalitnejsich len na krajoch kde davas zavazia. _________________ -------------------------
Go heavy or go home
-------------------------
http://www.lmgym.sk
|
|
| nahoru |
|
 |
Clint Eastwood
|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 9:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
FilipDruss

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 9:54 am Předmět: |
|
|
Pekny mam neco podobnyho akorat bez zebrin a bradel. Jeste bych tam poridil posilovaci gumy. Jen mam problemy s nedostatkem zavazi. A videl sem tu peknej clanek od cizopasnika, kde byly obmotane tezke retezy. Tak se ptam, nevite kde se daji sehnat?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 9:56 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Pekny mam neco podobnyho akorat bez zebrin a bradel. Jeste bych tam poridil posilovaci gumy. Jen mam problemy s nedostatkem zavazi. A videl sem tu peknej clanek od cizopasnika, kde byly obmotane tezke retezy. Tak se ptam, nevite kde se daji sehnat? |
retezy netreba, je to spis doplnek ale zavazi nenahradi... to si spis porid ty gumy, s ohledem na kurz dolaru se ted daji ze statu objednat za par slupek a je to naprosto vynikajici vec na trenink, rehabkem pocinaje a tezkym silovym treninkem konce _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 10:04 am Předmět: |
|
|
Aha ja doufal ze se podari najit nejake tezke retezy, ktere bych obmotal na osu s kotoucema. Ty kotouce co se ted prodavaji sou hrozne drahe. Ja si pred nejakym casem kupoval vyrabene v strojirenskem prumyslu za levno. Ale jak si uz nemam moznost. Ty gumy si chci urcite poridit, dival sem se tady na thera band. Nejtezsi je tam modra, ale podle me to budou nejake lehoucke spis pro zeny na aerobic.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 10:12 am Předmět: |
|
|
Zajima me ten silovy trenink s gumou. Dokazu si predstavit fakt silnou gumu ale ty cviky by me zajimaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
nerv
|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 1:15 pm Předmět: |
|
|
1)koroze:Napis mi zpravu mohl bych ti pomoct s resenim toho podia
2)clint eastwood: Zebriny a lavka jsou fakt pekne ...casem se chystam ty zebriny sam nejak poskladat
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 1:44 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Zajima me ten silovy trenink s gumou. Dokazu si predstavit fakt silnou gumu ale ty cviky by me zajimaly. |
prodavaji se i tak silny gumy ze jsou pro cviceni temer nepouzitelny a maji tenzi i pres 100kg... ja mam 4 nejlehci a ta ctvrta uz je opravdu vyzivna :) tenze odhadem 30-40kg
cvicit se s tim da vsechno, koukni na ironwoody.com, tam jsem bands kupoval a jsou tam i ukazky ruznych cviku _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 2:06 pm Předmět: |
|
|
Clint Eastwood
Pěkný, mít víc závaží, tak ke cvičení nic jinýho nepotřebuju jestli ty stojany jdou vytahnou až na dřepy. _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
Clint Eastwood
|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 5:39 pm Předmět: |
|
|
| SethX napsal: | Clint Eastwood
Pěkný, mít víc závaží, tak ke cvičení nic jinýho nepotřebuju jestli ty stojany jdou vytahnou až na dřepy. |
Jj ty stojany normálně používám na dřepy, jdou vytáhnout na max výšku 157cm a nosnost je podle výrobce 200Kg což mi zatím bohatě stačí.Beztak mám momentálně závaží tak na 100Kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 8:56 pm Předmět: |
|
|
Tak se musím pochlubit se svým novým náčiním
Stojany, 2 tyče, lavička, 115kg v kotoučích
- určitě poznáváte moji lavičku z minulého roku, kterou sem vyráběl, konečně bude sloužit tak jak má :)
- má to nějakou podělanou kvalitu, ale už se mi to nece znova fotit, tak snad jindy...
- btw. díkec švadlo _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|