|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| moja vaha je |
| menej ako 70 |
|
7% |
[ 14 ] |
| menej ako 80 |
|
22% |
[ 40 ] |
| menej ako 90 |
|
31% |
[ 55 ] |
| menej ako 100 |
|
24% |
[ 44 ] |
| menej ako 110 |
|
13% |
[ 24 ] |
|
| Celkem hlasů : 177 |
|
| Autor |
Zpráva |
mysH

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 1:26 pm Předmět: |
|
|
ja v tom chodim vsude .. a delam normalne v kanclu u kompu. Nastesti nemame takovy in (kokotsky) pravidla, aby jsme tam museli chodit obleceny slusne. A dokonce koupis i jednobarevny :)
posledni den vojny na me divne koukali, kdyz jsem odevzdal jedny maskace a domu jsem sel ve svych vietnamech :)
velky kapsy a pohodli je pro me nutnost :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 1:37 pm Předmět: |
|
|
jj jakmile gatě nemaj milion kapes nejsou to pro mě gatě _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
|
| nahoru |
|
 |
minsc

|
Zaslal: pá srpen 08, 2008 11:25 pm Předmět: |
|
|
Takže průměrná váha Členů fóra se pohybuje asi okolo 90-ti...tak mi někdo ještě někdo připomeňte ten topik s tím proč kdo cvičí a můžem dělat nějaké závěry _________________ "Vojna je zvláštní druh onanie, kdy č***k honí člověka."
Jsem hrozně chudej, a tak hraju automaty abych měl hodně peněz.
|
|
| nahoru |
|
 |
cz.petab
|
Zaslal: so srpen 09, 2008 12:27 pm Předmět: |
|
|
| minsc napsal: | | Takže průměrná váha Členů fóra se pohybuje asi okolo 90-ti... |
Podle hlasování má 59% hlasujících (při 125 hlasech) méně než 90 kg (čtvrtina pod 80 kg), takže většina lidí okolo 90 kg asi nebude.
Škoda že do ankety už nešly přidat vyšší hmotnostní kategorie, tudíž je to zkreslené tím, že chlapi 110+ se nikam nevešli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: so srpen 09, 2008 2:58 pm Předmět: |
|
|
nejako sa nám pomenila téma  , samé gate a samí chlapci _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sabatini

|
Zaslal: so srpen 09, 2008 4:43 pm Předmět: Re: vaha |
|
|
| headlong23 napsal: |
aku mate momentalne hmotnost?
|
maximální v objemu byla tuším 71kg a teď mám 64kg (a ještě něco málo dolů půjde).
|
|
| nahoru |
|
 |
radulf
|
Zaslal: po srpen 11, 2008 9:36 am Předmět: |
|
|
170cm 77kg  15let :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 9:41 am Předmět: |
|
|
Potřeboval bych změnit svůj hlas, dnes jsem se posunul do vyšší kategorie (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 10:52 am Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Potřeboval bych změnit svůj hlas, dnes jsem se posunul do vyšší kategorie (: |
ale pak na WC zas do nizsi
|
|
| nahoru |
|
 |
katzenka

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út srpen 12, 2008 3:06 pm Předmět: |
|
|
90...zas. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tintitko
|
Zaslal: st srpen 27, 2008 1:45 pm Předmět: |
|
|
178/62-65
...jak tu nekdo rikal ze ma problem koupit rifle, aby je pretah pres stehna, tak ja mam zas problem koupit takovy, ktery by na me neplandaly v pase  . A to by clovek rek, ze soudruzi v ty Cine a Vietnamu budou sit i neco pro lidi svych rozmeru.
Jinak osobne me nijak "objem" nepritahuje, sem zvyklej a celkem spokojenej s tim ze jsem "malinkej", ale svoji aktualni vahu za normalni nepovazuju a kdybych pribral tak 10 Kg na spravnych mistech (10 kg je pro cloveka jako ja desne moc), opravdu bych se nezlobil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|