Strana zelených

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Strana zelených  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Strana zelených
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Chtěl bych, aby SZ po příštích volbách...
...posílila své pozice
9%
 9%  [ 6 ]
...oslabila ze svých pozic
7%
 7%  [ 5 ]
...neprošla do parlamentu
82%
 82%  [ 53 ]
Celkem hlasů : 64

Autor Zpráva
Triton

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to hezký, ale nakradlo by si méně lidí, což u nás neprojde.
Poman

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zazdít je do novejch temelínskejch reaktorů
YUD

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono s tím většinovým systémem je to trochu složitější. On je to v podstatě jeden z nejvíc nespravedlivých systémů vůbec a stabilní taky nemusí být. Ale to je na delší debatu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě sere Kateřina Jacqes...nebo jak se ta důra píše...kdyby se dali volit jednotlivci - volím Ransdorfa - intelekt a rozhled u nás nevídaný...bohužel je u komančů...takže smůla...nejsem příslušníkem horních řekněme 100 000...abych mohl jezdit v Toyotě prius...nosit hadry z konopí, dát si na střechu solární panel a do země tepelné čerpadlo...topit v krbu s teplovodnou vložkou a na zahradě si pěstovat rajčata...prostě žít v souladu s přírodou.........pak jednou...dvakrát za rok letět na dovcču do karibiku a vyprodukovat miloinkrát vyšší emise než kdybych jezdil do práce shade 120, topil koksem, nosil hadry od vietnamců, av zemi měl leda tak brambory

kontroverzní - vím...ale stojí to za zamyšlení...ode mě hlas nedostanou.
Azmodan

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SZ je póvl největší, jak už tu bylo řečeno. Bezpáteřní kariéristický hovádka co jen přicmrdávaj tam kde jim to nejvíc sype. Myslím, že jim je jasný, že v příštích volbách půjdou do kytek (snad to tak opravdu bude), tak se snažej ještě co nejvíc dělta vlny-proto je kolem nich porad takovej humbuk...
YUD

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Černoprdelníci holt dostali v SZ zdatnýho konkurenta v soutěži o to, kdo bude větší prospěchářská kurva
Diana

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
mě sere Kateřina Jacqes...nebo jak se ta důra píše...kdyby se dali volit jednotlivci - volím Ransdorfa - intelekt a rozhled u nás nevídaný...bohužel je u komančů...takže smůla... nejsem příslušníkem horních řekněme 100 000 ...abych mohl jezdit v Toyotě prius...nosit hadry z konopí, dát si na střechu solární panel a do země tepelné čerpadlo...topit v krbu s teplovodnou vložkou a na zahradě si pěstovat rajčata ...prostě žít v souladu s přírodou.........pak jednou...dvakrát za rok letět na dovcču do karibiku a vyprodukovat miloinkrát vyšší emise než kdybych jezdil do práce shade 120, topil koksem, nosil hadry od vietnamců, av zemi měl leda tak brambory

kontroverzní - vím...ale stojí to za zamyšlení...ode mě hlas nedostanou.

Ježíš...já tam taky nejsem a pěstuji nejen rajčata, ale i okurky a papriky.... Ale jen pro vlastní potřebu, neberte mi mé políčko, prosííímmm

P.S. Přiznávám, že si dělám domácí rychlokvašky a jahodový džem bez povolení A ty meruňky na džem mi loni dal Merhule

Chápu, jak jsi to myslel..Jen žertuji..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky mám nějaké " ekologické povědomí"...třídím plast...kupuju skoro vše ve skle apod...k tomu se snažím kupovat v co nejvyšší míře vše české....ale to že někdo bude bydlet v zeleném domě a topit japonskými topoly a to třeba celý život....nevyrovná z hlediska ekologie jediný let letadlem...nebo cestu autem do Chorvatska...voliv bych stranu za mírný pokrok v mezích zákona:o)))))

Pro Dianu....přestěhovali jsme se a máme velký balkón....taky nasadím rajčata
Diana

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
taky mám nějaké " ekologické povědomí"...třídím plast...kupuju skoro vše ve skle apod...k tomu se snažím kupovat v co nejvyšší míře vše české....ale to že někdo bude bydlet v zeleném domě a topit japonskými topoly a to třeba celý život....nevyrovná z hlediska ekologie jediný let letadlem...nebo cestu autem do Chorvatska...voliv bych stranu za mírný pokrok v mezích zákona:o)))))

Pro Dianu....přestěhovali jsme se a máme velký balkón....taky nasadím rajčata

Naši pěstovali rajčata i za oknem v truhlíku ve druhém patře činžáku...velkopodnikatelé
Jinak i na balkóně jsem jednu dobu pěstovala rajčata a okurky. Tam se dá pěstovat věcí!
Ale souhlasím s tebou, nesnáším ekoteroristy¨.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kamarádka má 40 keříků rajčat ( a trochu ganji:o) na balkoně v Soběšicích...nechcete někdo rajčata?...u nás už to nechce nikdo jest....nějak se ty potvory přemnožily:o)))))))))))

Ode dneška jsem vegan...ale bio - vegan...budu jíst jen to co spadne ze stromu, ale v biokvalitě....asi začnu hned....sednu si pod salámovník:o)))
JPS

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta marenu bych klidne bral

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
ygg

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tedy, ne že bych je volil....ale když tak čtu ty hysterické názory a reakce.....tak mi to nedá....

Zelení jsou zcela normální politickou stranou u nás .... nejsou o nic lepší ani horší než ty ostatní. Nebo si fakt někdo myslí, že jsou horší než Paroubkovci či Topolánkovci, o Čunkovi a bolševicích ani nemluvě. Je snad Bursík (ač jej nebudu komentovat, neb by to bylo i na mne moc sprosté) horší než takový Paroubek? Topolánek? Čunek? Filip? A tak by se dalo pokračovat....

Prostě, já je volit nebudu, ale pokud je někdo volí, tak se mu nedivím, protože pominu li možnost nevolit vůbec, tak je ten výběr čirá marnost, a když z principu vyloučím bolševiky, tak si mohu fakt tak hodit kostkou. Nadávat v tomto kontextu zrovna na Zelené mi přijde trochu divné.
YUD

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Tedy, ne že bych je volil....ale když tak čtu ty hysterické názory a reakce.....tak mi to nedá....

Zelení jsou zcela normální politickou stranou u nás .... nejsou o nic lepší ani horší než ty ostatní. Nebo si fakt někdo myslí, že jsou horší než Paroubkovci či Topolánkovci, o Čunkovi a bolševicích ani nemluvě. Je snad Bursík (ač jej nebudu komentovat, neb by to bylo i na mne moc sprosté) horší než takový Paroubek? Topolánek? Čunek? Filip? A tak by se dalo pokračovat....

Prostě, já je volit nebudu, ale pokud je někdo volí, tak se mu nedivím, protože pominu li možnost nevolit vůbec, tak je ten výběr čirá marnost, a když z principu vyloučím bolševiky, tak si mohu fakt tak hodit kostkou. Nadávat v tomto kontextu zrovna na Zelené mi přijde trochu divné.

Socani a odéesáci aspoň nejdou totálně proti svojí podstatě jen proto, aby byli u koryta. A že je to sběr totálních ztroskotanců bylo zřejmý už při pohledu na jejich kandidátku. Penc, Dědeček, Hutka,...
ygg

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:

Socani a odéesáci aspoň nejdou totálně proti svojí podstatě jen proto, aby byli u koryta. A že je to sběr totálních ztroskotanců bylo zřejmý už při pohledu na jejich kandidátku. Penc, Dědeček, Hutka,...

Ehm.....jejich podstatou, a to se táká i bratrů:-)))...je být u toho koryta. A že to jsou ztroskotanci...ti jmenovaní...to je možná i pravda...ale pokud bych měl volit mezi ztroskotancem a ověřenou sviní, tak skončím zase u toho házení si korunou, protože fakt nevím, co je menší zlo

Opakuji...to není agitka nebo obhajoba Zelených....jen mi to v té PS přijde jeden jak druhej, takže nadávat jen někomu mi prostě nepřijde fér.
YUD

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
YUD napsal:

Ehm.....jejich podstatou, a to se táká i bratrů:-)))...je být u toho koryta. A že to jsou ztroskotanci...ti jmenovaní...to je možná i pravda...ale pokud bych měl volit mezi ztroskotancem a ověřenou sviní, tak skončím zase u toho házení si korunou, protože fakt nevím, co je menší zlo

Opakuji...to není agitka nebo obhajoba Zelených....jen mi to v té PS přijde jeden jak druhej, takže nadávat jen někomu mi prostě nepřijde fér.

tak pokud to bereš takhle, tak pak ta debata ztrácí smysl, protože se dá šmahem všecko smést ze stolu tím tvým argumentem. Pokud se budeme pohybovat v prostoru vymezeným parlamentníma stranama, jsou rozdíly přece jen trochu vidět.
Pro pořádek podotýkám, že nejsem zastánce konkrétní strany, ale spíš směru.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Strana zelených Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: