Minuly tyden byl jedna velka katastrofa. Vsechno se sralo a nic se mi nedarilo. Tento tyden to vypada daleko lip naslapnute, takze pokud to pujde podle planu, tak:
1) zitra projde auto opravnou
2) koupim si tento tyden novej mobil
3) doopravim pocitac, ktery neslape, tak jak ma, protoze je v hajzlu HDD
4) splatim kontokorent bance
5) lip se mi cvici a zacina se vracet chut k jidlu
6) (a to nejlepsi nakonec) s tou holkou sme se dali dohromady
_________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
Resíme to vzdycky s kolegama..vsichni kolem 28 ... a taky rikaj, ze uz to neni jak za mlada...sice jeste neco vydrzi, ale byvaji brzo unaveni apod. ... me je 21 a zacinam obcas pocitovat neco podobnyho, asi me nakazili ..driv to byvalo akcnejsi :/
ja myslím, že tělo začíná reagovat na tvoji půlroční kuřecí dietu a připravu na zavody
jinak si myslím, že to není starnutím, ale spíš změnou zájmů a člověk do toho chlastaání už není tak hrrr, je to povinostma prací a lidi kolem z chlastaček odpadaj, kolektiv už není takovej kamaradskej jak ve škole atd.....
1) Dodělaná škola.
2) Konečně bydlim ve vlastním bytečku, takže žádný podnájmy.
3) A z těch menších radostí - konečně už se dostavují výsledky z posilky, vetší síla a přírůstek váhy (ale to bude taky tím, že už nejsem tolik ve stresu ze školy) :)) a hlavně žádné zranění po dobu delší jak šest měsíců.
V sobotu ráno jsem na cestě k Šeberovu viděla živého kraba... a to jsme byla střízlivá Vážně, byl kousek od jednoho domu s překrásnou zahradou plnou různých rybníčků a potoků. Takže buď odtamtud utekl, nebo se jednalo kraba říčního, který k nám byl zavlečen z Číny.
A druhá pecka...asi o dvě hodiny později jsme koukala na jednu popínavou kvetoucí rostlinu na zahradě a najednou vidím...kolibříka... blbost, říkám si... byl to totiž zajímavý druh motýla, tz.Dlouhozobka svízelová.
Konečně mě přišel Whey protein od ronnieho a je báječnej. Já vím, že je to prasárna a zbytečnost, ale když mě tak chutnal, že jsem si udělal hned dva .
_________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
spoluzacka se mi sverila, ze jeden spoluzak ji po icq rikal, ze se shodli, ze mam ze skupiny nasho oboru pri nejhezci nohy z holek.
_________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
_________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru