Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 175, 176, 177 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Petey

PříspěvekZaslal: po září 22, 2008 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cez vikend som sa vyblbol na chate,nasekal som dreva na celu zimu dopredu Strasne ma to bavi a odreagujem sa pri tom,este cervena karovana kosela a som hotovy american lumberjack
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 24, 2008 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam radost z toho,ze jsem slovne ztrestal 2 zhulene cikorky,ktere se neumely v restauraci chovat a byly moc hlucny
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
esprit

PříspěvekZaslal: st září 24, 2008 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
slovne ztrestal

made my day

milujem cestinu
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2008 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Weisser napsal:
Pavelcb napsal:
BUFU napsal:
Draper napsal:
Jaka znacka?

Aha, tak v Brně v Globusu byly (sou) Vodňanský kuřata a fakt vypadaj pěkně, nekřehčený...

To je dobrý.. Vodnany jsou od nás asi 10 km...ale naš Globus je má z Klatov cca 100 km

Ono to máš jedno jestli jsou z Klatov nebo z Vodňan. Protože je to od jedný a tý samý firmy a kuřata se tam dováží ze stejný farmy. To vim né. prootže v týhle blbý společnosti pracuju .

co vim,tak v Klatovech si take kurata pestujou,ale jestli je i dovazi..to fakt netusim
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2008 12:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

esprit napsal:
Iron.Pumping napsal:
slovne ztrestal

made my day

milujem cestinu

Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2008 12:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
Draper napsal:
Jaka znacka?

DZ Klatovy

nejlepsi znacka co znam
Poman

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2008 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hurááá konečne přes ty tuny nesmyslů,sraček a hovadin co se dělaj furt dokola mám konečně nějaký užitečný a zajímavý předměty...

Sice jsou to jen 2 přednášky ale aspon tak:)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Marky V.

PříspěvekZaslal: čt září 25, 2008 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Petr Weisser napsal:
Pavelcb napsal:
BUFU napsal:
Draper napsal:
Jaka znacka?

Aha, tak v Brně v Globusu byly (sou) Vodňanský kuřata a fakt vypadaj pěkně, nekřehčený...

To je dobrý.. Vodnany jsou od nás asi 10 km...ale naš Globus je má z Klatov cca 100 km

Ono to máš jedno jestli jsou z Klatov nebo z Vodňan. Protože je to od jedný a tý samý firmy a kuřata se tam dováží ze stejný farmy. To vim né. prootže v týhle blbý společnosti pracuju .

co vim,tak v Klatovech si take kurata pestujou ,ale jestli je i dovazi..to fakt netusim

Jen takové přátelské rýpnutí: kamarád mi vyprávěl, že po maturitě jim ředitel školy řekl: "studenti, nyní po vás budu jako po absolventech střední zemědělské školy chtít, abyste si zapamatovali alespoň tuto jedinou základní znalost - zvířátka se chovají, rostlinky se pěstují
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá září 26, 2008 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Iron.Pumping napsal:
Petr Weisser napsal:
Pavelcb napsal:
BUFU napsal:
Draper napsal:
Jaka znacka?

co vim,tak v Klatovech si take kurata pestujou ,ale jestli je i dovazi..to fakt netusim

Jen takové přátelské rýpnutí: kamarád mi vyprávěl, že po maturitě jim ředitel školy řekl: "studenti, nyní po vás budu jako po absolventech střední zemědělské školy chtít, abyste si zapamatovali alespoň tuto jedinou základní znalost - zvířátka se chovají, rostlinky se pěstují

ano,pane reditel...
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so září 27, 2008 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Povedlo se mi vcera neskutecne zpraskat a dneska mi vubec neni blbe ... nechutny mixovani tvrdyho alkoholu ( Becher,tequila,vodka) a Plzne a su naprosto v pohode po strance boleni hlavy a ranni nevolnosti
Bara

PříspěvekZaslal: so září 27, 2008 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Povedlo se mi vcera neskutecne zpraskat a dneska mi vubec neni blbe ... nechutny mixovani tvrdyho alkoholu ( Becher,tequila,vodka) a Plzne a su naprosto v pohode po strance boleni hlavy a ranni nevolnosti

Gratuluji k dosažení mistrovského stupně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Azmodan

PříspěvekZaslal: so září 27, 2008 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:

Závidím. Já si dal včera 8 piv a dneska jsem naopak měl regulérní kocovinu což nebývá běžné ....stárnu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so září 27, 2008 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Resíme to vzdycky s kolegama..vsichni kolem 28 ... a taky rikaj, ze uz to neni jak za mlada...sice jeste neco vydrzi, ale byvaji brzo unaveni apod. ... me je 21 a zacinam obcas pocitovat neco podobnyho, asi me nakazili ..driv to byvalo akcnejsi :/
SethX

PříspěvekZaslal: so září 27, 2008 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon
JJ je to tak když si vzpomenu na nějakejch 17let když jsem rovnou z akce chodil na brigádu Ted bych chcípnul
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 27, 2008 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz piju,tak poradne....mne to proste jenom tak ucucavat nejde a jak si cuchnu ke Smirnovu..tak je zle

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 175, 176, 177 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: