|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Domi
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BARBAR

|
|
| nahoru |
|
 |
BARBAR

|
|
| nahoru |
|
 |
BARBAR

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne září 07, 2008 5:45 pm Předmět: |
|
|
Sakra to neni mozny, jeho fotky mne vazne vydeptaly!! Na posledni fotce s tou pritelkyni na schodech to vypada, jako kdyby mel bicak napumpovany syntholem. Az neskutecny... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
BARBAR

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne září 07, 2008 5:48 pm Předmět: |
|
|
Mna by zaujimalo preco to som spamujes 4x. Ved nesi kokot ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: ne září 07, 2008 5:50 pm Předmět: |
|
|
Ty nevim jestli to udelal naschval, ted se mi ronnie.cz trochu kouse a v dalsi mistnosti s emi jedna zprava taky poslala 3x... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne září 07, 2008 5:51 pm Předmět: |
|
|
| BARBAR napsal: | Mna by zaujimalo ci skusal BEAR ROUTINE. Ved je to Rus. Bola by hamba keby to neskusil nie ? |
Já bych řekl, že je to splitař
|
|
| nahoru |
|
 |
BARBAR

|
Zaslal: ne září 07, 2008 5:52 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | BARBAR napsal: | Mna by zaujimalo ci skusal BEAR ROUTINE. Ved je to Rus. Bola by hamba keby to neskusil nie ? |
Já bych řekl, že je to splitař |
Myslis ze hej? neviem preco mi moju spravu poslalo tolko krat
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne září 07, 2008 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Sakra to neni mozny, jeho fotky mne vazne vydeptaly!! Na posledni fotce s tou pritelkyni na schodech to vypada, jako kdyby mel bicak napumpovany syntholem. Az neskutecny... |
podle me ho ma normlani _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: ne září 14, 2008 7:28 pm Předmět: |
|
|
Je to frajer, ale kdyby mel o dvacet cisel vic, bylo by to lepsi. Sice by mu to trvalo dele nez by to opticky zaplnil (i kdyz jemu mozna ne:)), ale bylo by to lepsi. Jinak jsem taky zvedavej co z nej za par let bude.
|
|
| nahoru |
|
 |
x3I2x35

|
Zaslal: ne září 14, 2008 7:34 pm Předmět: |
|
|
Podle mě je to borec "ala Lee Priest" když je sám na fotce vypadá neskutečně dobře, ale když se postaví vedle někoho s normální výškou (180cm) vypadá jak malej kluk...... _________________ Trénink neznamená nic, důležité je odhodlání.
Buďto si cestu najdu..... Nebo si udělám vlastní!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Žufan
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
pan tovarnik

|
Zaslal: ne září 21, 2008 11:19 am Předmět: |
|
|
Tak tomu se věřit dá ten ksicht tam je  v 15 slušný pracky že?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|