Obama vs. McCain

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Obama vs. McCain  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Obama vs. McCain
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Chtěl bych, aby vyhrál...
Obama
65%
 65%  [ 32 ]
McCain
34%
 34%  [ 17 ]
Celkem hlasů : 49

Autor Zpráva
maria

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2008 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hlavne to posledné, Obama vyzerá na športovca
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
H.o.n.z.a

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2008 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maria napsal:
hlavne to posledné, Obama vyzerá na športovca

Arnold si to nemyslí ... http://www.lidovky.cz/obama-potrebuje-drepy-0ue-/ln_zahranici.asp?c=A081103_075648_ln_zahranici_hel
Triton

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2008 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnolda mám za poloboha, ale tohle je moc

citace:
l. „Chtěl bych tam senátora Obamu pozvat, protože by měl něco udělat s těma vyzáblýma nohama. Doporučil bych mu dřepy,“ uvedl Schwarzenegger.

„A pak by také měl nějak potrénovat své bicepsy, aby si posílil své šlachovité a hubené paže,“ dodal. Shromážděný dav McCainových stoupenců při těchto slovech řval nadšením.
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2008 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

setny napsal:
pro dnesni ameriku je Obama jedina volba....
cekam na supporteruv post

To, že otec Obamy je muslim a podle toho je vychován Barack, je známé. Ale našel jsem pár dalších spojitostí mezi Obamou a islámskými fundamentalisty.

1)Jeho duchovní Wright je napojen na Louise Farrakhana, vůdce černých muslimů, byl s ním dokonce u Qaddáfího v Lýbii v r.85
Wright - kontakty na Palestince, podpora na svých církevních webech,
můžete působit v jeho pseudokřesťanské církvi a zůstat muslimem ("God damn America")
2)Sponzoroval ho jistý Syřan Rezko (na senátora, barák), momentálně sedí, s vaznou na Iráčana Auchiho - bankéř a nákupčí zbraní pro Saddáma Husseina.
3) Keňský kámoš a vzdálenější příbuzný kandidát na prezidenta Odinga, Obamův kmen Luo, muslim zodpovědný za pálení kostelů a 1000 mrtvých po volbách, chce šaríu a má vazby na Qaddáfího, z jehož ropy zbohatl
4) Pár příbuzných - islamo-aktivistů
5) Palestinští rodinní kámoši v US

Mno nevim, podlě mě jedno zlohorší než druhý, druhej zase podporuje nafto-válku, zákaz potratům a podobně. Zmrd jako zmrd a to že je to negr na tom nehraje roli.
ygg

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2008 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mám obavy, že s trochou snahy, a při vhodné interpretaci, by se něco podobného dalo najít na nás tady na všechny
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2008 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Tak mám obavy, že s trochou snahy, a při vhodné interpretaci, by se něco podobného dalo najít na nás tady na všechny

Taky ti někdo sponzoroval barák, loboval pro mudžáhidy a tvůj kámoš zabil 1000 lidí ? Vítej do klubu
CrazyLom

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2008 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

obama. republikánská politika je v poslední době nahovno, mccain na mě působí jako senilní kus vola, nehledě na fakt, že ho nechtějí vidět na prezidentském křesle ani někteří z jeho strany
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
ygg

PříspěvekZaslal: út listopad 04, 2008 11:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
ygg napsal:

Taky ti někdo sponzoroval barák, loboval pro mudžáhidy a tvůj kámoš zabil 1000 lidí ? Vítej do klubu

No, to sice ne...u toho prvního bohužel ...ale byl jsem třeba v SSM . A s těma mudžahídama bych to tak nehrotil...dokud se řezali s rusákama, tak to byli kamarádi, a bojovníci za svobodu, a předvoj svobodné společnosti a já nevím co ještě . I Rambo s nima byl jedna ruka
Taky Kaddáfí je už pro změnu kamarád a jeden z pilířů stability Severní Afriky, a Husajn, dokud se řezal s Iránem a necpal se do Kuvajtu, byl taky fajn chlap a kámoš

Takže on ten problém ani tak není S KÝM, ale KDY
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 2:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hytuk

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 6:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak uvidíme co bude. Přál jsem si taky spíš Obamu, ač s mnoha pochybnostmi...

http://www.novinky.cz/clanek/153557-obama-je-americkym-prezidentem.html
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 6:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
Black Dragon napsal:
Je mi to u prdele ... uprimne si nemyslim, ze at bude prezident jakejkoliv, ze se neco bude vyrazne menit a ze na to ta osoba bude mit nejaky vliv ...

amerika je prezindentska republika nikoliv parlamentni jak je tomu treba u nas takze myslim ze ma

Myslel sem to lehce konspiracne...s tim, ze proste si nemyslim, ze jeden jedinej clovek muze neco zmenit...at uz to je tedka Obama nebo by to byl pan hranolka...
at uz maj oficialne jakoukoliv moc, tak vime hovno, jak to je...
Marcela

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Bazzy napsal:
Black Dragon napsal:
Je mi to u prdele ... uprimne si nemyslim, ze at bude prezident jakejkoliv, ze se neco bude vyrazne menit a ze na to ta osoba bude mit nejaky vliv ...

amerika je prezindentska republika nikoliv parlamentni jak je tomu treba u nas takze myslim ze ma

Myslel sem to lehce konspiracne...s tim, ze proste si nemyslim, ze jeden jedinej clovek muze neco zmenit...at uz to je tedka Obama nebo by to byl pan hranolka...
at uz maj oficialne jakoukoliv moc, tak vime hovno, jak to je...

No v USA ma president velkou pravomoc, cehoz dusledkem je ze Busch to dopracoval, kde to je......
No ted Obama ma sanci dat pruchod svym cistym idealum......
Petey

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 8:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marcela napsal:

No v USA ma president velkou pravomoc, cehoz dusledkem je ze Busch to dopracoval, kde to je......
No ted Obama ma sanci dat pruchod svym cistym idealum ......

Sorry,toto ma pobavilo na rano
jakuzza

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mozno keby to bolo takto tak by mali jasnu volbu...

YUD

PříspěvekZaslal: st listopad 05, 2008 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Marcela napsal:

No ted Obama ma sanci dat pruchod svym cistym idealum ......

Sorry,toto ma pobavilo na rano

A pročpak? Mně to přišlo trefné.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Obama vs. McCain Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: