|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
setny
|
Zaslal: pá srpen 29, 2008 5:30 pm Předmět: |
|
|
nejde o to aby se ty logy mazaly, ale o to aby se vubec nezakladaly
moderatori by meli min prace a my ostatni klid v dusi... _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: pá srpen 29, 2008 6:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po září 01, 2008 12:49 pm Předmět: |
|
|
Posílám fotografii, kterou jsme obdržela od své kamarádky.
Místo nálezu : Brdy
Doba sběru : 35min.
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: po září 01, 2008 12:53 pm Předmět: |
|
|
hezký , škoda že to nejím :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: po září 01, 2008 12:55 pm Předmět: |
|
|
Jeeee.....taky bych sla na houby, jen neni cas, skoda _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: po září 01, 2008 1:48 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Posílám fotografii, kterou jsme obdržela od své kamarádky.
Místo nálezu : Brdy
Doba sběru : 35min.
|
me se dnes o hribkach zdalo.. zdalo se mi, ze jsem byla nekde v lese, a rostlo tam hroznemoc hribu. Divila jsem se, ze je jeste nikdo nenasbiral a rikala mame, ze je nasbiram a osmazime to.. jenze mi mama pripomnela, ze nedavno ve zpravach psali o nejake nemoci hribu, ze je nemame jist, protoze jsou necim nakazeny..
Jsi mi to pripomnela ted, jinak bych vubec nevedela o cem se mi zdalo. Vlastne jsem ti ted chtela napsat ze proc to sbiras kdyz z toho lidi dostavaj tu nemoc, a chtela ti to najit na novinkach nastesti jsem si to po chvili uvedomila ze to byl sen a nic tam nehledala. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: po září 01, 2008 3:23 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | To byl hodně živý sen |
To mě se zdál hodně živý sen ještě, když jsem chodil na ZŠ z hodiny literatury o Karlu Čapkovi a o týden pozdějc jsme na Čapka psali písemku a já tam napsal samé blbosti, které jsem si vysnil. Samozřejmě, že moji písemku další hodinu předčítala před třídou jako perličku. A od té doby se mi sny už nezdají, nebo si aspoň žádný nepamatuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: po září 01, 2008 3:59 pm Předmět: |
|
|
kde zacat  ... takze :
-novy notebook
-konecne po brigade,nastal cas uzivania pred Vš (a tak aj trocha pomoci okolo baraku ,ale iba trochu*a20* )
-predplatena permanentka do gymu na 3mesiace
ouu yeah ,konecne nieco dobreho _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: po září 01, 2008 7:15 pm Předmět: |
|
|
DPP zmenilo od 30.8. trasy nekterych linek. muj nocni spoj na letiste ruzyne je pro mne ted bez prestupu...juchuuuu
jeste si to du overit na zastavku. _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: po září 01, 2008 7:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: po září 01, 2008 7:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|