|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Iron Lung Power

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Matrixi

|
Zaslal: so září 20, 2008 7:09 pm Předmět: |
|
|
same takove recepty se divim ze nikdo nezere jako ja proste tvaroh s cukrem moucka ... zeru to na veceri
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so září 20, 2008 7:18 pm Předmět: |
|
|
no ja mel zase k veceri tvaroh s grankem a hrozinkama..zadna extra pochoutka, ale je to rychle hotovy _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
BerryDeMey

|
Zaslal: so září 20, 2008 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | Tvaroh na snídani asi ťažko, rovnako džús v diéte |
V čem je problém ?
Snídám v 7 hodin a k dalšímu jídlu se dostanu až po 3 hodinách.
Šťávy z pomeranče (ne krabicový džus) je asi 1 dcl a vloček tak 60 g.
Jím to pokud mám ve vlně 250 nebo 300 sacharidů. A už v 9 mi tak kručí v břiše, že se všichni na mě dívají .
Jinak snídám bílky s racio chlebíkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so září 20, 2008 7:24 pm Předmět: |
|
|
posledni dobou nejsem schopnej normalne tvaroh sezrat - hodim to do mixeru zalitu trochu mlikem a rozmixuju a kopnu to do sebe
|
|
| nahoru |
|
 |
Menii
|
Zaslal: po září 29, 2008 7:45 pm Předmět: |
|
|
jaký vlastně jíte, jak se to jmenuje, nějaký nízkotučný? já tvaroh neměl nikdy potřebu ani chuť jíst,ale asi se to zkusím naučim jíst =) - jen těch je velká hromada a co máma kupuje ten má nějakých 18% tuk v sušině či tak, tak ten asi nebude zrovna složením to nejlepší...
|
|
| nahoru |
|
 |
Abina

|
Zaslal: po září 29, 2008 8:56 pm Předmět: |
|
|
| Menii napsal: | | jaký vlastně jíte, jak se to jmenuje, nějaký nízkotučný? já tvaroh neměl nikdy potřebu ani chuť jíst,ale asi se to zkusím naučim jíst =) - jen těch je velká hromada a co máma kupuje ten má nějakých 18% tuk v sušině či tak, tak ten asi nebude zrovna složením to nejlepší... |
kupuj tvaroh který je nízkotučný...dělej si na na slano třeba se zeleninou kořením nebo na sladko ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 9:24 am Předmět: |
|
|
Ale tučnej tvaroh je víc slaďoučký
Já tvaroh jedl pořád stejně: do mixeru lupnul tvaroh, 1-2 vejce, banán, hrst vloček, trochu medu nebo cukru, mixnul, vypil a pohoda. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomi88

|
|
| nahoru |
|
 |
katzenka

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 01, 2008 6:22 pm Předmět: |
|
|
Poslednich par dni si delam sacharido bilkovinove jidlo, ktere jim asi pul hodiny pred spanim.
Tvaroh, 16 kostek sladidla, cca 1,5-2 dcl mleka (tolik aby to nebylo moc huste ani moc ridke), hromada kakaa na vareni, 50g vlocek zalitych horkou vodou (nekolik hodin predem, aby vodu nasaly), 10 piskotu a vsechno pekne vychlazene. Misto piskotu tam mozna zkusim dat pul bananu, az si vzpomenu ho koupit _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: so listopad 01, 2008 6:35 pm Předmět: |
|
|
Tvaroh před spaním v mém podání - vanička tvarohu, 1dcl mléka, kakao. Klasika (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: so listopad 01, 2008 6:59 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Poslednich par dni si delam sacharido bilkovinove jidlo, ktere jim asi pul hodiny pred spanim.
Tvaroh, 16 kostek sladidla, cca 1,5-2 dcl mleka (tolik aby to nebylo moc huste ani moc ridke), hromada kakaa na vareni, 50g vlocek zalitych horkou vodou (nekolik hodin predem, aby vodu nasaly), 10 piskotu a vsechno pekne vychlazene. Misto piskotu tam mozna zkusim dat pul bananu, az si vzpomenu ho koupit |
To zní chutně .. Viděl bych to na kvalitní svačinu do školy :). Určitě vyzkoušim.
Doteď jsem jedl tvaroh jen na chleba s nasekanou cibulkou. Asi před půl rokem jsem to mixoval s kakaem, cukrem a mlékem, ale začalo mi to lézt krkem. _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: so listopad 01, 2008 7:21 pm Předmět: |
|
|
Tvaroh + Granko sirup
_________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 01, 2008 7:23 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | Tvaroh + Granko sirup
|
hmmmm.... jednoduche a zrejme i chutne. diky za typ _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|