|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak často pijete alkohol? |
| Každý den.....piju vše co teče a neznám hranice |
|
4% |
[ 12 ] |
| Minimálně 3 krát týdně mám opici,že si nic nepamatuju |
|
0% |
[ 2 ] |
| Jednou v týdnu na hadry |
|
21% |
[ 55 ] |
| Občas |
|
52% |
[ 136 ] |
| Co je to alkohol? |
|
20% |
[ 52 ] |
|
| Celkem hlasů : 257 |
|
| Autor |
Zpráva |
Zacharo

|
Zaslal: so listopad 01, 2008 6:40 pm Předmět: |
|
|
Piju jen na své narozeniny, většinou do mrtva tak, ať si pak nic nepamatuju. Je to takový zvyk, pak jsem celý zbytek roku na suchu. Prevence ( (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Psycho

|
Zaslal: so listopad 01, 2008 8:41 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Psycho napsal: | | AHOLA napsal: | Nie je zaujimave co vam chuti, ale co vam nechuti a aj tak to pijete Asi pred mesiacom sme mali u mna v "petrzalskom" byte s kamaratmi nejaku tu party, dosiel chlast a my sme uprostred noci uz neohnali nic ine, ako najhnusnejsiu vodku NA SVETE (liter za 600 Sk ). Boze to bol hnus, aj nam z toho bolo rano blbo....Clovek sa uci z vlastnych chyb, odvtedy mame vzdy po ruke dost Fernetu Citrus :) | To je v poho na STVANICI v clubu KAMIKADZE delaji ALLINCLUSIVE party za 400kc muzes vypit tolik kolik se do tebe vejde. A tu vodku tam lejou z kanystru a z barelů!! Ja to nikdy nepil ale to musi bejt hnus jako krava.......... |
no to je hroznej podnik...proste cesky allinclusive kvalita drinku nula...jeste to daj do plastovyho kelimku ..na zemi rozlity piti, vsude zkaleny 15ky..no byl sem tam jednou a naposled | Ja tam nebyl ale slysel jsem presne to same tak me to ani nemrzi:-)
Pred par lety kdyz jsem tam byl naposledy to byl docela fajn podnik,no nic co bylo to bylo. V PULP FICTIONu delaj stejne to mochito nejlepší...... _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Stifler
|
Zaslal: so listopad 01, 2008 10:01 pm Předmět: |
|
|
když piju mochito tak si připadam jako králík-samý listí a alkohol žádnej. takže radši vodka na všechny možný způsoby.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: so listopad 01, 2008 11:14 pm Předmět: |
|
|
| Stifler napsal: | | když piju mochito tak si připadam jako králík-samý listí a alkohol žádnej. takže radši vodka na všechny možný způsoby. | Zalezi na barmanovi jak to udela:-)
Je mochito a mochito....:-) Jahodovy-malinovy-melounovy neni na ozrani jen na chut :-)
Ja pivni kulturu nikdy nepestoval a po vodce mam okna:-) _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: so listopad 01, 2008 11:36 pm Předmět: |
|
|
Tak především je to mojito .
Špatná neni ani brazilská caipirinha, což je hodně podobný, ale bez máty. _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: so listopad 01, 2008 11:39 pm Předmět: |
|
|
Já pil nejlepší Mojito, když ho míchal kamarád z Kuby, to se s tím co dělaj po barech srovnat nedá, asi jako řeckej gyros na Zličíně.... Dělal to z kostek, ne z drtě, akorát jedna sklenička trvala asi dvě stě let... Jinak já na vejšce přišel na chuť pivu, zatím mě to neopouští....
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 12:28 am Předmět: |
|
|
| jacob s. napsal: | | Já pil nejlepší Mojito, když ho míchal kamarád z Kuby, to se s tím co dělaj po barech srovnat nedá, asi jako řeckej gyros na Zličíně.... Dělal to z kostek, ne z drtě, akorát jedna sklenička trvala asi dvě stě let... Jinak já na vejšce přišel na chuť pivu, zatím mě to neopouští.... |
tak gyrosu ze Zlicina se neda rovna nic
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 1:34 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | jacob s. napsal: | | Já pil nejlepší Mojito, když ho míchal kamarád z Kuby, to se s tím co dělaj po barech srovnat nedá, asi jako řeckej gyros na Zličíně.... Dělal to z kostek, ne z drtě, akorát jedna sklenička trvala asi dvě stě let... Jinak já na vejšce přišel na chuť pivu, zatím mě to neopouští.... |
tak gyrosu ze Zlicina se nic nevyrovna |
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 1:57 pm Předmět: |
|
|
uf......... _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 4:50 pm Předmět: |
|
|
Alkoholici, pijete tu někdo rumy? Nemyslím Bernardýna a Tuzemský rum, ale origoš tmavé rumy? Hledam tipy na good pití. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 5:00 pm Předmět: |
|
|
Havana club ! _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 5:11 pm Předmět: |
|
|
Kapitán Morgan je jasná volba  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 6:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 7:30 pm Předmět: |
|
|
ano to je konak....nebylo to jako odpoved pro tebe  , asi sem to mel duraznejc oddelit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|