kulturistika neni o sile ;) byt objemnej a velkej jeste neznamena, ze jses i silnej
Presne si to vystihol. A zas na druhu stranu, cernosi teda maju lepsie predpoklady na kulturistiku (staci sa pozriet kolko je na olympii cernochov...).
Tak strongman černoch tam byl, myslim že Felix (bývalej kultík, aspoň co říkali)
Někde tu byl odkaz na nějakou studii ohledně černochu a bělochů, závěr byl, že černoši maj silnější nohy a běloši zase vršek
Ze Coleman a Jackson maju len objemy ale nie silu by som rozhodne netvrdil Staci dohladat ich vykony
Samozrejme ze souhlasim s tim ze velky objem nemusi znamenat velkou silu. Ale opravdu ti prijde ze Ronnie nema silu? To by me zajimalo kolik drepujes, benchujes a zvedas ty?
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Ze Coleman a Jackson maju len objemy ale nie silu by som rozhodne netvrdil Staci dohladat ich vykony
Samozrejme ze souhlasim s tim ze velky objem nemusi znamenat velkou silu. Ale opravdu ti prijde ze Ronnie nema silu? To by me zajimalo kolik drepujes, benchujes a zvedas ty?
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Tak to myslím chlapci trochu ujeli, protože kulturisté, jenž jsem vyjmenoval mají doslova obrovskou sílu a ve spoustě základních cviků jako je bench, tlaky i třeba dřep, by špičkové strongmany pěkně proháněli.
Jen tak namátkou.
Ronnie dřepoval s 360kg, a udělá 10 tlaků na šikmé se 100kg jednoruč
Kevin dřepoval také 360kg pro 5op, za hlavou tlačil 7x140kg, V benchi vytlačil 270kg
Chris Cormier zvedl 3x220kg na šikmé!!! a zvládal dřepy s 320kg
Johnnie Jackson...no comment...
Naposledy upravil Johncreasy dne po září 15, 2008 4:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Zas to tak beriete ako keby som/sme tvrdili ze coleman ma maximalku na tlakoch 100kg a s tym vybudoval tu hmotu Samozrejme ze je velmi silny , ale ked by ste si ho porovnali so spickou v powerliftingu tak je hned jasne kto je silnejsi. Ja neviem napriklad Boltonov 1003lbs deadlift alebo Mendelsonov 715lbs raw bench, neviem o takom niecom u kulturistoch. A ked by tito powerlifteri vyrysovali na uroven ako ma coleman tak by urcite mali svalovy objem mensi. Zas nebrat do extremov ze taky bolton by mal 30cm biceps ale urcite by nebol väcsi ako coleman.
Ved v tom je predsa aj rozdiel v treningu na objem a na silu, ten prvy je skor zamerany na samotne svaly, kdezto ten druhy na CNS. Zase opakujem, nebrat to do extremov, je jasne, ze sa to neda uplne izolovat a vzdy sa zapajaju obidva. No a prave ten trening na silu ide skor belochom (aspon to tak vidiet na spicke pwl, strongman atd.)...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru