Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
ještě, že už necvičím, protože to vidím a jdu o menzy

Jinak pls jestli se můžu zeptat, ty teď jíš nějak cíleně bez sacharidů, jen maso a zeleninová příloha?

edit ke zmrzlině : aha, tak asi ne
lip se mi to travi... teda ty medovniky a zmrzliny jako dezert nepocitam, to je jen na chut

davam 200 sacharidu k snidani, pak jednu zhruba stejnou porci odpoledne a pak jeste nekdy k veceru... k tomu jednoduchy cukry z dzusu, malta a glukoza v proteinech atd... obecne mi ale maso ze zeleninou bez sacharidovejch priloh maximalne vyhovuje

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Merhule

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZO ty si zvire, nahanet mi takovy chute, kdyz mam strevni chripku. To prvni vypada hrozne jedle
Diana

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merhule napsal:
CIZO ty si zvire, nahanet mi takovy chute, kdyz mam strevni chripku. To prvni vypada hrozne jedle

Když máš střevní chřipku, tak nemáš mít na nic chuť, ne?
Není to náhodou následek nezřízeného pití burčáku?
Merhule

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Merhule napsal:

Když máš střevní chřipku, tak nemáš mít na nic chuť, ne?
Není to náhodou následek nezřízeného pití burčáku?

Neee, ten sem letos jeste nemel a uz asi ani mit nebudu, ale ja mam za sebou ted strevni chripku. Dnes uz sem v pohode a od vcerejska se mi zacinaji vracet chute. Piskotu sem uz prezranej, tak bych si dal neco podobnyho jako CIZO
Poman

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opět mám radost z přednášek jednoho doktora...je to to jediný co tenhle semesr za něco stojí...posledně dal návrh na zařazení přednášky na téma genetického dopingu...už se těšim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:
Opět mám radost z přednášek jednoho doktora...je to to jediný co tenhle semesr za něco stojí...posledně dal návrh na zařazení přednášky na téma genetického dopingu...už se těšim

Staci si koupit Anator od Muscletechu. Ten meni geny. Aspon v navodu to pisou
kouba the man

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

žeru žeru teď jsem zjistil že se potím a točí se mi hlava což se mi děje až tak od kila a půl pozřené hmoty žeru dál a ještě teda sem to chtěl vyfotit jak je dnes v módě ale než došla informace do mozku bylo to zežraný kurva
Bazzy

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to nevadi kubo i tak jsi prima klucina

co to je v tom avataru za teply notory?
kouba the man

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fakt nevim co to je asi nejakej hack
CIZO

PříspěvekZaslal: pá říjen 03, 2008 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba the man napsal:
žeru žeru teď jsem zjistil že se potím a točí se mi hlava což se mi děje až tak od kila a půl pozřené hmoty žeru dál a ještě teda sem to chtěl vyfotit jak je dnes v módě ale než došla informace do mozku bylo to zežraný kurva
kouba, ale ty jsi urcite zral nejakou prasarnu kdezto ja jsem na svoje kucharske umeni patricne hrdy

Derek Poundstone
kouba the man

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2008 3:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
kouba the man napsal:
kouba, ale ty jsi urcite zral nejakou prasarnu kdezto ja jsem na svoje kucharske umeni patricne hrdy

ty voleeeee, kure ryza kure ryza kure ryza a tak donekonecna a prvni pul kilo bylo s velikou chuti
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2008 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cizo ten steak vypada fakt dobre, akurat ja by som k tomu dal este pecienku, slaninu, opekane zemiaky a zapil to pivom. Z takeho jedla sa viem nehorazne prezrat ... proste ta kukurica to cele kazi vole, by som ti ruky dosekal
CIZO

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2008 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
cizo ten steak vypada fakt dobre, akurat ja by som k tomu dal este pecienku, slaninu, opekane zemiaky a zapil to pivom. Z takeho jedla sa viem nehorazne prezrat ... proste ta kukurica to cele kazi vole, by som ti ruky dosekal

to vis, ja si potrpim na tu zdravou stravu slanina by tu chut akorat zkazila, opecena brambora by byla fajn ale nejak nebyl cas, nalada ani ta brambora, heh... no a pivo si davam tak 3x za rok a na to abych doma nacinal plechovku jsem moc zmlsanej

Derek Poundstone
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2008 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

coze by to ta slaninaaa? ked sa niekedy stretneme neakou nahodou v blave tak ta na taky zoberem a potom uvidis
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2008 12:23 pm    Předmět: :-)O(-: Odpovědět s citátem

Čéče CIZO nechceš mi jednou an celý týden dopředu navařit ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: