|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BUFU

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 10:12 pm Předmět: |
|
|
Nevíte v kterým pavilonu BVV budou strongmani? (jde mi o Československý pohár) _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
s.sman

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 10:29 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | | Nevíte v kterým pavilonu BVV budou strongmani? (jde mi o Československý pohár) |
BRNO – areál BVV Hala G2 _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 10:36 pm Předmět: |
|
|
Jirka a Wygh závodí v amatérech a tuším, že Holy závodit nebude. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 10:37 pm Předmět: |
|
|
Vsichni (krome Lukase) jdou na amatery
Edit: Holy je na seznamu, takze asi pujde... jinak zavodit "odsud" bude taky Jasme _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Naposledy upravil Jirka_ dne út listopad 04, 2008 10:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 10:39 pm Předmět: |
|
|
A já začínám mít takové tušení, že jsem tam měl jít taky. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jasme

|
Zaslal: út listopad 04, 2008 11:36 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | A já začínám mít takové tušení, že jsem tam měl jít taky. |
já vím co tě štve....že si jako profík budeš muset roztrhnout tričko kvůli divákům a nezústane ti jako suvenýr
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
|
| nahoru |
|
 |
Jasme

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 12:02 am Předmět: |
|
|
| Jirka_ napsal: | | Jasme napsal: | | s.sman napsal: | | A já začínám mít takové tušení, že jsem tam měl jít taky. |
já vím co tě štve....že si jako profík budeš muset roztrhnout tričko kvůli divákům a nezústane ti jako suvenýr |
kdepak, on se boji ze na to nebude mit silu |
mno popravdě si taky trochu myslím že ty disciplíny přehnali, nevím napřiklad co očekávají od 130kg logliftu, když minulý rok bylo 125kg a polovina závodníků to ani jednou nepřemístnila, super yoke taky docela šílenej, těch 380kg jsem si v týdnu zkoušel a je to hrozná nálož, 150kg kufry myslím tak hrozné pro kluky nebudou, ... pneuška bude hodně rychlá disciplína, myslím že profíci tou 400kou budou točit jak kdyby byla z papíru... no a koule klasika, ty bych jim napudroval ať je to zajímavější :)
ale z minulých let tam chybí schody síly nebo tahání kamionu, což je docela škoda...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: st listopad 05, 2008 7:05 am Předmět: |
|
|
Holy závodit nebude. Má zablokovaná spodní záda a zřejmě skřípnutý nerv. _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 11:01 am Předmět: |
|
|
Mě přijde dost na amatéry 100kg válec a 150kg atlas stone taky bude asi nad sílu většiny závodníků.Škoda, že to neuvidim mam to pekelnej kus jinak bych přijel.Chci se ale zůčastnit soutěže v Meziboří.Kdo by jel odsud?Hodíme řeč, zajdem na jídlo atp. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 11:45 am Předmět: |
|
|
Už se těšim _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 9:10 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: | | Mě přijde dost na amatéry 100kg válec a 150kg atlas stone taky bude asi nad sílu většiny závodníků.Škoda, že to neuvidim mam to pekelnej kus jinak bych přijel.Chci se ale zůčastnit soutěže v Meziboří.Kdo by jel odsud?Hodíme řeč, zajdem na jídlo atp. |
S Jirkou tam určitě pojedeme, jen ještě nevím jestli pojedu jako divák nebo závodník. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
game_over

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: st listopad 05, 2008 9:20 pm Předmět: |
|
|
Já taky ještě nejsem na 100% přesvědčen jestli jako soutěžící nebo divák.Rozhodnu se podle propozicí.Řekl bych, že tebe (s.smana) s Jirkou určitě nepřehlídnu _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|