|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peca
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 6:08 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | Peca tys mně napověděl, ale nenechals mě to přečíst a zamyslet se a pak jsi to ukázal. Už nehádám fakt! |
herziku promin,ale cekal jsem a ty si nic nepsal,myslel jsem ze nevis,tak jsem to tam soupl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BARBAR

|
Zaslal: út srpen 05, 2008 6:12 pm Předmět: |
|
|
Ta kocka to je Bev Francis
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | herza napsal: | Peca tys mně napověděl, ale nenechals mě to přečíst a zamyslet se a pak jsi to ukázal. Už nehádám fakt! |
herziku promin,ale cekal jsem a ty si nic nepsal,myslel jsem ze nevis,tak jsem to tam soupl |
protože jsem si nevšiml, že jsi mi napověděl, ty jsi to editoval a já trubička na to nekoukal a už rači nebudu hádat, dělám ze sebe jenom vola
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út srpen 05, 2008 9:23 pm Předmět: |
|
|
S tou něhou nevím nevím, Mikuci...  Taky tipuju Bev Francis.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: út srpen 05, 2008 9:32 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Peca napsal: | | herza napsal: | Peca tys mně napověděl, ale nenechals mě to přečíst a zamyslet se a pak jsi to ukázal. Už nehádám fakt! |
herziku promin,ale cekal jsem a ty si nic nepsal,myslel jsem ze nevis,tak jsem to tam soupl |
protože jsem si nevšiml, že jsi mi napověděl, ty jsi to editoval a já trubička na to nekoukal a už rači nebudu hádat, dělám ze sebe jenom vola |
nene,si dobrej prece se tak snadno nevzdas,priste dam neco lehciho a radsi ti jeste pmkou napisu kdo to je ok?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: st srpen 06, 2008 12:51 am Předmět: |
|
|
| herza napsal: | to bys pro mě udělal? |
jj,ze si to ty,ale nikomu to nerikej
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: st srpen 06, 2008 10:44 am Předmět: |
|
|
Je to Bev! Ve své době brutál objemy, dnes by byla na chvostu u umatérek:)))
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 12:56 pm Předmět: |
|
|
Larry, Sergio, Arnold, Joe, Franco, Frank, Chris, Samir, Lee, Dorian _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 12:56 pm Předmět: |
|
|
1995.
Larry Scott. Sergio Oliva. Arnie. Weider. Franco Columbo. Frank Zane. Dickerson. Bannout. Haney. Yates.
s.sman: jsi rychlej a silnej _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 12:58 pm Předmět: |
|
|
Ale jen proto, že jsem psal křestní jména a zapoměl připsat rok. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
|
| nahoru |
|
 |
kosmen
|
Zaslal: so srpen 09, 2008 7:17 pm Předmět: |
|
|
na té fotce mu je 19 let?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Emilio

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|