|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lucynqa

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 9:27 pm Předmět: |
|
|
dnes jsem jsi sla cestou do prace a z rozchodit moje steely. v 3:40 púri cekani na nocni spoj jsem se trosku bala at mne vubec ridic veme
celkem pohoda...mam radost, ze mne zatim nic extra z bot neboli na chodidle.
ale zpatky cestou z prace na mne v metru sem tam lidi koukli....ale pekne uhybaji nohama kdyz se deru ven na moji stanici. precijen to musi bolet stoupnout tou botou nekomu na nohu v zabkach _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
anjelik

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 9:32 pm Předmět: |
|
|
dnes sa mi podarilo urobit osobny rekord vo veceri  v diete som to nevydrzal takze novy rekord vecere je: 3 baliky cipsov, balik piskot, balik slanych tyciniek, pernik, mars, 4 cele cokolady, 3x keksik, pivo, pol litra koly, pol litra vina, hodne rumu
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 9:39 pm Předmět: |
|
|
| anjelik napsal: | dnes sa mi podarilo urobit osobny rekord vo veceri v diete som to nevydrzal takze novy rekord vecere je: 3 baliky cipsov, balik piskot, balik slanych tyciniek, pernik, mars, 4 cele cokolady, 3x keksik, pivo, pol litra koly, pol litra vina, hodne rumu |
Ty brďo Ještě, že jsi to zachránil tím rumem, jinak by to bylo na poblití _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 9:39 pm Předmět: |
|
|
lucynqa: ty chodíš v tomhle hicu v těch holinách? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 9:43 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | lucynqa: ty chodíš v tomhle hicu v těch holinách? |
že váháš ?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po srpen 11, 2008 9:57 pm Předmět: |
|
|
Tedy....to musí být nářez...když je zuješ...  .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 10:02 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Tedy....to musí být nářez...když je zuješ... .... |
ještě že nenosí kožený kaťátka. to už by byla smrtonosná kombinace (v případě zutí a vyslečení)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po srpen 11, 2008 10:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: po srpen 11, 2008 10:29 pm Předmět: |
|
|
| anjelik napsal: | dnes sa mi podarilo urobit osobny rekord vo veceri v diete som to nevydrzal takze novy rekord vecere je: 3 baliky cipsov, balik piskot, balik slanych tyciniek, pernik, mars, 4 cele cokolady, 3x keksik, pivo, pol litra koly, pol litra vina, hodne rumu |
To je hodne slusny za jak dlouho si to stahl?
|
|
| nahoru |
|
 |
anjelik

|
Zaslal: po srpen 11, 2008 10:45 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | anjelik napsal: | dnes sa mi podarilo urobit osobny rekord vo veceri v diete som to nevydrzal takze novy rekord vecere je: 3 baliky cipsov, balik piskot, balik slanych tyciniek, pernik, mars, 4 cele cokolady, 3x keksik, pivo, pol litra koly, pol litra vina, hodne rumu |
To je hodne slusny za jak dlouho si to stahl? |
jeden film asik hodina 20. uz nechci sladkosti ani vidiet to som presne do dalsej diety potreboval len sa mi nejako mota hlava idem si este dat pepermintovku a dufam ze trafim do postele
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: út srpen 12, 2008 7:07 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | lucynqa: ty chodíš v tomhle hicu v těch holinách? |
dyt ve 3:40 rano hic neni vubec. a v 18hodin to take neni hrozne.
Phenomenom - klidne. o co de, jsou to boty. podotykam opravdu se sukni v nich jdu. _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: út srpen 12, 2008 7:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 12, 2008 7:18 am Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | | dyt ve 3:40 rano hic neni vubec. a v 18hodin to take neni hrozne. | Možná máš dobrý termoregulační systém. Já chodím ráno v 5:50 v sandálech holou nohou a v 18 jdu do posilovny a než tam přijdu jsem mokrej z toho 24 stupňovýho vedra. Ale o nic nejde. Máš můj obdiv. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: út srpen 12, 2008 7:47 am Předmět: :-)o(-: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|