|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 12:41 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | g_dgrim napsal: | cizo ten steak vypada fakt dobre, akurat ja by som k tomu dal este pecienku, slaninu, opekane zemiaky a zapil to pivom. Z takeho jedla sa viem nehorazne prezrat ... proste ta kukurica to cele kazi vole, by som ti ruky dosekal |
to vis, ja si potrpim na tu zdravou stravu slanina by tu chut akorat zkazila, opecena brambora by byla fajn ale nejak nebyl cas, nalada ani ta brambora, heh... no a pivo si davam tak 3x za rok a na to abych doma nacinal plechovku jsem moc zmlsanej |
Kua, co ty máš vlastně ze života ??? A grimko má jednak pravdu, jednak....z takovýchle blafů nepřibereš nikdy _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 12:56 pm Předmět: |
|
|
on sa stal otrokom tej fitness kultury, co by potreboval je na mesiac uplne zmenit styl zivota. A nehovorime len o jedle, ale celkovo, napriklad:
- kazdy tyzden sa aspon 2-3 krat ozrat
- ranajky zacinat obedom po ktorom nasleduje druhy obed
- nejest zeleninu
- osulozit neaku neznamu zenu
- zacat nadavat
- cvicit nahodne, to znamena ze raz mat do tyzna napriklad 1 trening a dalsi tyzden 4
ja myslim ze by potom pribral a to nielen telesne ale aj dusevne, proste taketo nieco potrebuje aby dokazal pochopit steaku so slaninou a pecienkou
btw ygg mas dobry podpis _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 1:00 pm Předmět: |
|
|
g_dgrim: Jestli si na tomhle založíš nějakou sektu, kam můžu poslat přihlášku? _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 1:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 1:25 pm Předmět: |
|
|
To grimko .... díky, ale to já ne, to sám VELKÝ FANÁNEK .... aneb Tři sestry rulezz  .
Ale koukám, že když to psal, tak asi myslel na Cíza
A ty se Cízo nevymlouvej.....proto tam je jen jeden trenál na první týden, aby ses mohl zkalit a natrénovat to, zeleninu jako doplněk teda trochu můžeš, a grim ti nepsal, že s tou neznámou máš máš chodit, ale že ji máš ojet  ... zda se s tím pochlubit přítelkyni ti nepovím, neb ji neznám, takže nejsem schopen odhadnou následnou reakci  . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 1:51 pm Předmět: |
|
|
chtělo by to dva týdny tréninkový výcvik v Brně s heslem
STRIKE DOWN STEREOTYPE
vrátil by se jiný člověk
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 7:51 pm Předmět: |
|
|
mám radosť, že mi neodchádza sila, aj keď nemám ani amiňáky,
dnes tlaky na ramená jednoručky ,sama s totálnym prehľadom 8x20kg
nepúšťam sa do max, páči sa mi cvičiť na opáčka _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 8:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 8:12 pm Předmět: |
|
|
Dostali jsme dnes od tety první posmrtnou retrografii Josefa Sudka z roku 1982. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 1:31 pm Předmět: |
|
|
Zase já?
Ale mám dobrou zprávu . _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 1:48 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Zase já?
Ale mám dobrou zprávu . |
Budu ti říkat Zakopčáník. Slunce v duši
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: út říjen 07, 2008 7:29 am Předmět: :-)o(-: |
|
|
V současné době moje komleptní papu  .
_________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|