Tři jsme se přiznali. AHOLA to tají..on ho ale má rád, protože se živí nadějí, že i takové nemotorné dlouhé bidlo jako on, to může někam dotáhnout, když se to povedlo Semmymu
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Bleee schilt, hromotluk jeden nezazivnej... Na zemi ale moc ze svy vysky a vahy nevytezi, pekne si ho zde podal Nogueira.. Dobry je jak mu mlati do sisky a ve fterine mu zacne klepat..
sakra chtel sem hlasovat ale nenasel sem tam ani jednoho oblibence mozna tak hunta z toho vyberu... ale proc jich tam neni vic? např. Ken shamrock,Don Frye,frank shamrock? Ale chapu ze by to byl asi dlouhej seznam na vyběr
sakra chtel sem hlasovat ale nenasel sem tam ani jednoho oblibence mozna tak hunta z toho vyberu... ale proc jich tam neni vic? např. Ken shamrock,Don Frye,frank shamrock? Ale chapu ze by to byl asi dlouhej seznam na vyběr
Řeč, je o organizaci K1, což je výhradně stand-up záležitost (zjednodušeně si to představ jako kickbox obohacenej o kolena a klinče) Shamrockové nemají s K1 nic společnýho, jsou to MMA fighteři, Don Frye se tam sice objevil, ale než stačil aspirovat na legendu, tak mu LeBanner vysvětlil, že to nemá smysl.
Řeč, je o organizaci K1, což je výhradně stand-up záležitost (zjednodušeně si to představ jako kickbox obohacenej o kolena a klinče) Shamrockové nemají s K1 nic společnýho, jsou to MMA fighteři, Don Frye se tam sice objevil, ale než stačil aspirovat na legendu, tak mu LeBanner vysvětlil, že to nemá smysl .
musím se přiznat,že mám určité mezery ve vzdělání co se týka dřívější éry a fighterů jako byl hug a hoost,ne že bych je neznal,ale jejich zápasů jsem viděl pramálo na to,aby mi někdo z nich přirostl k srdci.
každopádně pokud bych si měl vybrat někoho ze seznamu,tak by to byl lumberjack a za ním hned Jeronimo.
úplně největší sympatie má ovšem Feitosa,z jeho dobře trefenýho brazilianu mám vždycky takovej malej orgasmus ,ale samozřejmě Glaube nesplňuje parametry legendy
_________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
Crocop sa dobre predava no, ale aj tak ho nenadhonocujte Zas je to clovek, co kedysi dokazal porazit Le Bannera, Sappa, Bernarda, tak do zoznamu patri.
Ale Andy bol lepsi (aj Mirka zbil):
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru