|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 12:03 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | ještě, že už necvičím, protože to vidím a jdu o menzy
Jinak pls jestli se můžu zeptat, ty teď jíš nějak cíleně bez sacharidů, jen maso a zeleninová příloha?
edit ke zmrzlině : aha, tak asi ne | lip se mi to travi... teda ty medovniky a zmrzliny jako dezert nepocitam, to je jen na chut
davam 200 sacharidu k snidani, pak jednu zhruba stejnou porci odpoledne a pak jeste nekdy k veceru... k tomu jednoduchy cukry z dzusu, malta a glukoza v proteinech atd... obecne mi ale maso ze zeleninou bez sacharidovejch priloh maximalne vyhovuje _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Merhule

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 12:06 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | CIZO ty si zvire, nahanet mi takovy chute, kdyz mam strevni chripku. To prvni vypada hrozne jedle |
Když máš střevní chřipku, tak nemáš mít na nic chuť, ne?
Není to náhodou následek nezřízeného pití burčáku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 1:29 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Merhule napsal: | CIZO ty si zvire, nahanet mi takovy chute, kdyz mam strevni chripku. To prvni vypada hrozne jedle |
Když máš střevní chřipku, tak nemáš mít na nic chuť, ne?
Není to náhodou následek nezřízeného pití burčáku? |
Neee, ten sem letos jeste nemel a uz asi ani mit nebudu, ale ja mam za sebou ted strevni chripku. Dnes uz sem v pohode a od vcerejska se mi zacinaji vracet chute. Piskotu sem uz prezranej, tak bych si dal neco podobnyho jako CIZO _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 3:57 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Opět mám radost z přednášek jednoho doktora...je to to jediný co tenhle semesr za něco stojí...posledně dal návrh na zařazení přednášky na téma genetického dopingu...už se těšim |
Staci si koupit Anator od Muscletechu. Ten meni geny. Aspon v navodu to pisou
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 4:13 pm Předmět: |
|
|
žeru žeru teď jsem zjistil že se potím a točí se mi hlava což se mi děje až tak od kila a půl pozřené hmoty žeru dál a ještě teda sem to chtěl vyfotit jak je dnes v módě ale než došla informace do mozku bylo to zežraný kurva
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 4:26 pm Předmět: |
|
|
fakt nevim co to je asi nejakej hack
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 3:50 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | kouba the man napsal: | | žeru žeru teď jsem zjistil že se potím a točí se mi hlava což se mi děje až tak od kila a půl pozřené hmoty žeru dál a ještě teda sem to chtěl vyfotit jak je dnes v módě ale než došla informace do mozku bylo to zežraný kurva | kouba, ale ty jsi urcite zral nejakou prasarnu kdezto ja jsem na svoje kucharske umeni patricne hrdy |
ty voleeeee, kure ryza kure ryza kure ryza a tak donekonecna a prvni pul kilo bylo s velikou chuti
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 12:06 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | cizo ten steak vypada fakt dobre, akurat ja by som k tomu dal este pecienku, slaninu, opekane zemiaky a zapil to pivom. Z takeho jedla sa viem nehorazne prezrat ... proste ta kukurica to cele kazi vole, by som ti ruky dosekal |
to vis, ja si potrpim na tu zdravou stravu slanina by tu chut akorat zkazila, opecena brambora by byla fajn ale nejak nebyl cas, nalada ani ta brambora, heh... no a pivo si davam tak 3x za rok a na to abych doma nacinal plechovku jsem moc zmlsanej _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 12:14 pm Předmět: |
|
|
coze by to ta slaninaaa? ked sa niekedy stretneme neakou nahodou v blave tak ta na taky zoberem a potom uvidis _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 12:23 pm Předmět: :-)O(-: |
|
|
Čéče CIZO nechceš mi jednou an celý týden dopředu navařit  ? _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|