|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Najlegendarnejsim k-1 bojovnikom bol/je: |
| E. Hoost |
|
20% |
[ 14 ] |
| B. Cikatic |
|
0% |
[ 0 ] |
| P. Aerts |
|
21% |
[ 15 ] |
| A. Hug |
|
10% |
[ 7 ] |
| S. Schilt |
|
10% |
[ 7 ] |
| R. Bonjasky |
|
5% |
[ 4 ] |
| JLB |
|
8% |
[ 6 ] |
| R. Sefo |
|
2% |
[ 2 ] |
| M. Hunt |
|
1% |
[ 1 ] |
| M. Crocop |
|
20% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 70 |
|
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: čt září 11, 2008 7:09 pm Předmět: Najvacsie legendy k-1 - hlasovanie |
|
|
Nejak tu zdochol pes, tak aspon mala anketa...Kto je podla vas naj legendou k-1 a preco?
kedze pocet hlaosvacich mozmosti je limitovany, musel som odstranit z hlasovania Ignashova, ci Hariho... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: čt září 11, 2008 7:15 pm Předmět: |
|
|
Pozeram, ze niekto dal Schilta, zaujimalo by ma kto, ked este aj ja som dal niekoho ineho (Andyho Huga pre jeho "fighting spirit" a preto ze ho aj tak prehlasujete...inak by o bolo medzi Hoostom a Aertsom). _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt září 11, 2008 7:17 pm Předmět: |
|
|
Dal jsem ho já
EDIT: mám pocit, že on je takový ten příliš neoblíbený, neslaný nemastný a ale zato po čertech úspěšný. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Naposledy upravil daymoon dne čt září 11, 2008 7:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt září 11, 2008 7:17 pm Předmět: |
|
|
no kdyz se rekne legenda K-1, tak proste Andy Hug...byl to karatak s knirem a Japka ho milovali
edit: Ahola: myslim, ze o Harim jako legende by se stejne zatim nedalo mluvit..ZATIM _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Naposledy upravil Luster dne čt září 11, 2008 7:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Matis137

|
Zaslal: čt září 11, 2008 7:22 pm Předmět: |
|
|
Andy je Andy ale aj tak som sa rozhodoval medzi Hoostom a Petrom A. ale dal som LUMBERJACKA predsa je to klasika _________________ Impossible is nothing
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: čt září 11, 2008 7:23 pm Předmět: |
|
|
Tak pro mě určit jednoho jedinnýho je hrozně těžký, ale pokud - tak asi Ernesto Hoost, to je pro mě legenda s velkým L, Mistr Perfect, dostat od něj lowkick musí bejt jako dosta basebolovou pálkou. Líbil se mi jeho styl - taková vyčkávací taktika, to si může málokdo dovolit, protože taky může zaspat zápas a skončit na podlaze. Ernesto nechal soupeře jet jejich hru a pracoval lowkickama a jakmile vícitíl příležitost tak rozebral soupeře komplet - ruce, nohy - krásný kombinace a nejhezčí lowkicky ever.
Jeho zápas s finále 96 proti Andy Hugovi je pro mě jeden z nejlepších zápasů v historii. Stejně tak i Andy je další z těch uplně top fighterů, kterýho si hrozně vážim.
A třetím do party je pro mě samozřejmě Lumberjack.
Mam rád Hariho, Bonjaskyho, kterej má pro mě teď co skončil Ernesto nejhezčí lowkicky v soutěži, Moa... ale první tři jmenování jsou pro mě největší hvězdy a legendy. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Jindřich

|
Zaslal: čt září 11, 2008 7:31 pm Předmět: |
|
|
A co takhle anketa nejlegendárnějších MMA bojovníků (i když mám tušení, kdo by asi skončil na prvním místě  )? Jinak jsem hlasoval pro Schilta, i když se spoustě lidem jeho styl nelíbí, je to prostě legenda a současný král K-1 _________________ [img:0b096632f7]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1208461179_1.jpg[/img:0b096632f7]
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt září 11, 2008 7:35 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | AHOLA napsal: | A to si si zakryl oci a nahodne klikol, alebo len chces postvat proti sebe rozzureny dav fanusikov ludi pod 210 cm ? | Protože jsi anketu neoznačil slovy Jen pro znalce tak jsem ho tam šoupnul. |
Pretoze to nie je len pre znalcov, ale pre kazdeho, co si k-1 rad pozrie. Cakal som, ze ma za Semmyho sprdnete ze som ho tam vobec dal a on uz ma 2 hlasy
| citace: | | edit: Ahola: myslim, ze o Harim jako legende by se stejne zatim nedalo mluvit..ZATIM |
To je pravda, ale potencial sa nou stat asi ma
EDIT: Hefaistos - ja som ten tvoj brept zachytil, mas stastie, ze som to nestihol quotnut _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: čt září 11, 2008 7:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt září 11, 2008 7:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Matis137

|
Zaslal: čt září 11, 2008 7:42 pm Předmět: |
|
|
Keby to malo byt fakt o legende tak to moze byt len Andy a Ernesto a Lumberjack samozrejme aj Samy aj ostatny co su v hlasovani su hviezdy ci uz Flying Gentleman, alebo sugar ray atd atd. ale nie take hviezdy ako prvy 4ja menovany. Mne osobne sa ale Samyho styl nepaci a ako tu uz niekto pisal aj keby vyhral 11x po sebe nezmenil by som nazor uznam ze uz teraz je legendou ale . . . Andy Ernesto a Lubmer to je fakt pre mna ina kava _________________ Impossible is nothing
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt září 11, 2008 7:48 pm Předmět: |
|
|
Este k tomu zapasu - uz pred extra kolami obaja tahali z posledneho a aj napriek tomu v extra rounds dali do zapasu vsetko, aj ked to zdanlivo uz nejde. Andy mal velmi svojsky styl - karatista s perfektnymi kopmi (ach to kakato) a kvalitnym boxingom (ako jeden z mala karatistov). Naopak ernesto mal ortodoxny holandsky thaibox styl, jednoduche komba dovedene do dokonalosti, ruky taktiez velmi nebezpecne (ved aj Jeroma knockol rukami). Velmi tesny zapas, jeden z naj v historii. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|