|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
rocky123456

|
Zaslal: út září 30, 2008 2:06 pm Předmět: |
|
|
jak tam kluci cvicili...o kousek vis.jen tak pro zajimavost.ja to uvidim jak to zvladnu.mam neco s ramenem..tak snad se to za ty 2 mesice zahoji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: út září 30, 2008 5:55 pm Předmět: |
|
|
| rocky123456 napsal: | | jak tam kluci cvicili...o kousek vis.jen tak pro zajimavost.ja to uvidim jak to zvladnu.mam neco s ramenem..tak snad se to za ty 2 mesice zahoji. |
Kufry maji 2x100kg a pneu tak neco kolem 300kg.. Ovsem discipliny na Brno opravdu jeste nejsou vypsane a hlavne uz ted existuje seznam lidi, kteri jsou nominovani, protoze pocet je omezen asi na 11-12kusu. Tak aby si nebyl zklamanej. _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
rocky123456

|
Zaslal: út září 30, 2008 7:15 pm Předmět: |
|
|
tak to pak tedy jo.kdyz je to tak uzavreny.  neda se ni c delat.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út září 30, 2008 7:25 pm Předmět: |
|
|
ja uz najisto vim ze nepujdu... jen to jeste musim potvrdit _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: út září 30, 2008 9:51 pm Předmět: |
|
|
jj Brno je jen pro pozvane....
na jednu stranu je to ,ale skoda....kazdej by mel dostat stejnou sanci..
zrejmne je to omezene casove ...asi nechtej aby se tam seslo ...cca 20 zavodniku...zacina to byt hodne popularni a cim dal vice se prihlasuje vice zavodniku ... na poslednich amaterech jich bylo pry 17.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út září 30, 2008 9:59 pm Předmět: |
|
|
Je to omezené, protože zárověn bude probíhat i Československý pohár. Ale zkus se přihlásit na amatery do Meziboří u Litvínova, jen tam budou na amatery celkem těžké disciplíny, co říkal organizátor Jirka Janda. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: út září 30, 2008 10:12 pm Předmět: |
|
|
[ano Litvinov bude zaverecna akce strongman amater...
bude tam asi velka ucast zavodniku...maji tam byt na amatery docela tezke discipliny...ma tam byt pry mrtvola...deadlift... 250kg na pocet opakovani...
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: út září 30, 2008 10:18 pm Předmět: |
|
|
Myslim ze ucast nebude tak obrovska vzhledem k disciplinam co tam chce Jirka dat  .. A ta mrtvola (jestli si to dobre pamatuju) bude jako zaklad a bude se prihazovat az na max _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út září 30, 2008 10:22 pm Předmět: |
|
|
Přesně, Jirka už se taky leknul a nejede. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: út září 30, 2008 10:33 pm Předmět: |
|
|
tak to bude opravdu tvrdy,,,, pekne se oddeli zrno od plevele...
no nechame se prekvapit...
tak chlapy do hajan... je pozde...preci jen svaly rostou v noci..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: út září 30, 2008 10:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út září 30, 2008 10:53 pm Předmět: |
|
|
Ještě, že se mě to netýká. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
rocky123456

|
|
| nahoru |
|
 |
Coregonus
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 11:00 am Předmět: |
|
|
mam taku otazku, ze dnes je v KE strongman CS pohar ale cely den hrozne prsi a celkovo pocasie je na nic.Bude sa akcia aj tak konat??Presunut sa asi nema kde, lebo zajtra je maraton...
myslim, ze uz je cas sa presunut do interieru. _________________ Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem...venca.v
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|