Trošku nevděčnou roli má Branko Cikatic, ten řádil, když většina z nás ještě ani nevěděla co to K-1 je, málokdo ho zažil, ale byl to taky vynikající fighter.
to mas pravdu, ja si ho vybavuju akorat v souvislosti s Hoostem, ale jinak abych se priznal o nem nevim vubec nic..
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
A co takhle anketa nejlepsi KOckar vsech dob, z mma dam jako tip Vovchanchyna, Crocopa, Wanda a mozna Lidella a Spidera. Nekteri to asi uz nevrati, ale sveho casu nebylo lepsich...
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
A co takhle anketa nejlepsi KOckar vsech dob, z mma dam jako tip Vovchanchyna, Crocopa, Wanda a mozna Lidella a Spidera. Nekteri to asi uz nevrati, ale sveho casu nebylo lepsich...
ve svy top forme pro me urcite n.1 Crocop, ja sem byl driv hodne vysazenej na highkicky ...stejne ty stary casy byly lepsi , ale co no..neda se nic delat
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Starý časy jsou vždycky lepší ... já o tom vím svoje
A dal jsem Schilta ... a beru to jako borce, kterej není nejlepší (protože nejlepší je vždy ten, kdo v tom okamžiku vyhraje celé K-1), ani kterej není legendou (to nevím co je ), ale jako někoho, kdo mi je nejsympatičtější/nejbližší. On totiž jakoby nemá na nic až takové předpoklady, žádný vyložený talent z nebes (krom výšky) co se týče techniky, síly, rychlosti a tak. Ale prostě mi přijde jako chlápek, co maximální dřinou z těch ne až tak oslnivých předpokladů dokázal vytavit tři tituly, a stát se v poslední době prakticky neporazitelným. A to se mi hrozně líbí a obdivuji to. Podobně jsem to kdysi cítil u Lendla v tenise.
Jo, AHOLO....píšu to sice hrozně nerad , ale ...dobrej topic
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
ygg: Jenže on má právě svou výškou dáno až až. Ty mluvíš jako kdyby proti němu byl takový Sefo, Hunt, nebo Bonjasky ve výhodě a on se musel naopak chudáček Semmy odmalička (což on nikdy nezažil) bojovat proti své výšce a nešikovnosti.
A dal jsem Schilta ... a beru to jako borce, kterej není nejlepší (protože nejlepší je vždy ten, kdo v tom okamžiku vyhraje celé K-1)
Tahle věta mi v souvislosti se Schiltem nedává smysl, protože on nejlepší momentálně je, a to už tři roky po sobě a má zaděláno na čtvrtej... Schilt je dříč, to je fakt, ale že by jeho výchozí pozice byla nějak extra nevýhodna s tim nesouhlasim, spíš naopak.
_________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
ygg: Jenže on má právě svou výškou dáno až až. Ty mluvíš jako kdyby proti němu byl takový Sefo, Hunt, nebo Bonjasky ve výhodě a on se musel naopak chudáček Semmy odmalička (což on nikdy nezažil) bojovat proti své výšce a nešikovnosti.
Výška je výhoda....relativní...ale přináší s sebou řadu nevýhod. Pomalost, menší výbušnost, horší koordinace pohybů daná většími pákami a podobně. Osobně si myslím, že výška nad nějakých 195 je u fightu v součtu všech pro a proti spíše nevýhodou (v zápase jí tedy rozhodně je), a dokázat z ní učinit celkovou výhodu, tj. naučit se eliminovat ta negativa, jež ji doprovázejí, mi přijde hodno obdivu, protože to dá jednak fest dřinu, a jednak to nutně předpokládá vysokou dávku inteligence.
A psal jsem svůj názor, proč jsem dal zrovna Shiltovi hlas...netřeba jej sdílet:-)))).
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Souhlas yggu, ale v K1 je výška výhodou....řekl bych nezpochybnitelnou. Takový Hon Man Choi by bez své výšky byl nulový. To že má oproti jemu a dalším vysokánům Semmy i schopnosti je jasné.
tak vono nestaci, ze Schilt vyhrava porad K-1 titul, ale vyhraje snad uz i tady tuhle anketu
johncreasy: Ale gg to napisal dobre, vyska sama o sebe je pramalo, tak ako akakolvek vlastnost sama o sebe. Ked si myslis, ze Sefo bombu natrenoval, tak sa mylis, on sa s nou narodil (a ten potencial rozvijal, tak ako Schilt rozvijal svoj styl boja na distanc atd). McDonald svoju rychlost taktiez ma predovsetkym v genoch....Semmy je vysoky a tak vysokych ludi je naozaj vela, ale nie kazdy vydrzi od detstva venovat sa bojovym sportom a naozaj malokto po x prehrach dokaze sa stale zlepsovat a mysliet ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru