|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lucy

|
Zaslal: čt září 04, 2008 11:58 am Předmět: |
|
|
prave se mi povedlo polozit koberec a vypada to slusne....joooo _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eallinne

|
Zaslal: čt září 04, 2008 12:18 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | prave se mi povedlo polozit koberec a vypada to slusne....joooo |
tak to blahopřeju, to bych sama asi nedala
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: čt září 04, 2008 12:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: čt září 04, 2008 12:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Raďa.T.
|
Zaslal: čt září 04, 2008 12:35 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | prave se mi povedlo polozit koberec a vypada to slusne....joooo |
Tak to je čas ho pokřtít vínkem, oříškama možná nějakou čokoládou .
Kdy přivrtáme ty obrazy?
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: čt září 04, 2008 12:52 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | eallinne napsal: | | lucy napsal: | prave se mi povedlo polozit koberec a vypada to slusne....joooo |
tak to blahopřeju, to bych sama asi nedala |
jjj...mam z toho opravdu radost, uz se ten pidi bytecek rysuje
a zvladla bys to taky, kdyz nic jineho nezbyva, tak jde vsechno |
ale o to větší radost člověk z toho má že?
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: čt září 04, 2008 12:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: čt září 04, 2008 12:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: čt září 04, 2008 12:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: čt září 04, 2008 12:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: čt září 04, 2008 1:08 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | tysonek napsal: | | lucy napsal: | | eallinne napsal: | | lucy napsal: | prave se mi povedlo polozit koberec a vypada to slusne....joooo |
tak to blahopřeju, to bych sama asi nedala |
jjj...mam z toho opravdu radost, uz se ten pidi bytecek rysuje
a zvladla bys to taky, kdyz nic jineho nezbyva, tak jde vsechno |
ale o to větší radost člověk z toho má že? |
tak nejak....maaaam radoooost |
plně to chápu
|
|
| nahoru |
|
 |
Raďa.T.
|
Zaslal: čt září 04, 2008 1:34 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | jo hochu, oficialni kolaudace bude az v lispopadu, pak bude i to vinko
obrazy privrtame, az je koupim ale vesak, policky....ozvu se pristi tyden |
No to budeš mít po soutěžích, tak to jako jo, tak to pak rovnou zapálíme .
Vrtačku mám s příklepem , stačí písnout a jsem tam. tak já ti nějaký obrázek namaluji jů?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt září 04, 2008 6:14 pm Předmět: |
|
|
Prve 3 Bear treningy za sebou,a aj ked tie vahy su dost podseknute,po treningu ak idem fakt s malymi pauzami mam dost  Prepotene tricko,lapam po dychu,ale taku svalovku som nemal uz davno _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt září 04, 2008 6:22 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | Prve 3 Bear treningy za sebou,a aj ked tie vahy su dost podseknute,po treningu ak idem fakt s malymi pauzami mam dost Prepotene tricko,lapam po dychu,ale taku svalovku som nemal uz davno |
tak ze svalovky bych zrovna radost nemel, ale to je vec kazdeho z nas :) Ale je fakt, ze bear je masakr ackoliv se to nezda. Takovych 15 serek mrtvol nebo drepu s 45-60sec pauzama a predtim jeste 1-2 tezke serky, je nehorazne peklo a i kdyz se to nekdy nezda, tak ty vahy jsou potreba podseknot poradne, protoze kazda serie tezke a tezkne...2x jsem si rikal, ze to zvladnu a za tyden bylo po bearovi... potreti jsem ego nechal pred posilovnou a krasne jsem si to 5 tydnu uzival.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt září 04, 2008 6:26 pm Předmět: |
|
|
Mrtvoly som dnes robil golden serie so 100kg a ostatne 80,zo zaciatku lahke,od 6-7 serie som mal co robit...je to zahul...najma ked sa ma chalan vo fitku spyta - ty rysujes ked robis tolko serii? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|