nic proti ale většina fotek je přiostřenejch nebo ještě lépe roztáhnutejch do šířky
nic proti, ale kdyby jsi četl příspěvky před tím, tak už zde bylo, že jsou přiostřený ale to tak 2 fotky z 10 a roztáhnutá neni žádná, pokud myslíš zrovna tu jednu tricepsovou, tak je to screenshot z videa nijak neupravovanej. Ještě něco se ti nelíbí?
ne mně se ta galerie líbí, pouze mám rád věrné a pravdivé podání zobrazovaných skutečností... navíc jsem ragoval na schwacu a pruzích na ramenou, které na přiostřených nebo nekvalitních fotkách můžou vynikat více
ne mně se ta galerie líbí, pouze mám rád věrné a pravdivé podání zobrazovaných skutečností... navíc jsem ragoval na schwacu a pruzích na ramenou, které na přiostřených nebo nekvalitních fotkách můžou vynikat více
80 procent fotek na netu a hlavně v časopisech jsou přiostřený, fotky co sem dávám jsem některý přitmavil, kde to bylo třeba a oříznul, toť vše.
Jo, taky mám rád pravdivé zobrazení skutečnosti, pokud je to možné, ale cílem tohodle topicu je aby Jay vypadal co nejlépe, proto zde ani nejsou fotky, kde má velký břicho a tak....a přiznávám některý jsou schválně oříznuté a v jiných barvách, protože prostě vypadají líp
Ty seš taky fake, říkám že je to screenshot z videa. Už si někdy viděl jeho video?? Ten obraz je "hnutej" je to prostě jinej formát, než v evropě. Mám originál z USA i třeba Levrona a Colemana a všechny mají obraz trochu smštěnej veškerý screeny z videí z Battle for Olympia, který jsou na netu jsou takový.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru