Mimochodem ted jsem zhlédl všechny videa a musím podotknout, že jsem poprvé v životě viděl někoho dát 120kg na bicepsový zdvih. Řekl bych, že Lukáš se zařazuje do kategorie komixových figur.
tak to je mazec.... ale koukam ze jedes hodne nauzko, to ty vzdycky? ja jedu o kousek uzsi tricepsovej bench :) kolik mas maxko na jedno opakovani bez dopomoci? hadam ze tech 200 urcite
jsi pro me motivace abych s tim svym slabouckym bencem konecne neco udelal
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
neodpustím si dotaz - na minulém tréninku hrudníku jsi benčnul 170 x 8 a 200 x 4... a s tím že by si se neměl zhoršovat mi to do hlavy prostě nejde. Bylo to i minule s dopomocí?
pekna videjka...a s tou technikou si nedelej havu...
ty chces asi vyhrat v Brnr vid..
koukal sem na fotku a takeby se hezky cvicilo mit tam takovou hezkou dopomoc...Adelku....
neodpustím si dotaz - na minulém tréninku hrudníku jsi benčnul 170 x 8 a 200 x 4... a s tím že by si se neměl zhoršovat mi to do hlavy prostě nejde. Bylo to i minule s dopomocí?
Každý trénink není stejný, někdy jsem prostě silnější a ten bench jde líp a někdy se trápím a včera to zrovna nebylo ono. Pokud si pamatuji, tak minule jsem 170kg zvládnul sám a u 200kg byla dopomoc pro dvě opakování.
tak to je mazec.... ale koukam ze jedes hodne nauzko, to ty vzdycky? ja jedu o kousek uzsi tricepsovej bench :) kolik mas maxko na jedno opakovani bez dopomoci? hadam ze tech 200 urcite
jsi pro me motivace abych s tim svym slabouckym bencem konecne neco udelal
Dík Cizo, tento úchop mi vyhovuje a na triceps mám taky ještě užší.
Jinak maximum mám pořád ještě 210kg.
pekna videjka...a s tou technikou si nedelej havu...
ty chces asi vyhrat v Brnr vid..
koukal sem na fotku a takeby se hezky cvicilo mit tam takovou hezkou dopomoc...Adelku....
Díky, vyhrát v Brně bylo bylo super, ale jelikož budu zavodit v Československém poháru a ne v amatérech, tak jsem hodně realistický a držím se při zemi. Čekám, že tam budou disciplíny jako koule a jiné, které jsem ještě nezkoušel, tak být někde ve středu, by bylo fajn.
to mas pravdu urcite na tom budou kluci lepe co uz ty koule tahali..
hlavne ti pomuze vosk..je to dobra pomucka skoda,ze si to nekde nemuzes vyzkouset...aby jsi dostal do ruky techniku...
... bylo by dobre sem dat jeste nejakou tu fotecku Adelky hmmm...
...urcite nejsem sam kdo by jich jeste chtel par videt...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru