|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Komu má být věnován můj příští "tribute"? |
| Ronnie Coleman |
|
33% |
[ 88 ] |
| Kevin Levrone |
|
31% |
[ 82 ] |
| Flex Wheeler |
|
11% |
[ 30 ] |
| Shawn Ray |
|
8% |
[ 22 ] |
| Dexter Jackson |
|
14% |
[ 38 ] |
|
| Celkem hlasů : 260 |
|
| Autor |
Zpráva |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 5:44 pm Předmět: |
|
|
Tak máme tu ostrý argument..., tak supportere, určitě si jako vzorný FANOUŠEK vzpomínáš na Mr. Olympia tuším rok 2004. Kde byla discíplína challenge. V této disciplíně si borci záměrně mohli vybrat svojí nejsilnější pózu, v jedné z nich si Jay vybral side triceps a hádej jak všichni jeho soupeři vedle něj dopadli.
Pokud si dobře vzpomínám, tak Jay díky svým kvalitám už v této době hodně šlapal Ronniemu Colemanovi na paty. Výsledný final součet 24:21 (ronnie vs. jay).
PS - to, že jsi nácek Ti odpouštět nemusím, to je Tvoje věc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 6:02 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | Tak máme tu ostrý argument..., tak supportere, určitě si jako vzorný FANOUŠEK vzpomínáš na Mr. Olympia tuším rok 2004. Kde byla discíplína challenge. V této disciplíně si borci záměrně mohli vybrat svojí nejsilnější pózu, v jedné z nich si Jay vybral side triceps a hádej jak všichni jeho soupeři vedle něj dopadli.
Pokud si dobře vzpomínám, tak Jay díky svým kvalitám už v této době hodně šlapal Ronniemu Colemanovi na paty. Výsledný final součet 24:21 (ronnie vs. jay).
PS - to, že jsi nácek Ti odpouštět nemusím, to je Tvoje věc |
Pán popíjel dneska vtipný protein
naštěstí autor je normální a vysvělil to screenshotem. Tzn ikdyby měl Cutler největší tricák ever, na tý fotce je prostě unreal, chápem ?. Takže co přijde teď? Fotka s červenejma kroužkama ? Tak bacha, aby jsi označil ten správný sval, ne jako minule
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 6:30 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: |
výsledek: pořád je to bomba |
Ano je, ale už se to blíží reálu.... navíc Cutler je snad král toho mít před (po) závodama mnohem lepší formu, než na závodech...
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 6:33 pm Předmět: |
|
|
jari: ta fotka je z Ripped To Shreds a já to mám normálně...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 6:34 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | jari napsal: |
výsledek: pořád je to bomba |
Ano je, ale už se to blíží reálu.... navíc Cutler je snad král toho mít před (po) závodama mnohem lepší formu, než na závodech... |
to máš pravdu a ještě jeden takový....Dennis James, jeho forma před závodama byla vždycky dechvyrážející
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 6:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 6:40 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | jari: ta fotka je z Ripped To Shreds a já to mám normálně... |
já mám origo VHS a te obraz je prostě smrštěnej, to samý mám u Kevin Levrone a jeho M3
Naposledy upravil jari dne so říjen 04, 2008 11:25 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 6:41 pm Předmět: |
|
|
Máš pravdu, ted na to koukám...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 8:44 pm Předmět: |
|
|
zdá se mi to, nebo má na pravé části břicha větší počet svalů _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
aaafernando

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so říjen 04, 2008 10:37 pm Předmět: |
|
|
| aaafernando napsal: | | Wygh napsal: | zdá se mi to, nebo má na pravé části břicha větší počet svalů | ano taky se mi zda...ale ty jeho brisaky sou vubec cely takovy nepekny... | to me se treba libijou stokrat vic nez ty dokonale pravidelny od Dextra
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|