|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Najlegendarnejsim k-1 bojovnikom bol/je: |
| E. Hoost |
|
20% |
[ 14 ] |
| B. Cikatic |
|
0% |
[ 0 ] |
| P. Aerts |
|
21% |
[ 15 ] |
| A. Hug |
|
10% |
[ 7 ] |
| S. Schilt |
|
10% |
[ 7 ] |
| R. Bonjasky |
|
5% |
[ 4 ] |
| JLB |
|
8% |
[ 6 ] |
| R. Sefo |
|
2% |
[ 2 ] |
| M. Hunt |
|
1% |
[ 1 ] |
| M. Crocop |
|
20% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 70 |
|
| Autor |
Zpráva |
Hefaistos

|
Zaslal: pá září 12, 2008 5:37 pm Předmět: |
|
|
přesně tak. to všechno dělá mario, on dělá do počítačů, on se v tom vyzná...  vždycky jak aerts nebo hoost odskočí najednou je crocopovic dozene. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: pá září 12, 2008 5:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá září 12, 2008 5:40 pm Předmět: |
|
|
Jasně...a jedině 8 kousků filé a Quantas:-))))))
Ono toho není až tak moc, nejhorší bylo psychicky vydržety ty vaše OT kecy  .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: pá září 12, 2008 5:40 pm Předmět: |
|
|
a ještě nám tu bude namlouvat, že hlasoval pro Lumberjacka _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá září 12, 2008 5:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá září 12, 2008 5:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
aluminium
|
Zaslal: pá září 12, 2008 8:26 pm Předmět: |
|
|
a ked tam fedor neni a crocop je tak ako je mozne ze mali spolu zapas??? a tvrdite ze fedor tam nikdy nebol [no inac nechcem byt drzi] a z Humpolce niesom
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá září 12, 2008 8:37 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | a ked tam fedor neni a crocop je tak ako je mozne ze mali spolu zapas??? a tvrdite ze fedor tam nikdy nebol |
Crocop tam uz tiez davno nie je, naozaj bude lepsie, ked si sam nieco napozeras a nastudujes...Fedor robi mma - sport, kde sa moze aj zapasit, skrtit, pait atd, kym k-1 je len kickbox s kolenami... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
aluminium
|
Zaslal: pá září 12, 2008 8:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá září 12, 2008 8:43 pm Předmět: |
|
|
| aluminium napsal: | | a ked tam fedor neni a crocop je tak ako je mozne ze mali spolu zapas??? a tvrdite ze fedor tam nikdy nebol [no inac nechcem byt drzi] a z Humpolce niesom |
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so září 13, 2008 9:51 am Předmět: |
|
|
Já myslím, že Mirko je fakt tvrdej, ale nikdy K1 nevyhrál, ani na to myslím neměl. Ray nebo Jerome sice finálovku také nevyhráli ale pro K1 znamenají rozhodně více. Takže hlasování je pro mě dost zklamáním, protože z mého pohledu neměl být Mirko ani v nominačce, natož aby vyhrál.Trošku nám to tu anketku zdegradovalo. Aby porazil Schilta, Aertse, Bonjaskyho..nedejbože Huga a Hoosta...... kde to jsme? Samozřejmě jde o hov.o a od toho jsou ankety, aby se projevil všeobecný názor, jen trochu nepobírám ty výsledky (ale to je můj problém)....myslím že Mirko by u podobných hlasování vyhrál jedině Chorvatsku a .....u nás
Naposledy upravil Johncreasy dne so září 13, 2008 9:55 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so září 13, 2008 9:53 am Předmět: |
|
|
Jen chci opět zdůraznit, že s tím nemám nic společného a hlasoval jsem pro Lumberjacka. Pokud jsou stále nějaké pochybnosti, prosím Ronnieho o odborný audit - analýzu IP adres hlasujících atd. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: so září 13, 2008 10:00 am Předmět: |
|
|
johnc.:to je zase trochu přehnaný, v anketě je Cro cop právem, K-1 nikdy nevyhrál, jak už někdo řekl nejlepší léta nechal v PRIDE, neměl sice tolik fightů proti uplným hvězdám a asi uplný top fighter nikdy nebyl, ale mezi takových top 5 fighterů té doby patřil a když tu vidím ty ostatní proč by tu nemohl být i on. Je fakt, že absolutní vítězství je trošku závádějící, ale ber to tak, že by měl jinak mario neklidný spaní :-)). Mě stačí, že je Aerts i Hoost před Schiltem :-)) _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: so září 13, 2008 10:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so září 13, 2008 10:12 am Předmět: |
|
|
Ale Mário, my ti věříme, jsi přeci kamarád ..... prostě se z tvého compu připojuje celá tvá rozvětvená rodina
Nebo máme na fóru nějakou skrytou militanní chorvatskou menšinu  ... taky mne napadlo, jestli tu nemá Mário nějakého tajného ctitele a obdivovatele, který mu zkouší udělat radost, ale to ani ....  ...
BTW .... vidíte tu rafinovanost? Nejdříve zametl všechny stopy a důkazy, a teď volá po odborném auditu a prověřování  . Ještě chybí navrhnout ustanovit vyšetřovací komisi, pane ministře _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|