|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Proč neužíváte anabolické steroidy ??? |
| Protože to přináší zdravotní rizika |
|
30% |
[ 60 ] |
| Je to zakázané |
|
1% |
[ 2 ] |
| Považuji to za podvod |
|
6% |
[ 12 ] |
| Protože v mim sportě jsou antidopingové testy |
|
1% |
[ 2 ] |
| Nevim, proč jsem to nikdy nezkusil |
|
2% |
[ 5 ] |
| Chci se přesvědčit, že to dokážu i bez steroidu |
|
15% |
[ 31 ] |
| Steroidy jsou příliš drahé... |
|
6% |
[ 13 ] |
| Z jiných důvodu... |
|
13% |
[ 26 ] |
| Jsem sypač:-)) |
|
23% |
[ 47 ] |
|
| Celkem hlasů : 198 |
|
| Autor |
Zpráva |
jari

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 4:09 pm Předmět: |
|
|
...ani jsem o tomhle topicu nevěděl, tak když už tu je, tak...
nesypu, protože to nedělám na takové úrovni, abych za tím tolik šel.
Momentálně to nemám za potřebí, stejně jako nemám za potřebí třeba vojnu.
Jsem zastánce nikdy neříkej nikdy, takže když si vemu, tak vemu....ale do teď ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: út listopad 04, 2008 7:45 pm Předmět: |
|
|
Sypat a nesoutěžit, resp. se na soutěž nepřipravovat, považuji za totální magořinu. Nikomu to nevyčítám, nikoho za to neodsuzuju, ale příjde mi to asi stejně smysluplný, jako jezdit v Lambu po Strakonické  .... taky jsem ale viděl a uhnul  .
Doufám jen, že není řeč o aplikaci, která má za cíl řešení nějakých zdravotních problémů. Tam je to samozřejmě ok. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út listopad 04, 2008 7:50 pm Předmět: |
|
|
chodim cvicit,protoze me to bavi a je to muj konicek.To ,kolik mam pres ruce,nebo jestli mam trochu bricho neresim,mam v zivote dulezitejsi priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út listopad 04, 2008 8:03 pm Předmět: |
|
|
Ano, at si kazdy do sebe laduje co chce. Rozumne to neni, ale nikomu to nevycitam. Ale at se potom nepovysuje nad ostatni normalne cvicici, pro ktere je zdravi prednejsi nez zapraseny poharek ve nekde ve vitrince.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 8:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út listopad 04, 2008 8:10 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Ano, at si kazdy do sebe laduje co chce. Rozumne to neni, ale nikomu to nevycitam. Ale at se potom nepovysuje nad ostatni normalne cvicici, pro ktere je zdravi prednejsi nez zapraseny poharek ve nekde ve vitrince. |
sypka škodí ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 8:19 pm Předmět: |
|
|
Nesypem, zatial sa zlepšujem a aj ked výkony nie su svetoborné, mám z nich dobrý pocit a viem, že sú všetky dosiahnuté čisto naturálne o to viac ma potom teší, ked sa vyrovnám niekomu, kto je loaded. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: út listopad 04, 2008 8:20 pm Předmět: |
|
|
Ja se bojim ze bych se potom zblaznil uz uplne a docista.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bennito
|
Zaslal: út listopad 04, 2008 8:21 pm Předmět: |
|
|
Nejsem z těch, kteří by se klepali před prokazatelně zhoubnými vedlejšími účinky, které postihnou také všechny dál v rodové linii. Cvičím teprve rok, tudíž je velký prostor pro zlepšování bez AS. Navíc kvalitní a zodpovědné užívání AS chce poměrně značné finanční prostředky, které bych nyní nedal, i kdybych je měl.
Nicméně proti AS nic nemám. _________________ Svoboda, prosperita a seberealizace. Laissez-faire!
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út listopad 04, 2008 8:24 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Nesypem, zatial sa zlepšujem a aj ked výkony nie su svetoborné, mám z nich dobrý pocit a viem, že sú všetky dosiahnuté čisto naturálne o to viac ma potom teší, ked sa vyrovnám niekomu, kto je loaded. |
presne tak
|
|
| nahoru |
|
 |
Corey

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út listopad 04, 2008 9:34 pm Předmět: |
|
|
| Corey napsal: | No tak podle mě to patří hlavně k těm ''závodníkům''. Dokonalé postavy jde dosáhnout i pomocí legálních látek, hlavně zdravotně nezávadných... tedy aspoň to tvrdí výrobci... |
jo proto má Acylpirin a Ibalgin tolik vedlejších účinků
|
|
| nahoru |
|
 |
kakanek

|
|
| nahoru |
|
 |
Juice2
|
Zaslal: st listopad 05, 2008 12:54 am Předmět: |
|
|
Chapal bych i motivaci sypat nekoho, kdo tu fyzickou uroven potrebuje, napr. ze pracuje jako vyhazovac nebo neco podobneho, ale pro ciste kondicniho sportovce souhlasim, ze je to na nic. Ikdyz samozrejme, kdyz to nekdo chce, tak at si to dela, nikomu tim neskodi.
Neco jineho je, kdyz nekdo sype a stejne je na mizerne urovni i mezi naturaly, to je tragicky... Znam osobne kluka, co zacal sypat v ten samy den, co zacal cvicit a dopracoval to z rachitika na nasypaneho rachitika :) _________________ Na starym stroji se nejlip cvici!
Mrtvej tah dobrej tah!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|