S.SMAN - Tréninkový deník

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 128, 129, 130  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - S.SMAN - Tréninkový deník  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> S.SMAN - Tréninkový deník
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
s.sman

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky kluci, nejtěžší mi přišel Super yoke a nejvíce mě vyčerpalo tahání kamionu, neskutečně to vyčerpá celé tělo a hlavně nohy a to se pak odrazí na dalších disciplínách jako je Super yoke a nošení kamene, to ty nohy dorazí. Nejvíc to bylo poznat právě u toho kamene, čekal jsem, že to neudržím na hrudníku prstama a nakonec to limitovali právě nohy, když už jsem nemohl udělat ani krok.
keba

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluji.Určitě se v neztratíš mezi elitníma strongmenama v ČR.Budeš se teď připravovat na nějakou další soutěž popřípadě jakou?
ygg

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaký vlastně byly pauzy mezi disciplínama? A jak mezi nima odpočíváš....nějaká masáž, emulze, sportovky? A strava a pití?

Pokud je něco osobní know-how, tak ale nemusíš prozrazovat ...jen mne to ze zvědavosti zajímá.
s.sman

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Kebo, ted slováci říkali at zkusím Meč Matúša Čáka - BONAS cup 2008, ale tento rok půjdu jen na amatéry a na Slovenský pohár. Rád bych příští rok zkusil ČS pohár, ale jen podle toho, jak moc se zlepším a kolik nasbírám zkušeností.
keba

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukam na stránky www.strongman.cz , že se zůčastnil i Jirka.Jak dopad a uděláte nějaký report do topicu strongman fotky+videa a pocity?Super se to čte.Jinak já osobně bych chtěl vyzkoušet amatéry v Brně v listopadu, ale když koukam, že tam budou borci jako ty i cizo,jirka,holy,wygh a ostatní tak mě přechází nadšení
s.sman

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Jaký vlastně byly pauzy mezi disciplínama? A jak mezi nima odpočíváš....nějaká masáž, emulze, sportovky? A strava a pití?

Pokud je něco osobní know-how, tak ale nemusíš prozrazovat ...jen mne to ze zvědavosti zajímá.

Osobní know-how ještě nemám. Já po disciplíně si jdu sednout vydýchat a zklidnit se. Masáže a nic jiného nepoužívám, jinak kluci používají různé hřejivé emulze. Při soutěži pouze piji čistou vodu, džus, studený čaj a jím jen ovoce.

Jinak s pauzami je to podle úrovně soutěže, tohle už byla ta vyšší, takže mezi disciplínami byl tak pěti minutový program. Na první disciplínu se pořadí losuje a pak to pokračuje, tak že v další jde první ten nejhorší z předchozí disciplíny.
s.sman

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

keba napsal:
Koukam na stránky www.strongman.cz , že se zůčastnil i Jirka.Jak dopad a uděláte nějaký report do topicu strongman fotky+videa a pocity?Super se to čte.Jinak já osobně bych chtěl vyzkoušet amatéry v Brně v listopadu, ale když koukam, že tam budou borci jako ty i cizo,jirka,holy,wygh a ostatní tak mě přechází nadšení

Jirka skončil pátý a až zpracuje videa a fotky, tak je dá do topicu strongman. U těch amatéru v Brně to bude nějak limitované počtem závodníků, ale jinak to u tebe jistí Meziboří u Litvínova, ne?
keba

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s.sman napsal:
keba napsal:

Jirka skončil pátý a až zpracuje videa a fotky, tak je dá do topicu strongman. U těch amatéru v Brně to bude nějak limitované počtem závodníků, ale jinak to u tebe jistí Meziboří u Litvínova, ne?

No Meziboří mam "za rohem" takže bych rád soutěžil ale pořádá to Janda a prý tam chce dát na amatéry dost těžký disciplíny jako třeba mrtvý tah 250kg na opakování což bych se moc nechytal.Snad si to ještě rozmyslí.
ygg

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s.sman napsal:

Osobní know-how ještě nemám. Já po disciplíně si jdu sednout vydýchat a zklidnit se. Masáže a nic jiného nepoužívám, jinak kluci používají různé hřejivé emulze. Při soutěži pouze piji čistou vodu, džus, studený čaj a jím jen ovoce.

Jinak s pauzami je to podle úrovně soutěže, tohle už byla ta vyšší, takže mezi disciplínami byl tak pěti minutový program. Na první disciplínu se pořadí losuje a pak to pokračuje, tak že v další jde první ten nejhorší z předchozí disciplíny.

Tak to někdy vyzkoušej na tréninku..myslím, že ty automasáže, emulze jako základ a sportovka před každou disciplínou, by ti mohly docela pomoci....a na pití nějaký ionťák s glukózou....ale na tyhle třaskaviny je odborník Cíza:-)))
redcell

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 2:54 pm    Předmět: zajimalo by me.. Odpovědět s citátem

ygg napsal:
s.sman napsal:

Tak to někdy vyzkoušej na tréninku..myslím, že ty automasáže, emulze jako základ a sportovka před každou disciplínou, by ti mohly docela pomoci....a na pití nějaký ionťák s glukózou....ale na tyhle třaskaviny je odborník Cíza:-)))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wygh

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc pěkný... Gratulace !!

Jesse Marunde
redcell

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

otazka... proc si chces honit triko na amaterech kdyz zvedas takove vahy a s prehledem jsi vyhral amatery a 2 na slovensku....podle me to neni fer vuci ostatnik klukum ktery nemaji takove dispozice...
to jako kdyby Z.sedmik a jemu podobni chodili zavodit do amateru... tim berou iluze a body dalsim klukum ktery chteji zavodit...
Ale inak vse dobre pekne tu pises ...zadna frajerina...pekne...
Apofis

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluju Lukáši! Moc pěkný výsledek, Jirkovi patří za pěkné 5. místo taky gratulace.

Jinak myslim, že Lukáš sbírá zkušenosti, kdyby šel hned výš, tak by to nemuselo dopadnout dobře. (technika apod.) To už je i hřích to, že je někdo lepší než ostatní? Nejlepší cesta je postupně, tak jak to dělá Lukáš.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mysH

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

redcell: s.sman sbira zkusenosti a pristi rok pry mozna zkusi neamatery. A jen tak mimochodem, pochybuju ze jde rovnou jit do vyssi ligy .. takze se mi to zda v poradku.
s.sman

PříspěvekZaslal: út září 09, 2008 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

redcell napsal:
otazka... proc si chces honit triko na amaterech kdyz zvedas takove vahy a s prehledem jsi vyhral amatery a 2 na slovensku....podle me to neni fer vuci ostatnik klukum ktery nemaji takove dispozice...
to jako kdyby Z.sedmik a jemu podobni chodili zavodit do amateru... tim berou iluze a body dalsim klukum ktery chteji zavodit...
Ale inak vse dobre pekne tu pises ...zadna frajerina...pekne...

Určitě si nechci honit triko a sbírat snadno vítězství, ale nechci ukvapeně, po dvou závodech, které se mi povedli přecházet hned do další kategorie. Na příští amatery můžou přijít zase jiní borci a ten výsledek bude úplně jiný. Do konce roku budou dva závody amaterů a dvě kola Slovenského poháru, pokud se mi na všech podaří dobrý výsledek, můžu zkusit jít výš.
A z druhé strany, prakticky nemám žádné zkušenosti a nejlepší je sbírat zkušenosti na závodech (je to dost jiné než tréninky) a těch závodů není zase tolik.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - S.SMAN - Tréninkový deník Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 128, 129, 130  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: