mixovani

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - mixovani  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> mixovani
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Matrixi

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 6:15 pm    Předmět: mixovani Odpovědět s citátem

ted me tak napada kdyz enco enchutna treba ovesne vlocky nebo tvaroh tak se ktomu hodi voda nebo mliko naky ovoce a pak co pride pod ruku rozmixuje a vpyije vyzivna hodnota suprova ale nebyva u takovych kombinaci jako treba sem ted vyuzkousel tvaroh, mliko, vanilkovy cukr, banan, med treba problemy s travenim? ze by si telo treba nevzalo y spravne veci a vyloucilo to a to hodne rychlou reakci
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Triton

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V první řadě by neškodilo trochu si pohrát s pravopisem, slovosledem a interpunkcí, musel jsem to číst několikrát. ( jestli jsi dysgrafik, omlouvám se)

V druhé řadě osobně nevidim důvod, proč by mělo trávení vadit mixovat potraviny, pokud to samosřejmě nepřeženeš s množstvím, které je ještě reálně stravitelné
Matrixi

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mno ja nemyslel ze by ji vadilo ze je rozmixovana ale to ze se nahazi ruzne potraviny ksobe a pak travi spolecne jestli treba kombinace nakych potravin nekomplikuje traveni a tak mozna stupidni dotaz jen me to tak napadlo
panky91

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Triton: hele k pravopisu
citace:
pokud to samosřejmě nepřeženeš
píše to samozřejmě

Matrixi: Pokud to nevyhodí tvůj žaludek tak nic , ale musíš to vyzkoušet.
MOOG

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozmixovani stravy a naliti do sebe neni zrovna nejvhodnejsi varianta stravovani, protoze travici cyklus zacina jiz v ustni dutine. Budes z toho mit akorat zazivaci problemy a stravu plnohodnotne nevyuzijes...
sIayter

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2008 2:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak dlouho myslis ze ta strava v ty ustní dutině asi zustane ?
Z ceho bude mit zazivaci problemy ?
Proc stravu plnohodnotně nevyužije ?
thaarm

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2008 3:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mixujem vlocky nasucho (spravi sa z nich prach), pridam protein a hodim to do sejkra - takto v suchom stave to mozem prenasat a nepokazi sa to

staci pridat vodu a mam poruke ked potrebujem "nahradu" jedla s pomalymi sachrami a bielkovinami

este nikdy som z toho nemal ziadne zazivacie tazkosti, vacsinou do toho davam este tvaroh a umele sladidlo
Matrixi

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2008 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MOOG napsal:
Rozmixovani stravy a naliti do sebe neni zrovna nejvhodnejsi varianta stravovani, protoze travici cyklus zacina jiz v ustni dutine. Budes z toho mit akorat zazivaci problemy a stravu plnohodnotne nevyuzijes...

presne toho sem se obaval proto se ptam
m1ro

PříspěvekZaslal: ne srpen 10, 2008 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja teda mixuji kazdej den vlocky s piskoty, bananem a vodou, tak muzu snist treba 500g vlocek denne. Nemel jsem zatim zadny potize se zazivanim. Nebo treba zmixuji 100g piskotu s mlikem a vypiju, nez bych snedl tolik piskotu, tak by to trvalo strasne dlouho, tak to vypiju za nekolik vterin. No ale MOOG pise, ze to nevyuziju plnohodnotne tu stravu, mohl by to nekdo prosim vic objasnit proc? Ja jsem totiz takhle zvykly jist denne a pokud se do toho opravdu pustim, rychle z toho nabiram, protoze mam pak sachry na max.
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 10, 2008 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hodne kultiku to mixuje , myslim treba kureci kozy z vodou a nemaj s tim problemy kazdymu vyhovuje neco
mine

PříspěvekZaslal: čt září 27, 2012 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkoušel někdo mixovat třeba rýži? Rozmixuje se úplně? Já jednou zkusil rozmixovat rýži s mlékem a borůvkami, ale z rýže byla spíš taková krupička než aby byla rozmixovaná úplně...a nedalo se to vypít. Možná jsem měl jen špatnej mixér..

Taky by mě zajímalo co všechno se sá dobře rozmixovat a vypít, abych věděl jestli se mi vyplatí koupit pořádnej mixér. Klidně doporučt nějakej kterej tohle zvládne. Díky

Rychle na stránku:

Přejdi na: