Najvacsie legendy k-1 - hlasovanie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Najvacsie legendy k-1 - hlasovanie  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Najvacsie legendy k-1 - hlasovanie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Najlegendarnejsim k-1 bojovnikom bol/je:
E. Hoost
20%
 20%  [ 14 ]
B. Cikatic
0%
 0%  [ 0 ]
P. Aerts
21%
 21%  [ 15 ]
A. Hug
10%
 10%  [ 7 ]
S. Schilt
10%
 10%  [ 7 ]
R. Bonjasky
5%
 5%  [ 4 ]
JLB
8%
 8%  [ 6 ]
R. Sefo
2%
 2%  [ 2 ]
M. Hunt
1%
 1%  [ 1 ]
M. Crocop
20%
 20%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 70

Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:
Trošku nevděčnou roli má Branko Cikatic, ten řádil, když většina z nás ještě ani nevěděla co to K-1 je, málokdo ho zažil, ale byl to taky vynikající fighter.

to mas pravdu, ja si ho vybavuju akorat v souvislosti s Hoostem, ale jinak abych se priznal o nem nevim vubec nic..
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, Cikatic bol trieda, k-1 vyhral ked mal tusim nejakych 40 rokov...a tie jeho bomby

V hlasovani maju po 3 hlasy Schilt, Hoost aj Aerts, to som zvedavy, kto to vyhra
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hefaistos

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ, tady ten zápas s Hoostem:

a TADY DOPORUČUJU, zápas mezi Cikaticem a Andy hugem, další z legendárních zápasů K-1...

A Cicatic vs. Musashi (1997), kdy mu bylo 43 let...:

HL:

Naposledy upravil Hefaistos dne čt září 11, 2008 9:55 pm, celkově upraveno 2 krát
Luster

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hefaistos napsal:

a TADY DOPORUČUJU, zápas mezi Cikaticem a Andy hugem, další z legendárních zápasů K-1...

ty odkazy mi nesly, ale nasel sem to a opravdu neuveritelnej fajt! ty Andyho kopy sileny..fuj uplne me zamrazilo..tohle chytit na tvrdo
Douglas

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co takhle anketa nejlepsi KOckar vsech dob, z mma dam jako tip Vovchanchyna, Crocopa, Wanda a mozna Lidella a Spidera. Nekteri to asi uz nevrati, ale sveho casu nebylo lepsich...
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Hefaistos

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
Hefaistos napsal:

ty odkazy mi nesly, ale nasel sem to a opravdu neuveritelnej fajt! ty Andyho kopy sileny..fuj uplne me zamrazilo..tohle chytit na tvrdo

máš pravdu, blbě sem to zkopíroval, už by to mělo být OK, je to neuvěřitelnej zápas...
Luster

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
A co takhle anketa nejlepsi KOckar vsech dob, z mma dam jako tip Vovchanchyna, Crocopa, Wanda a mozna Lidella a Spidera. Nekteri to asi uz nevrati, ale sveho casu nebylo lepsich...

ve svy top forme pro me urcite n.1 Crocop, ja sem byl driv hodne vysazenej na highkicky ...stejne ty stary casy byly lepsi , ale co no..neda se nic delat
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak třeba v K1 highkicky furt lítaj. Ale většinou Schiltovi kolem pasu.
ygg

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Starý časy jsou vždycky lepší ... já o tom vím svoje

A dal jsem Schilta ... a beru to jako borce, kterej není nejlepší (protože nejlepší je vždy ten, kdo v tom okamžiku vyhraje celé K-1), ani kterej není legendou (to nevím co je ), ale jako někoho, kdo mi je nejsympatičtější/nejbližší. On totiž jakoby nemá na nic až takové předpoklady, žádný vyložený talent z nebes (krom výšky) co se týče techniky, síly, rychlosti a tak. Ale prostě mi přijde jako chlápek, co maximální dřinou z těch ne až tak oslnivých předpokladů dokázal vytavit tři tituly, a stát se v poslední době prakticky neporazitelným. A to se mi hrozně líbí a obdivuji to. Podobně jsem to kdysi cítil u Lendla v tenise.

Jo, AHOLO....píšu to sice hrozně nerad , ale ...dobrej topic
Luster

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak vono nestaci, ze Schilt vyhrava porad K-1 titul, ale vyhraje snad uz i tady tuhle anketu
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg: Jenže on má právě svou výškou dáno až až. Ty mluvíš jako kdyby proti němu byl takový Sefo, Hunt, nebo Bonjasky ve výhodě a on se musel naopak chudáček Semmy odmalička (což on nikdy nezažil) bojovat proti své výšce a nešikovnosti.

Hefaistos

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
A dal jsem Schilta ... a beru to jako borce, kterej není nejlepší (protože nejlepší je vždy ten, kdo v tom okamžiku vyhraje celé K-1)

Tahle věta mi v souvislosti se Schiltem nedává smysl, protože on nejlepší momentálně je, a to už tři roky po sobě a má zaděláno na čtvrtej... Schilt je dříč, to je fakt, ale že by jeho výchozí pozice byla nějak extra nevýhodna s tim nesouhlasim, spíš naopak.
ygg

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
ygg: Jenže on má právě svou výškou dáno až až. Ty mluvíš jako kdyby proti němu byl takový Sefo, Hunt, nebo Bonjasky ve výhodě a on se musel naopak chudáček Semmy odmalička (což on nikdy nezažil) bojovat proti své výšce a nešikovnosti.

Výška je výhoda....relativní...ale přináší s sebou řadu nevýhod. Pomalost, menší výbušnost, horší koordinace pohybů daná většími pákami a podobně. Osobně si myslím, že výška nad nějakých 195 je u fightu v součtu všech pro a proti spíše nevýhodou (v zápase jí tedy rozhodně je), a dokázat z ní učinit celkovou výhodu, tj. naučit se eliminovat ta negativa, jež ji doprovázejí, mi přijde hodno obdivu, protože to dá jednak fest dřinu, a jednak to nutně předpokládá vysokou dávku inteligence.

A psal jsem svůj názor, proč jsem dal zrovna Shiltovi hlas...netřeba jej sdílet:-)))).
Johncreasy

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlas yggu, ale v K1 je výška výhodou....řekl bych nezpochybnitelnou. Takový Hon Man Choi by bez své výšky byl nulový. To že má oproti jemu a dalším vysokánům Semmy i schopnosti je jasné.
AHOLA

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
tak vono nestaci, ze Schilt vyhrava porad K-1 titul, ale vyhraje snad uz i tady tuhle anketu

johncreasy: Ale gg to napisal dobre, vyska sama o sebe je pramalo, tak ako akakolvek vlastnost sama o sebe. Ked si myslis, ze Sefo bombu natrenoval, tak sa mylis, on sa s nou narodil (a ten potencial rozvijal, tak ako Schilt rozvijal svoj styl boja na distanc atd). McDonald svoju rychlost taktiez ma predovsetkym v genoch....Semmy je vysoky a tak vysokych ludi je naozaj vela, ale nie kazdy vydrzi od detstva venovat sa bojovym sportom a naozaj malokto po x prehrach dokaze sa stale zlepsovat a mysliet ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Najvacsie legendy k-1 - hlasovanie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: