|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jste pro ,,Natural kulturistiku,, ??? |
| ANO |
|
56% |
[ 71 ] |
| NE |
|
15% |
[ 19 ] |
| Je mi to jedno:-)) |
|
28% |
[ 36 ] |
|
| Celkem hlasů : 126 |
|
| Autor |
Zpráva |
YUD

|
Zaslal: čt říjen 23, 2008 4:11 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Ach to mládí |
Dědku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
femoris
|
Zaslal: út prosinec 09, 2008 7:00 pm Předmět: |
|
|
Je na každém jakou cestu si zvolí...Mě osobně těší,že jsem nikdy bobule nevzal a přesto jsem získal vypracovanou postavu a slušné silové výkony.Samozřejmě nikdy nedosáhnu brutální hmoty jako vidím v časopisech ale mým vzorem jsou kulturisté typu Frank Zane apod.,takže mě to vůbec netrápí.
A ještě jeden postřeh:zdá se mi,že naturální kulturisté vydrží u kulturistiky dlouhodoběji než "sypači".
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út prosinec 09, 2008 7:04 pm Předmět: |
|
|
Poznam plno ,,sypacov" co pri kulturistike zostali az do 60-70,ale ani jedneho naturala _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
femoris
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 7:08 pm Předmět: |
|
|
Nevylučuji že lidé kteří sypou "rozumně" se můžou věnovat kulturistice dlouhodoběji.Měl jsem spíš na mysli mladé kluky z posiloven co vědí o cvičení howno a nasadí si hned nekontrolovaně kůru.Znám pár případů ze svého okolí a pak se začnou potýkat s typickými následky,které časem budou ještě horší.
Ale nikomu nechci brát jeho volbu,je to každého věc....
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
femoris
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 7:24 pm Předmět: |
|
|
Tak možná budu první naturál,který to časem dotáhne až do důchodu :-) ale myslím že několik by se jich najít dalo už teď.Co třeba pan František Zálešák a jiní borci?
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 7:38 pm Předmět: ... |
|
|
| Sobi napsal: | Urcite je mnohem lepsi byt natural...clovek ma z toho lepsi pocit kdyz si neco vybuduje a vi ze k tomu nepouzil zadne sracky....na co vam to bude kdyz budete mit obvod ruky 60cm?
Sypaci jsou ubozaci.
A a urcite si budu vice vazit kulturisty naturala nez cloveka kterej si to usnadnil.... |
je to blbost .... ako im ty hovoris ze "sypaci" sa tak isto nadru v posilovni ako naturali a ze su uboziaci !! taky ARNOLD sa ti zda ako uboziak ? neverim tomu zeby si nechcel byt taky UBOZIAK ako on a dokazat to co on !!
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 7:54 pm Předmět: |
|
|
At si kazdy bere co chce, nikomu to nevycitam a na profi urovni je to nutnost. Vzdycky me ale chyta koprivka kdyz se nejaky nasypany trouba treba z obycejneho mistrovstvi junioru zacne povysovat nad ostatni (ciste)a rikat jim jake jsou nuly, niceho nedosahli a nerozumi sportu atd. To je bezne i tady na foru. To by opravdovi sampioni typu Jablonickeho nikdy nevypustili z huby.
|
|
| nahoru |
|
 |
femoris
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 7:56 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | At si kazdy bere co chce, nikomu to nevycitam a na profi urovni je to nutnost. Vzdycky me ale chyta koprivka kdyz se nejaky nasypany trouba treba z obycejneho mistrovstvi junioru zacne povysovat nad ostatni (ciste)a rikat jim jake jsou nuly, niceho nedosahli a nerozumi sportu atd. To je bezne i tady na foru. To by opravdovi sampioni typu Jablonickeho nikdy nevypustili z huby. |
Má pravdu předsedo... :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 7:57 pm Předmět: |
|
|
| setit napsal: | Otázku v anketě nechápu
O naturálech si myslím to, že si prostě vybrali svou cestu a nemají právo si potom stěžovat, jak je ten svět nefér, když ten borec vedlě mě vyhrál jen proto, že sype a já ne
Sypka k modernímu sportu patří... Věřím, že i šachysti něco berou
|
o tech co sypou si myslim to,ze si proste vybrali svou cestu ale kdyz uz to delaj,at se nepovysuji nad ty,co cvici jen proto,aby si udrzeli kondicku a neco pro sebe udelali.Laska k tomuto sportu nevzejde z nejake medaile ze souteze ,at jiz treba kondicni.Nehlede na to,ze tam se sype taky.Pokavad chcete na soutezich vyhravat bez sypani to nejde,malokdo se ale spokoji byt nekde v zadu.Tem co jde o pohyb a kondicni cviceni bez soutezeni a o to aby aspon nejak vypadali je sypani podle me zbytecne.Ale je to kazdeho vec
Naposledy upravil Iron.Pumping dne st prosinec 10, 2008 8:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
femoris
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | setit napsal: | Otázku v anketě nechápu
O naturálech si myslím to, že si prostě vybrali svou cestu a nemají právo si potom stěžovat, jak je ten svět nefér, když ten borec vedlě mě vyhrál jen proto, že sype a já ne
Sypka k modernímu sportu patří... Věřím, že i šachysti něco berou
|
o tech co sypou si myslim to,ze si proste vybrali svou cestu ale kdyz uz to delaj,at se nepovysuji nad ty,co cvici jen proto,aby si udrzeli kondicku a neco pro sebe udelali.Laska k tomuto sportu nevzejde z nejake medaile ze souteze ,at jiz treba kondicni.Nehlede na to,ze se tam se sype taky.Pokavad chcete na soutezich vyhravat bez sypani to nejde,malokdo se ale spokoji byt nekde v zadu.Tem co jde o pohyb a kondicni cviceni bez soutezeni a o to aby aspon nejak vypadali je sypani podle me zbytecne.Ale je to kazdeho vec |
Dobrý názor,sám bych to líp nenapsal...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petanovic
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 8:06 pm Předmět: Re: ... |
|
|
| william888 napsal: | | Sobi napsal: | Urcite je mnohem lepsi byt natural...clovek ma z toho lepsi pocit kdyz si neco vybuduje a vi ze k tomu nepouzil zadne sracky....na co vam to bude kdyz budete mit obvod ruky 60cm?
Sypaci jsou ubozaci.
A a urcite si budu vice vazit kulturisty naturala nez cloveka kterej si to usnadnil.... |
je to blbost .... ako im ty hovoris ze "sypaci" sa tak isto nadru v posilovni ako naturali a ze su uboziaci !! taky ARNOLD sa ti zda ako uboziak ? neverim tomu zeby si nechcel byt taky UBOZIAK ako on a dokazat to co on !! |
Byť s kulturistikou začínám, nejsem žádnej vazoun, ale baví mě to, jenže pokud bude forum a svět plnej egoistu jako ty, tak bychom to daleko nedotahli. Ted nenarazim ani na jeden typ kulturistiky jako spíš na to, že bys neměl urážet lidi bez respektování jejich názoru... Myslím, že princip asertivity je zde na místě! Ale to je holt v každým z nás jakej má přístup, asi tak jako je v každým znás, jak chce cvičit a jaký má genetický dispozice a co se sebou chce udělat! A do jaký míry je naturalista.... naražím na SOBIho
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 9:24 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | At si kazdy bere co chce, nikomu to nevycitam a na profi urovni je to nutnost. Vzdycky me ale chyta koprivka kdyz se nejaky nasypany trouba treba z obycejneho mistrovstvi junioru zacne povysovat nad ostatni (ciste)a rikat jim jake jsou nuly, niceho nedosahli a nerozumi sportu atd. To je bezne i tady na foru. To by opravdovi sampioni typu Jablonickeho nikdy nevypustili z huby. |
A kdo to tady dělá?
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 9:30 pm Předmět: |
|
|
no ruku na srdce byvalo tu aj take _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 9:36 pm Předmět: |
|
|
To by me zajimalo kdo to byl ...
ja nikdy nic takovyho treba nerekl _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|