|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kadd

|
Zaslal: po srpen 25, 2008 8:38 pm Předmět: |
|
|
neví někdo kde stáhnout film Olověná vesta?
mimochodem doporučuju zhlédnout je to výbornej filmovej kousek. _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 25, 2008 8:49 pm Předmět: |
|
|
Torrenty treba? misto debilnich dotazu radim pouzivat Google ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: po srpen 25, 2008 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | neví někdo kde stáhnout film Olověná vesta?
mimochodem doporučuju zhlédnout je to výbornej filmovej kousek. |
Já ho tahal přes ARES. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: po srpen 25, 2008 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Torrenty treba? misto debilnich dotazu radim pouzivat Google ... |
on je debilní dotaz požádat o informaci o stahování? _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: po srpen 25, 2008 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | Black Dragon napsal: | | Torrenty treba? misto debilnich dotazu radim pouzivat Google ... |
on je debilní dotaz požádat o informaci o stahování? |
jo _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Miki222
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 7:55 am Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | Black Dragon napsal: | | Torrenty treba? misto debilnich dotazu radim pouzivat Google ... |
on je debilní dotaz požádat o informaci o stahování? |
urcite nie _________________ viim ja viim som kokt vim ja vim jedine mama stale veri ze sa napravim
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: út srpen 26, 2008 11:34 am Předmět: |
|
|
Omlouvám se, teď jsem to "vygooglil" za 2s, je to hrozně inteligentní dotaz. _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: út srpen 26, 2008 11:56 am Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | neví někdo kde stáhnout film Olověná vesta?
mimochodem doporučuju zhlédnout je to výbornej filmovej kousek. |
Nemozem si pomoct, stale ma to fascinuje, prelozit FMJ ako olovena vesta, je uplne uzasne nepochopenie situacie :)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út srpen 26, 2008 12:51 pm Předmět: |
|
|
český překlad není vždy ideální a jelikož tento film není stejně ani nadabovanej tak dotaz na to kde stáhnu film olověná vesta padá. Jelikož odpověď je: nikde. _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út srpen 26, 2008 4:36 pm Předmět: |
|
|
ten mariňák s Johnem Cenou, to je béčko až na půdu, ale zasmál jsem se. jsem zvědavý na condemned. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: út srpen 26, 2008 4:42 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | ten mariňák s Johnem Cenou, to je béčko až na půdu, ale zasmál jsem se. jsem zvědavý na condemned. |
condemned je minimalne o uroven lepsi, i Austin podal dobrej vykon ... dle meho dobrej film
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 6:28 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | mimochodem doporučuju zhlédnout je to výbornej filmovej kousek. |
Nebo Jarhead , ten je taky dobrej, i ta knížka podle který to točily
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út srpen 26, 2008 8:00 pm Předmět: |
|
|
Tak sem zase něco zhlídnul, hlavně mě lákal Wanted o kterým mi říkal kolega a Shoot em up, z kterýho sem někdy před půl rokem viděl asi 5 minut a pěkně sem se zasmál
Shoot Em Up - no co k tomu říct, prostě parodie na akční filmy. Oddychovka. Týpek co furt žere, pěstuje a zabíjí mrkví. No to mě poser  Je tam dost ulítlých nápadů. Viz zbraně na provázcích  Skvěle sem se zasmál. Plno akce, nutno dodat že skvěle přehnané, jak se na správnou parodii sluší. Líbilo se mi to. Skvělá hudba. A k tomu ty melounky Monicy
Za tu debilní scénu s padákama dávám
6-7/10
Wanted - další oddychovka, tentokrát ale braná vážnějc. I když. Americký akční filmy podobnýho rázu se nedaj brát vážně, páč by to byl odpad filmů. Je to nutno brát s rezervou a nepřemýšlet nad tím, třeba, že AngeliNo Country For Old Menna Jolie by těžko v staré Ladě jezdila jak v nějakým BMW. To ani nepočítám to ohýbání kulek apod. Taky se mi líbily zaběry z Pernštejna, což je od našeho města co by šutrem dohodil... a Pendolíno s Ladou :D Skvěle sem se u tohoto filmu bavil (v rámci možností). Akce od začátku do konce. Melouny Monicy nahradilo sexy tělo Angeliny a její nádherný rty
7/10
Candyman - oldschool horror. Celkem mě to překvapilo, myslel sem, že je to taková ta klasická vyvražďovačka a ono toto. Dobrá atmosféra. Dost se mi to líbilo. Kdo má rád horrory, měl by mrknout, už jen kvůli tomu,že je to klasika :)
8/10
Mother Of Tears - The Third Mother - italskej horor. Spíš teda přehlídka nechutností. Kdo má rád nějaký ty brutálnější scény (tahání vnitřností z lidí, děravění očiček, rozmlácení hlavy dveřma apod.) tak doporučuju, jinak asi nic moc. Konec taky slabej. Ale zase úplně marnej film to není... Dívat se na to dalo.
6/10
No Country For Old Men - tenhle film už se tu párkrát zmiňoval, tak sem na něj taky koukl. A dost mě nadchl. Super "drsňácká" atmosféra, chladní zabijáci, skvělý herecký výkony. Dobře promyšlenej film. Sice mi tam pár detailů nebylo jasných a nedávalo to smysl, ale možná sem to jen přehlídl. Každopádně si tento film zaslouží
9/10
Sky One - Ross Kemp On Gangs - Brazil - Rio de Janeiro - dokument o gangách Rio de Janeira. Pěkně zpracovaný. Je tam pěkně vidět, že film CITY OF GODS je založen na pravdě (vlastně i to co tu psával Psycho). Děcka po městě pobíhaj se zbraněma a dealujou. Z té chudé části obyvatelstva je tam ozbrojen snad každej. Taky tam byly záběry na sklad zabavených zbraní z různých zátahů proti těmto gangů. Tisícovky zbraní... od revolverů, přes brokovnice maskovaný jak berle, automatický pušky až po bazuky
Další záběry z věznice sou taky pěkně brutální. Místnost, řekněme 3*4 metry a v tom tak 15 lidí  Dokonce tam z nich vymítaj dábly.
Drsný záběry na místní policii - což je vlastně takovej další gang (bez nadsázky).
No prostě na to se musíte mrknout, pokud vás to jen trochu zajímá... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|