|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Chtěl bych, aby vyhrál... |
| Obama |
|
65% |
[ 32 ] |
| McCain |
|
34% |
[ 17 ] |
|
| Celkem hlasů : 49 |
|
| Autor |
Zpráva |
maria

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 10:11 pm Předmět: |
|
|
hlavne to posledné, Obama vyzerá na športovca _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
H.o.n.z.a
|
Zaslal: út listopad 04, 2008 10:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 10:27 pm Předmět: |
|
|
Arnolda mám za poloboha, ale tohle je moc
| citace: | l. „Chtěl bych tam senátora Obamu pozvat, protože by měl něco udělat s těma vyzáblýma nohama. Doporučil bych mu dřepy,“ uvedl Schwarzenegger.
„A pak by také měl nějak potrénovat své bicepsy, aby si posílil své šlachovité a hubené paže,“ dodal. Shromážděný dav McCainových stoupenců při těchto slovech řval nadšením. | _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út listopad 04, 2008 10:36 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | pro dnesni ameriku je Obama jedina volba....
cekam na supporteruv post |
To, že otec Obamy je muslim a podle toho je vychován Barack, je známé. Ale našel jsem pár dalších spojitostí mezi Obamou a islámskými fundamentalisty.
1)Jeho duchovní Wright je napojen na Louise Farrakhana, vůdce černých muslimů, byl s ním dokonce u Qaddáfího v Lýbii v r.85
Wright - kontakty na Palestince, podpora na svých církevních webech,
můžete působit v jeho pseudokřesťanské církvi a zůstat muslimem ("God damn America")
2)Sponzoroval ho jistý Syřan Rezko (na senátora, barák), momentálně sedí, s vaznou na Iráčana Auchiho - bankéř a nákupčí zbraní pro Saddáma Husseina.
3) Keňský kámoš a vzdálenější příbuzný kandidát na prezidenta Odinga, Obamův kmen Luo, muslim zodpovědný za pálení kostelů a 1000 mrtvých po volbách, chce šaríu a má vazby na Qaddáfího, z jehož ropy zbohatl
4) Pár příbuzných - islamo-aktivistů
5) Palestinští rodinní kámoši v US
Mno nevim, podlě mě jedno zlohorší než druhý, druhej zase podporuje nafto-válku, zákaz potratům a podobně. Zmrd jako zmrd a to že je to negr na tom nehraje roli.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út listopad 04, 2008 10:46 pm Předmět: |
|
|
Tak mám obavy, že s trochou snahy, a při vhodné interpretaci, by se něco podobného dalo najít na nás tady na všechny _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út listopad 04, 2008 10:48 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Tak mám obavy, že s trochou snahy, a při vhodné interpretaci, by se něco podobného dalo najít na nás tady na všechny |
Taky ti někdo sponzoroval barák, loboval pro mudžáhidy a tvůj kámoš zabil 1000 lidí ? Vítej do klubu
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 10:57 pm Předmět: |
|
|
obama. republikánská politika je v poslední době nahovno, mccain na mě působí jako senilní kus vola, nehledě na fakt, že ho nechtějí vidět na prezidentském křesle ani někteří z jeho strany _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út listopad 04, 2008 11:20 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | ygg napsal: | Tak mám obavy, že s trochou snahy, a při vhodné interpretaci, by se něco podobného dalo najít na nás tady na všechny |
Taky ti někdo sponzoroval barák, loboval pro mudžáhidy a tvůj kámoš zabil 1000 lidí ? Vítej do klubu |
No, to sice ne...u toho prvního bohužel ...ale byl jsem třeba v SSM . A s těma mudžahídama bych to tak nehrotil...dokud se řezali s rusákama, tak to byli kamarádi, a bojovníci za svobodu, a předvoj svobodné společnosti a já nevím co ještě . I Rambo s nima byl jedna ruka
Taky Kaddáfí je už pro změnu kamarád a jeden z pilířů stability Severní Afriky, a Husajn, dokud se řezal s Iránem a necpal se do Kuvajtu, byl taky fajn chlap a kámoš
Takže on ten problém ani tak není S KÝM, ale KDY _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
hytuk
|
Zaslal: st listopad 05, 2008 6:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 6:54 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | Black Dragon napsal: | | Je mi to u prdele ... uprimne si nemyslim, ze at bude prezident jakejkoliv, ze se neco bude vyrazne menit a ze na to ta osoba bude mit nejaky vliv ... |
amerika je prezindentska republika nikoliv parlamentni jak je tomu treba u nas takze myslim ze ma |
Myslel sem to lehce konspiracne...s tim, ze proste si nemyslim, ze jeden jedinej clovek muze neco zmenit...at uz to je tedka Obama nebo by to byl pan hranolka...
at uz maj oficialne jakoukoliv moc, tak vime hovno, jak to je... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcela
|
Zaslal: st listopad 05, 2008 7:36 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Bazzy napsal: | | Black Dragon napsal: | | Je mi to u prdele ... uprimne si nemyslim, ze at bude prezident jakejkoliv, ze se neco bude vyrazne menit a ze na to ta osoba bude mit nejaky vliv ... |
amerika je prezindentska republika nikoliv parlamentni jak je tomu treba u nas takze myslim ze ma |
Myslel sem to lehce konspiracne...s tim, ze proste si nemyslim, ze jeden jedinej clovek muze neco zmenit...at uz to je tedka Obama nebo by to byl pan hranolka...
at uz maj oficialne jakoukoliv moc, tak vime hovno, jak to je... |
No v USA ma president velkou pravomoc, cehoz dusledkem je ze Busch to dopracoval, kde to je......
No ted Obama ma sanci dat pruchod svym cistym idealum......
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
jakuzza

|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 10:52 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Marcela napsal: |
No v USA ma president velkou pravomoc, cehoz dusledkem je ze Busch to dopracoval, kde to je......
No ted Obama ma sanci dat pruchod svym cistym idealum ...... |
Sorry,toto ma pobavilo na rano |
A pročpak? Mně to přišlo trefné.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|