|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út říjen 28, 2008 6:27 pm Předmět: |
|
|
| Raynor napsal: | | dnes kolem 4 hodiny ranní jsem viděl mimozemskou loď | ...lysohlávky?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
setny
|
Zaslal: út říjen 28, 2008 6:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Raynor
(ban)
|
Zaslal: út říjen 28, 2008 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Raynor napsal: | | dnes kolem 4 hodiny ranní jsem viděl mimozemskou loď | ...lysohlávky? |
vůbec, stihnul jsem to zaznamenat na videoaparát.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út říjen 28, 2008 8:44 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | Deadlift napsal: | ty jsi ale určitě lehčí a nevěnuješ se treninku 13 let:o)...takže vztaženo k tomuto to není žádný zázrak...ale blíží se zima...můj čas ( ne jako ostatní co mají formu trapně na léto do plavek..já ji mám obvykle v zimě do péřovky, kde ji kde kdo ocení:o)))
jinak nevím proč sis dal Paroubka do avataru... |
Držím palce.
Imponuje mi jeho sexy mozek |
A tak sis ho dal do avataru
|
|
| nahoru |
|
 |
Raynor
(ban)
|
Zaslal: út říjen 28, 2008 10:39 pm Předmět: |
|
|
| Raynor napsal: | | Deadlift napsal: | | Raynor napsal: | | dnes kolem 4 hodiny ranní jsem viděl mimozemskou loď | ...lysohlávky? |
vůbec, stihnul jsem to zaznamenat na videoaparát. |
a kdyby si mi nevěřil, sám se můžeš ujistit.
http://leteckaposta.cz/953616127
Uploadnul jsem tam videozáznam. Je to sice v horší kvalitě, jelikož jsem to musel komprimovat, aby to nemělo tak vysokou kapacitu.
Klidně mohu zaslat i v lepší kvalitě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: út říjen 28, 2008 10:48 pm Předmět: |
|
|
Máte hezkej lustr. _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
švadla

|
Zaslal: út říjen 28, 2008 11:03 pm Předmět: |
|
|
Za posledních pár dní jsem vypotil 47 stránek diplomky. Teďka příjde ta druhá (horší) část - praktická _________________ "Only a life lived for others is worth living"
- Albert Einstein
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 7:42 am Předmět: |
|
|
Dnes naposledy ve staré práci a v pondělí poprvé do nové. A navíc v pátek odpoledne se stávám obyvatelem jihomoravského kraje _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
SOPM
|
Zaslal: st říjen 29, 2008 11:19 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Dnes naposledy ve staré práci a v pondělí poprvé do nové. A navíc v pátek odpoledne se stávám obyvatelem jihomoravského kraje |
Takze uz opustas nas krasny SitronicsTS (ci ten uz si opustil davnjsie?)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 1:09 pm Předmět: |
|
|
smetak: vývojáře hardwaru, trochu spolupráce s výrobou, trochu komunikace s dodavateli. Ale v úplně jiné firmě
SOPM: dnes jsem tu naposled. Jen ta evakuace mě štve a nikdo se mi v Betě neozývá. Je tam vůbec někdo?  Mám pocit, že je to trénink na leden, až budou úprkem utíkat všichni. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: st říjen 29, 2008 6:41 pm Předmět: |
|
|
udělalo mi radost , že jistá osoba měla majetkovou újmu  , neže bych to někomu přála, ale zaslouží si to , za to jak škodí jiným lidem  opět důkaz toho , že na každou svini se voda vaří
|
|
| nahoru |
|
 |
Emilio

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|