Taky nezávidím...Včera jsem měla mix gril - vepřovou panenku, telecí kýtu a pštrosí steak, to vše barevně doladěné různými druhy zeleniny
A zase jsme u žrádla
Jen pro pobavení ( není to o jídle, ale o druhém nejvděčnějším tématu k rozhovoru - první je jídlo, druhé vylučování a třetí sex ):
Včera jsem snídala a dívala se u toho na Animals Planet. Zrovna vysvětlovali, proč konkrétní nosorožec nemůže přibývat na váze...Prý má "hnačku", což bylo podkresleno patřičným obrazovým materiálem....
Dnes ráno si já hloupá opět k snídani pustila Animals Planet, načež tam pitvali, zda má konkrétní nemocná kachna hov... zelené, či nikoliv....A do třetice jedu autem a na ČR avízují pořad o nočním pomočování... Do tzv. plné sady mi už snad chybí jen ty zvratky
Taky nezávidím...Včera jsem měla mix gril - vepřovou panenku, telecí kýtu a pštrosí steak, to vše barevně doladěné různými druhy zeleniny
A zase jsme u žrádla
Jen pro pobavení ( není to o jídle, ale o druhém nejvděčnějším tématu k rozhovoru - první je jídlo, druhé vylučování a třetí sex ):
Včera jsem snídala a dívala se u toho na Animals Planet. Zrovna vysvětlovali, proč konkrétní nosorožec nemůže přibývat na váze...Prý má "hnačku", což bylo podkresleno patřičným obrazovým materiálem....
Dnes ráno si já hloupá opět k snídani pustila Animals Planet, načež tam pitvali, zda má konkrétní nemocná kachna hov... zelené, či nikoliv....A do třetice jedu autem a na ČR avízují pořad o nočním pomočování... Do tzv. plné sady mi už snad chybí jen ty zvratky
Dovolím si doplnit oblíbená témata o počasí a (postupem času převažující ) nemoci.
Ještě se musím vrátin ke kauze bagančata.
Je mi jedno v čem kdo chodí i když se mi to nemusí líbit. Vzpomněla jsem si však na jednu velice starou písničku:
Tak,uz som spat z dovolenky,vsetko sa podarilo,pocasie vyborne,tatranske jedlo tiez .Dal som si oddych od ciniek aj bielkovin,zda sa ze telu to prospelo.Jedna fotka na provokaciu - tot je moj vyhlad z domu (prenajaty maly domcek na kraji lesa - spojene aj s akutalnou formou auta)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru