|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: út září 09, 2008 10:19 pm Předmět: |
|
|
S čoko proteinem a deseti lžicema granka.Jde o chuť
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
anjelik

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st září 10, 2008 10:15 am Předmět: |
|
|
tady jě zase někdo rozmazlenej
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st září 10, 2008 10:17 am Předmět: |
|
|
Pár bylinek, sůl, pepř a kapka citronu. Jednoduché a výborné.
Naposledy upravil Diana dne pá září 12, 2008 1:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: st září 10, 2008 10:48 am Předmět: |
|
|
poslední dobou sem už nějak línej a žeru ho samotnej - jen to polknu a žádný chystání, člověk by pak jen umyval nádobí, hrůza
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 10, 2008 11:49 am Předmět: |
|
|
| kwaker napsal: | | poslední dobou sem už nějak línej a žeru ho samotnej - jen to polknu a žádný chystání, člověk by pak jen umyval nádobí, hrůza |
to mi mluvis z duse :)
To je vzdycky sarapaticek okolo, hromada nadobi, vsechno kolem od toho zapraseny....sice si poctive kazdy vecer micham svuj special tvarohovy kokteil, ale brzy asi take dospeju do faze, kdy to budu zrat rovnou z kelimku. Nejak hnusny to neni, dobry taky ne, tak se to da vydrzet :)
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st září 10, 2008 12:03 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | kwaker napsal: | | poslední dobou sem už nějak línej a žeru ho samotnej - jen to polknu a žádný chystání, člověk by pak jen umyval nádobí, hrůza |
to mi mluvis z duse :)
To je vzdycky sarapaticek okolo, hromada nadobi, vsechno kolem od toho zapraseny....sice si poctive kazdy vecer micham svuj special tvarohovy kokteil, ale brzy asi take dospeju do faze, kdy to budu zrat rovnou z kelimku. Nejak hnusny to neni, dobry taky ne, tak se to da vydrzet :) |
moje slova!
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: st září 10, 2008 1:05 pm Předmět: :-)o(-: |
|
|
Já tvaroh požívám jen v jednej formě a to tekutej. Jináč ho nejim.
Můj recept:
Suroviny:
1x tvaroh
1x cele, syrové vajíčko
1x banán
10x piškot
1x velká lžíce kaka
1x velká lžíce cukru
300ml mléka
Postup:
Všechno dám do jedné nádoby (já to většinou používám nádobu od šejkru firmy Aminostar) a nakonec vše rozmixuju mixerem a dám tak na dvacet minut do ledničky. Pokud si ho připravuju na druhý den do práce, tak si ho udělám než jdu spát a pak ho dám do ledničky a ráno to má výbornou chuť. _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: st září 10, 2008 1:10 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | Nejlepsi tvaroh sou beztak tvargle |
jj tvargle jsou supr, ale kdybych to měl člověk žrát každej večer tak má od té soli rozežranou hubu
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
BerryDeMey

|
Zaslal: so září 20, 2008 2:42 pm Předmět: |
|
|
Miluju tvaroh s pomerančovým džusem a ovesnýma vločkama.
Do misky si dám vločky, zaliju je pomerančovou šťávou, nechám nabobtnat a pak je zamíchám do tvarohu.
V lednici pak tvaroh nechám do rána.
Neznám lepší snídaní (jedu sacharidové vlny)  .
|
|
| nahoru |
|
 |
aaafernando

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|