ty ses bezcitna svine yggu bez se hadat o tom jak zachranime svet,protoze nasilimu vubec nerozumis
Jaká bezcitná svině .... mně je toho tvého nebožáka vždycky tak líto, a tak s ním právě soucítím, že bych ho v MMA nechal jen jako maskota na ukázku, a do ringu/klece ho už vůbec nepouštěl
No, jestli ho budme zachraňovat tady na fóru, tak jsem docela klidnej
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Zajímavé je, že když Crocop vyhrál Pride a šel z něj strach, tak se nikdo neozval. Teď se s vyzyvateli roztrhl pytel... :-)))
Ten jouda je shodou okolnosti letosni Olympijsky vitez a uz drive, vlastne hned po vyhre n OH, vyzval Fedora. A u nich je to spis otazka ucty, nez toho, ze by se chtel prizivit na CC slabsim obdobi...
To všechno já dobře vím, panáčku. Proto jsem to sem taky postnul a ta rýpačka byla mířená na tvá nejcitlivější místa (pozn. pro děvčata - u Douglase to nejsou koule, ale judo...).
Nejcitlivejsi misto Douglase neni judo, nejcitlivejsi misto Douglase je vyplata...
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
_________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru