Ta fotka Arnolda mi přijde divná, ty prsní svaly jsou nějaké zkreslené, nepřijde vám to divné? Kdyby nebyl v objemu, tak to vemu, ale má pazoury, stehna, všechno a jaho pověstný hrudník vypadá dost povadle!!! To samé to zápěstí, obludárium:))
Naposledy upravil Mikuc dne čt srpen 21, 2008 9:16 pm, celkově upraveno 1 krát
Po určité době padl do oka hongkongské "megaprodukční" filmové společnosti Shaw Brothers a ihned dostal několik menších rolí. Hrál většinou urostlé, svalnaté zlosyny, zpravidla cizince. Čím více mohutněl, tím více dostával rolí a tím větší "monstrum" představoval svými charaktery. Mezitím, co pracoval pro Shaw Brothers, také rozvíjel své bojové umění a nadále trénuje bodybuilding až nakonec vyhrává titul Mr. Hong Kong (něco jako asijský Mr. Olympia). V roce 1971 opouští Shaw Brothers.
_________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
muj oblibeny herec, hned po Bruce Leem jsem Bolo Yeunga zral nejvic a uplne me fascinoval... to spojeni obrovskejch svalu a bojovejch umeni jsem nikdy predtim v takove kombinaci nevidel
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru