|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Drago
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 10:26 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Merhule napsal: | Ted me tak napadlo. Yggu videl si nekdy krasnou a zaroven inteligentni nezadanou zenu?
Pak se mi div |
Jistě...ve filmu ..kresleném ..pochop, že součet krásy a inteligence je u ženy konstatní .
FLAME MUST GO ON
Jinak nezadanejch jsou mraky, a pokud nehledáš kombinaci Marie Curie-Sklodowské a Karoliny Kůrkové, tak si stačí vybrat...a pokud si nevybere zrovna ta konkrétní tebe, tak je řada jiných. Stejně dřív nebo později zjistíš, že to nebylo zas tak sqělé, jak ses ze začátku domníval...takže proč vyšilovat . |
Tak tohle je svata pravda!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 10:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 5:49 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Merhule napsal: | Ted me tak napadlo. Yggu videl si nekdy krasnou a zaroven inteligentni nezadanou zenu?
Pak se mi div |
Jistě...ve filmu ..kresleném ..pochop, že součet krásy a inteligence je u ženy konstatní .
FLAME MUST GO ON
Jinak nezadanejch jsou mraky, a pokud nehledáš kombinaci Marie Curie-Sklodowské a Karoliny Kůrkové, tak si stačí vybrat...a pokud si nevybere zrovna ta konkrétní tebe, tak je řada jiných. Stejně dřív nebo později zjistíš, že to nebylo zas tak sqělé, jak ses ze začátku domníval...takže proč vyšilovat. | máš pravdu...ovšem moje spolužačka je živým důkazem, že tuto konstantu lzenásobit x, které je větší než jedna:o)
prostě chytrá a velmi krásná ženská
P.S. yggu - nemůžu za Tvou neznalost základních pojmů a ustálených výrazů...tak se hned neurážej - nechtěl jsem Tě trochu složitějším souvětím nijak urazit:o)))))
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 8:32 am Předmět: |
|
|
To Deadlift.... je otázka, zda by ti tento mladický enthusiasmus vydržel například i po roce ve společné domácnosti
A ty máš kua pět chvalozpěvy na přítelkyni, ne na kolegyni...
Výklad má být odpovídající vždy úrovni stávající skupiny, pokud tomu tak není, je vina jednoznačně na straně přednášejícího  ....ale v klidu, my kdysi přednáškám pana děkana, kterého jsem jinak měl VELMI rád a skutečně jej respektoval, rozuměli občas taky z cca poloviny. A když jsem na zkoušku četl jeho knihu asi potřetí, tak jsem si uvědomil, jak optimistický odhad to s tou polovinou byl _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: po srpen 25, 2008 9:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po srpen 25, 2008 2:44 pm Předmět: |
|
|
V neděli jsem jela v unikátním autíčku...vojenská verze JAWA 600 z r.1938. Prý existuje jen jediný exemplář a to v původním stavu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po srpen 25, 2008 3:25 pm Předmět: |
|
|
Konečně mi přišel nový modem! Poučení pro příště, u další pořádné bouřky vytahuju všechno důležité z elektriky (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po srpen 25, 2008 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Konečně mi přišel nový modem! Poučení pro příště, u další pořádné bouřky vytahuju všechno důležité z elektriky (: |
Já sem to dělával dříva teď už na to kašlu. Nechávám to na boží vůli
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 5:50 am Předmět: |
|
|
ehm....ono se po internetu těžko posuzuje, jak kdo na to se znalostmi z přírodních věd je...je tu riziko, že někdo se urazí, že ho zatěžuji samozřejmými trivialitami....zatím co druhý může mít ze stejné věty pocit, že netuší nic kromě prvního velkého písmene a tečky na konci věty...na tomto se yggu neshodneme...jinak - pan děkan musel nějak obsáhnout to množství dat, kterými vás měl oblažit...pokud jsi chtěl něco lehkého...možná jsi měl zvolit nějakou alternativu v podobě např. více prakticky zaměřené školy.
př. chemie na VUT Tě naučí, že se "něco děje" a ukáže Ti v laborkách příklad. Skripta jsou jasná - přehledná, výuka jasně strukturizovaná - názorná.
...kdežto na stejném oboru na MU pomíjí fakt, že se "něco děje" a jakou to má ve výsledku barvu...ale naučí Tě tam ne že se něco děje... ale proč se to děje ...a najednou jsi na pomezí chemie, fyziky a matematiky.....náročnější na představivost, skloubení více oborů dohromady...jejich prolínání, odvozování, větší požadavek na samostatné vyhledávání a jistou práci navíc...odlišné přístupy - Tobě by asi vyhovoval ten první....mě vyhovuje ten druhý.
'Obě školy jsem studoval - takže vím jaké je uplatnění absolventů obou škol... ( Ti první dopadají obvykle o dost hůř ).
Tj. plyne pro mě poučení, až budu psát něco z oboru biochemie - napíšu dvě varianty...jedna z nich bude extra pro Tebe
P.S. to že mám přítelkyni ( skoro už 9 let ) neznamená, že občas nepochválím některou ze svých dobrých kamarádek
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 8:24 am Předmět: |
|
|
Na učňák jsem nebyl dost šikovný, takže jsem holt musel podstoupit cestu univerzitního vzdělání
S panem děkanem jsme se měli rádi a vše samozřejmě výborně dopadlo..nicméně za tvoji upřímnou starostlivost o mé vzdělání ti i tak děkuji, byť přišla poněkud ex post
Za dvě verze děkuji, rád budu nápomocen tvému příklonu, samozřejmě pouze komunikačnímu, tupým masám  . Já ti zase slibuji, že se v této oblasti zdržím veškerých poznámek, jež by mohly ranit tvé křehké ego a budu jen chválit, chválit a chválit
A žes nepochválil spolu s kolegyní i svoji drahou polovičku...upřímná a neironická, v tomto postu první  , rada na závěr...kdyby to chuděra četla jen tak "z voleje", tak by ji to rozhodně nepotěšilo, i když je třeba hotový anděl. Aneb, chceš li pochválit nějakou ženu, jako první vždy pochval tu svoji  ...například... Tobě to miláčku tak hrozně sluší a krásně dneska voníš! A ty šaty co má dnes Veronika ji docela sluší, co říkáš? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 10:04 am Předmět: |
|
|
ale prdlajs...obě se znají a jsou kamarádky...nepředjímej reakci lidí, který neznáš  ...
ale neber mě vážně....p
P.S. ....asi moc sleduješ telenovely - ale tu frázy si napíšu na ruku...přečtu...a než se osprchuju si to vštípím do hlavy:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 10:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|